erdem55
Üye
- İsim
- Erdem
- Araç
- Golf 1.0 tsi Manuel Confortline
Ben solisyon işçiliğine takıldım.Ne zamandır faturayı yükleyeceğim bir türlü fırsat bulamamıştım anca nasip oldu. Öncelikle belirteyim Aralık 2023'ün son günlerinde gitmiştim. Standart filtresiz bakım. Araç 2014 1.6TDI. Onay vermediğim işlem de söyledikleri motor soğutma suyunda tortu-çamurlaşma olduğu. 2019da serviste triger, devir daim,antifiriz vs. o zaman değişmişti. Kabın içi artık zor gözüküyor sararmadan kaynaklı. Soruyorum neden olur diye çeşme suyu koyduysanız olur diyorlar. Araç servis bakımlı koyduysanız siz koymuşsunuzdur diyorum ses yok. Ya öyle ya da benden önceki sahibi koydu bilemiyorum artık. Neyse uzun bir vakitte su kabını servisten alıp antifirizi kendim değiştirmeyi düşünüyorum inşallah. İşin ilginci solüsyon işçiliğinin o günkü fiyatıyla 6000tl olması. Bugünkü fiyatla 9000TL eder. Şaka gibi valla evet sistemi boşaltıp temizlemek uzun sürüyor ama bu kadar eder mi bilemedim yani. Aman diyeyim soğutma sistemine antifiriz ve saf su dışında bir şey koymayın, koydurmayın.