emreqoral
Üye
Yukarıdaki bakımda genişletilmiş bakım kapsamında yazıyor.Bilgi amaçlı bende paylaşayım,
Asagidaki işlemlerin dışında taş ve çizik izi olan yerlere rötuş yapıldı. Far ayarı yapıldı. Alt takım temizlenip, burçları yağlaşımlar. Ödemede farksız 9 taksit yapıldı. Gayet memnun kaldım servisten
30.01.2024 tarihinde Antalya-Alvin Yetkili VW Servisi fiyatlandırması arkadaşlar. Geçiriyorlar ama bu sefer de kendi servisinde yaptırmak istedim. Zubizu indirimi ile fiyat bu şekilde, yoksa 8 küsürmüş…
motor ne acaba 1.0-1.2-1.5Ekli dosyayı görüntüle 72729
30.01.2024 tarihinde Antalya-Alvin Yetkili VW Servisi fiyatlandırması arkadaşlar. Geçiriyorlar ama bu sefer de kendi servisinde yaptırmak istedim. Zubizu indirimi ile fiyat bu şekilde, yoksa 8 küsürmüş…
Arca'nın castrol yağ kullanmadığına dair bir kanıt sunabilir mi arkadaşınız ? Arca'da akıllı yağ sistemi mevcut ve vw önerisi olan, yetkili servislere özel castrol professional serisi yağ kullanılmaktadır.Hava ve polen filtresini servis değiştirmesine gerek yok dedi.. ısrarcı olmadım.
Servis hizmeti konusunda bir şey söylemek zor aracı verip çıkıyorsunuz. Temizleyip aracımı verdiler. Cumartesi 10:30 giriş 14:30 çıkış aracı teslim alma zamanı olarak saat 15:00-16:00 gibi alırsınız dediler erken olabilirse sevinirim demiştim öne çekmeye çalışmışlar sadece sanki biraz aceleci yıkanmış gibi duruyordu. Önce şikayetim varsa onları öğrendiler sonrada araca rutin kontrol yapıldı. Trim sesleri vardı onları dile getirdim geniş bir zamanda hafta içi bırakmamı ikame araç vereceklerini söylediler genel olarak memnundum ilgi alaka iyiydi. Servisin tutumunu ciddi bir sıkıntı ile karşılaşmadıkça kestirmek zor.
Arca'yla ilgili duyduğum sıkıntı yağ sıkıntısı bir arkadaşım götürdüğünde daha ucuz fiyat vermişler ama yağ Castrol kullanmadıklarını fark ettiği için tekrar Doğuş'ta devam etmiş servis işlemlerini bundan dolayı Arca'yı tercih etmedim..
Akıllı?Arca'da akıllı yağ sistemi mevcut..
Otomatik yağ sistemi olarak da geçiyor. Sistem üzerinden pompalar ile tanktaki yağ (bilgisayardan belirtilen miktarda) aracın bulunduğu lifte geliyor diye biliyorum. Yani sanayideki gibi bidonlarla değil. Bu sistem içerisinde de castrolun yetkili servislere özel üretmiş olduğu motor yağı kullanılıyorAkıllı?
Bu tüm yetkili servislerde bu şekilde. Her aracın yağ kapasitesi bir olmadığı için akaryakıt pompası mantığı ile aktarım yapılıyor.Otomatik yağ sistemi olarak da geçiyor. Sistem üzerinden pompalar ile tanktaki yağ (bilgisayardan belirtilen miktarda) aracın bulunduğu lifte geliyor diye biliyorum. Yani sanayideki gibi bidonlarla değil. Bu sistem içerisinde de castrolun yetkili servislere özel üretmiş olduğu motor yağı kullanılıyor
Evet doğru. Ankara’daki servislerde Shell kullananda var. Ancak Arca eski adı olan Doğuş oto Etimesgut zamanından beri castrol kullanıyor. Doğuş oto standartlarında devam ediyor. Shell kullanıyor tespitinin nasıl yapıldığını merak ettim. Beyefendiye o yüzden sormak istedim.Bu tüm yetkili servislerde bu şekilde. Her aracın yağ kapasitesi bir olmadığı için akaryakıt pompası mantığı ile aktarım yapılıyor.
Yalnız yağ Shell ya da Castrol olarak ayırmıyor. Depoda ne varsa daha doğrusu firma hangi yağ firmasıyla anlaşmalıysa o geliyor.
Yazınıza göre servistesiniz .Golf'ü değiştirince uzun zaman sonra bakım için yetkili servise gittim ben de. Uzun zamandır araçlarım garanti kapsamı dışında olduğu için ve çok güvendiğim özel servisim olduğu için gitmiyordum. Yakın olduğu için Avek'i tercih ettim, neden gitmediğimi tekrar anlamış oldum. Bilgisizlik, özensizlik, fatura şişirme, 2 saatlik iş için tüm günü yeme, hepsi var. Akşam faturanın görseliyle paylaşacağım.
Yazınıza göre servistesiniz .
Allah sabır versin.
Geçmiş olsun. Puanlamada gerekeni yaparsınız. Ayrıca Google yorumlarına da ekleyin..Yok Cuma günü yaptık bakımı ama fatura yanımda değil onun için akşam dedim.
Aklıma geldikçe sinirleniyorum ama.