Güncel Bakım Masrafları

filtremarketim de var Yunus Hocam stoklarında.Orayı tercih etmediniz mi sayfa girişinde yetkili satıcısıdır diye de görselleri var.Ki Yıllardır oradan sipariş geçiliyor forumda diye okuyorum kendim de oradan temin ettim birkaç kez.
Doğrudur Can hocam, bir yandan yedek parça işiyle uğraştığımız için distribütöre bizzat sipariş vererek temin ediyorum, sitelerden pek alışveriş yapmıyorum. Güvenilir diyorsanız öyledir, bulmuşken ihtiyacı olanlar değerlendirilebilir. Firmanın kendi stoğu fazla olabilir, böyle birkaç firma da bulunabilir ama o stoklar da bitince ya yetkili servise ya da yüzüne bakmadığımız markalara muhtaç kalacağız. Malesef…

@reko MANN-HUMEL Türkiye distrübitörü "Başak Filtre" dir.
Diğerleri yetkili satıcıdır.

Hocam başak başak filtre yetkili distribütör olsa da bizim araçların parçalarını ben temin edememiştim. Mağazalarında daha çok ağır vasıtaya yönelik filtreler mevcuttu Skoda Octavia tdi, Ford Connect 1.8 tdci 75hp, Volvo S60 1.6 tdci için filtre sorduğumda kaba bir şekilde ellerinde olmadığını sipariş geçemeyeceklerini söylediler. Daha sonrasında filtre marketimi keşfedene kadar filtreleri orjinal mann olarak ford parçacısından temin etmek zorunda kaldım. Filtre marketimde de müşteri ilişkileri 0 olsa da aradığım filtreleri %90 bulabildim evime yakın olduğu için aynı gün temin edebildim.
eyvallah ben siteleri karıştırdım başak filtrenin önerdiği site filtre marketim değil filtre pazari idi..
ben buradan almıştım https://www.filtrepazari.com.tr/

Hocam filtre pazarının iletişim kısmına bakıldığında filtre pazarının aslında başak filtre olduğu gözüküyor kendi kendilerini önermişler 😅 Adres olarak da aynı yer gözüküyor.

E99776E4-976D-45A8-8DA1-59A80457CDDD.png
C841E750-EA3D-4361-9EC9-021C1B812DCD.png

@Trk75
Mann-Hummel ‘in Türkiye distribütörü başak filtre değildir..!!

Başak filtre de diğerleri gibi Mann Filtre’nin yetkili bayisidir.

@yunusaktas91 Hocam kendi yağımızı getirmeyi kabul eden servisin ismini söyleyebilir misiniz? Eğer yakınsa bizde oraya gidelim. Geçen sene kendi yağımı götürdüm , kabul edildi. Fakat bu sene hiçbir servis kabul etmiyor. Castrol yağı kullanmak zorunda bırakılmamızın sebebini anlayamıyorum.

@yunusaktas91 Hocam kendi yağımızı getirmeyi kabul eden servisin ismini söyleyebilir misiniz? Eğer yakınsa bizde oraya gidelim. Geçen sene kendi yağımı götürdüm , kabul edildi. Fakat bu sene hiçbir servis kabul etmiyor. Castrol yağı kullanmak zorunda bırakılmamızın sebebini anlayamıyorum.
İstanbul Maltepe’de Erel yetkili servis hocam. Aracı aldığımdan beri buraya götürüyorum, şimdiye kadar bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

mann filtrenin sanırm bir değil bir kaç tane distrubutoru var açıkcası ben rotaş diye biliyordum ama emin de değilim

zaten bu şekilde devam ederse yerli üretimden devam edecek gibiyiz mann bulunmuyor pandemiden beri herşey sıkıntı gibi gösteriliyor insanlara ki ben bunun da politika olduğunu düşünüyorum.. hiçbirşey bana doğru gelmiyor artık en bulunabilir orjinal filtre seti ne ise onunla devam ederim araba tek hevesim eyvallah ta bütün günümü hangi parça orjinal diyerek site site gezemem 😤

