Güncel Bakım Masrafları

liquimolyturkey.com (Egemot) sitesinden Cuma 15:00’te verdiğim sipariş Cumartesi 10:00’da elime ulaştı. Fiyatı 666₺. Önceki alışverişimden kalan indirim kuponum ve Garantipay bonuslarıyla birlikte 550 liraya geldi.

Üretim tarihi 08/2022
ben de pazar günü 5lt sipariş verdim. ben alırken 800tl idi, 840 olmuş sonra.
İzmir içi olunca, bugün kendileri getirdi.
09/2022 tarihli
Eröz'den (audi) randevu almıştım, dışarıdan kabul etmiyoruz dediler iptal ettirdim.
Otomol uygulamada dolu görünüyor, aramadım.
geçen sene pek memnun kalmamış olsam da vosmerden randevu aldım yine.

ben de pazar günü 5lt sipariş verdim. ben alırken 800tl idi, 840 olmuş sonra.
İzmir içi olunca, bugün kendileri getirdi.
09/2022 tarihli
Eröz'den (audi) randevu almıştım, dışarıdan kabul etmiyoruz dediler iptal ettirdim.
Otomol uygulamada dolu görünüyor, aramadım.
geçen sene pek memnun kalmamış olsam da vosmerden randevu aldım yine.
Evet hocam 4 litrelik olana da 40₺ zam gelmiş. Geçen sene 325’e almıştım. Fiyatı iki katını geçti, seneye Allah kerim…

Evet hocam 4 litrelik olana da 40₺ zam gelmiş. Geçen sene 325’e almıştım. Fiyatı iki katını geçti, seneye Allah kerim…
460 a almışım ben de geçen sene 24 Kasımda, doların her gün 1-2 tl arttığı günlerdi, belki bir indirim olur diye servislerine gitmiştim, adam aslında zam yapmam lazım demişti :)

Uzman parça sitesinden alman malı mann yağ filtresini temin ettim.Daha öncede toptec 4200 yağ ve filtreleri temin etmiştim.Hava filtresini değiştirmeyeceğim kn kutu içi kullanıyorum henüz yeni filtrem zaten.Mann yedekte durur.10 bin km oldu son bakımdan bu yana servise toptec yağımı götürmüştüm son bakımda.Sızdırmaz contayı temin edeceğim bakımdan önce.
Merhaba, ben de filtre alacağım, uzmanparca'dan aldığınız polen filtresi Made in Germany mi? Ben filtremarketim'den almayı düşünüyordum.

Hava ve polen filtresi 454 TL, yağ filtresini de vwyedeklerinden 118 TL'ye alacağım, toplam 572 TL oluyor.
Uzmanparca'da toplu satılıyor ve 674 TL.

polen ve hava filtresini filtremarketimden almıştım 3.ayda.İkiside made in Germany Mann marka polende antialerjik olanı tercih ettim.

polen ve hava filtresini filtremarketimden almıştım 3.ayda.İkiside made in Germany Mann marka polende antialerjik olanı tercih ettim.

Valla can ben artık kim orjinal kim sahte anlayamıyorum made in Gerxxx yazmak artık kolaydır herhalde...

mann türkiye distrubutoru değilmiydi filtre marketim ondada filtreler çakma çıkıyorsa yanmışız o zaman bende oradan alıyordum

@reko MANN-HUMEL Türkiye distrübitörü "Başak Filtre" dir.
Diğerleri yetkili satıcıdır.

İthal filtrelerde ciddi bir stok problemi var. Özellikle Mann’da. Direkt çalıştığım halde kendi aracım için 10’a yakın distribütörden sadece birinde hava filtresi bulabildim, son 2 tane kalmıştı birini ben aldım, polen filtresini hiçbir yerde bulamadım. Güvenilir bir yerde ihtiyacınız olan parçayı bulursanız kaçırmadan alın, yakında yan sanayiinin de yanına muhtaç kalacağız…

İthal filtrelerde ciddi bir stok problemi var. Özellikle Mann’da. Direkt çalıştığım halde kendi aracım için 10’a yakın distribütörden sadece birinde hava filtresi bulabildim, son 2 tane kalmıştı birini ben aldım, polen filtresini hiçbir yerde bulamadım. Güvenilir bir yerde ihtiyacınız olan parçayı bulursanız kaçırmadan alın, yakında yan sanayiinin de yanına muhtaç kalacağız…
filtremarketim de var Yunus Hocam stoklarında.Orayı tercih etmediniz mi sayfa girişinde yetkili satıcısıdır diye de görselleri var.Ki Yıllardır oradan sipariş geçiliyor forumda diye okuyorum kendim de oradan temin ettim birkaç kez.

onlineyedekparca.com siteside değerlendirelebilir opel corsa zamanından beri (2010) oradan malzeme alıyorum son bazı golf mazlemelerini oradan almıştım

filtremarketim de var Yunus Hocam stoklarında.Orayı tercih etmediniz mi sayfa girişinde yetkili satıcısıdır diye de görselleri var.Ki Yıllardır oradan sipariş geçiliyor forumda diye okuyorum kendim de oradan temin ettim birkaç kez.
hocam filtremarketim le 10 gün önce iletişime geçtim mann yağ filtresi onlarda da yoktu o zaman bende n11 den uzmanparçadan aldım yağ filtresini. başka biryerle görüştüğümde de Mann da tedarik sıkıntısı var diyordu

egemot tan aldığım liqui moly yağ 4 litre 666 TL (şu an yükseltmiş) 06/22 tarihli .Mann yağ filtresini de N11 uzmanparçadan 148 TL aldım. uzmanparça güvenilir olduğunu düşündüğüm için oradan aldım aslında servisten temin etmekte mantıklı 223 TL normalde yanılmıyorsam. araç şasi numarasına göre alım yapılınca haliyle indirim de uyguluyorlar

Ekli dosyalar

• 8D99BB7E-95C0-4B2B-B7FF-D708AAF140DD.jpeg
    8D99BB7E-95C0-4B2B-B7FF-D708AAF140DD.jpeg
    95.2 KB · Görüntüleme: 21
  • 46FA48CC-F97C-4C18-8469-2E124A6FDFC7.jpeg
    46FA48CC-F97C-4C18-8469-2E124A6FDFC7.jpeg
    120.8 KB · Görüntüleme: 23
  • 6384A48F-BCF7-4917-A9FC-9BDFCD785FA1.jpeg
    6384A48F-BCF7-4917-A9FC-9BDFCD785FA1.jpeg
    105.4 KB · Görüntüleme: 21

Bakin piyasadaki filtre yag balata vs cogu sahte . En guvendiginiz yerler bile sahte satiyor olabilir.
Servis en garantisi. Ama illa disardan alacaksaniz distribitor firmadan veya dunyaya ihrac eden milli firmalarimizdan alin bence.. (Fil Filtre gibi..)

Geri
Üst Alt