Çorum ahlatçı 30.000km 2019 model 2020 çıkışlı 1.5 TSİ golf yağ yağ filtresi sızdırma conta fiyatı 2366 TL verdi

mann filtrenin sanırm bir değil bir kaç tane distrubutoru var açıkcası ben rotaş diye biliyordum ama emin de değilim
Hayır., sadece 1 tane distribütörü var., o da MANN-HUMMEL FİLTRE SAN ve TİC LTD ŞTİ

Yani Mann Filtre bizzat kendisi Ülkemizde faaliyet göstermektedir.

@mehmetcimcik filtreleri Mann marka almanızın mecburiyeti yoktur., Mahle ve Hengst marka filtreler de çok çok iyi filtreler üretir.,

Bir ara tıpki Meguiars ürünlerinde olduğu gibi Mann filtre de insanların diline pelesenk oldu.,

Almanlar tekel zihniyette olmadıkları için filtre konusunda Mahle ve Hengst gibi dünya devi markaları da vardır,

Mann, Mahle ve Hengst dünyanın en iyi filtre üreticileridir., Bu üç firmayı Mercedes, BMW ve Audi gibi düşünün.,

Örneğin BMW —-> Mahle ve Hengst ile yakın ilişki içindedir,

Mercedes ve Audi ise —-> Mann, Mahle ve Hengst üç firma ile de çalışır.,

hatta Purflux, Sogefi ve UFi ‘de Mercedes, BMW, VW/Audi ve Ferrari/Maserati ‘ye filtre tedariği sağlamaktadır.

Aynen. Bulabilsem aldığım filtreleri hiç tereddüt etmeden Hengst alırım. Doğru düzgün online satışı yok. Olanlarda da çok kısıtlı marka modelde mevcut. Bi Hengst filtre bulmak için de sanayi sanayi parçacı dolaşamam. Bu yüzden filtremarketim zaman zamanda filtrepazarı web siteleri oldukça kullanışlı ve pratik oluyor...

Hocam selamlar 1.2 tsi aracımın periyod bakımı geldi yağ yağ filtresi motor filtresi polen filtresi hava filtresi silecekler belki ses yaptığından dolayı on disk balata değiştiricem sizce ürünleri temin edip yetkili serviste mi taktırsam nasıl yapsam daha iyi olur araca bakımın işlenmesini istiyorum beyine hemde güzel olmasını istiyorum önerilerinize açığım.

mrb aracım 2016 model 92000 km de yıllık perıyodık bakıma servise götürdüm hava ve polen fıltrelerini istegim üzerine değiştirdim 2800 tl tuttu anlamadığım her sene degısen hava ve polen fıltresı 2 yılda bır degısmesı için yeni bir uygulamaya gecmısler eskıden boyle bır uygulama yok idi ama ben yıne degıstırttım bılgınıze

Bakalım yakın zamanda bende gideceğim servise şuan km 58 küsur binde sıradaki bakıma ilave birde cam tavan bakımı dahil olacak. Ayrıca birde aracı park ederken kısa yükselti bile olsa kaldırım vs. gibi yerlerden geçerken yaylardan gıcırtı sesi geliyor yatak gıcırtısı gibi. Bakalım bize ne kadar ceza kesecekler. (O yaylardan gelen gıcırdı sesinin neden kaynaklanıyor olabilir?)

Benim de 15 kasım da yılı doluyor, hâlâ dışarısı mı servis mi kararsızım. Aracın 3. sahibiyim ve bugüne kadar hep yetkili serviste bakımları yapılmış. Önümüzdeki süreçte de araç değişikliği de düşünüyorum. Satarken kayıtlarda hem kilometre kaydı olmuş olur diyorum ama arada da ciddi fiyat farkı.

arkadaşlar bu volkswagenim uygulamasındaki %25 zubizu indirimi serviste yapılan tüm işlemleri kapsıyor mu?

Geri
Üst Alt