Güncel Bakım Masrafları

60 binde aracın V kayışı hele gergisinin bir sorun olmadan değişmesi resmen israf... Kullanılan parçalar o kadar kalitesiz değil. 10 yaşındaki 115 binde aracın V kayışında dahi çatlak yoktu. Hadi diyoruz 10 yıl fiziksel sınır değişsin...
1.6 tdi aracımın v kayış gergisi hala orijinal ve araba 188 binde :)

1.6 tdi aracımın v kayış gergisi hala orijinal ve araba 188 binde :)
Aynen gergi kolay kolay bozulmaz. İşin üzücü tarafı aracın fabrikada takılmış orjinal parçasını ortada bir sebep yokken kaldırıp atmak. Aynı servise desen aracımın yağını 15 yerine 10'da değişmek istiyorum. Yoook gerek yok demeye başlar. Yada filtreleri 30 yerine 15 de değişelim.

Hangisinin fayda-zarar yönünden daha mantıklı ona size bırakıyorum...

Bu gün Golf 1.5 ilk15 bin bakımı Ankara Eskihisar da 5100tl ye yaptırdım .Bir kampanyaları var Instagram dan bayii takip ve whatsup da durum güncellemenizde reklamınızı yapmanızı istiyorlar.
hava ve polen içerik de var mı?

Kullanılan yağ markası Castrol mu Shell mi?

Biz mi onları paylaşıyoruz onlar mı bizleri paylaşıyor?

Bakım / yağ değisimi yapalı

1 ekimde tam 18 ay olacak (1 nisan 2023 de hava polen yağ filtresi , yağı değistirmistim

Bu 18 ayda 13 bin km yaptım.

tam 20 ay dolunca 1 Aralıkta gireriz pit stopa.

Mann filters
Motul engine oils

Araçla sıfır hata yola devam
2017 tdi manuel golf. Km 101 bin

18 Eylül 2024-2023 Golf 1.0 eTsi Life

Aracı alalı tam bir yıl oldu ve 12.000 km’de bakıma girdi.

Bakım 7.898 Tl tuttu. Yer, Aykan Kayseri.

Kullanılan parçalar o kadar kalitesiz değil. 10 yaşındaki 115 binde aracın V kayışında dahi çatlak yoktu. Hadi diyoruz 10 yıl fiziksel sınır değişsin...

V kayış değişmedim zaten hocam. Liste aracın 60k bakımının standart listesi.
Bu listeden polen ve v kayış/gergi çıktı fren hidrolik değişimi eklendi.

Standart bakım listesinden polen filtresi gibi elemanları çıkarınca servisten garanti ile ilgili tatava yapılıyor mu acaba

Merhaba,
Geçtiğimiz haftasonu 45.000 km bakımını yetkili serviste yaptırdım. Standart 45.000 bakımına ek olarak hava filtresini değiştirttim. 8000tl ödedim. Şehir: İstanbul, Semt: Çekmeköy.
Kamu spotu: polen filtresini her 10 bin her 15 binde bir kendiniz değiştirin.

Standart bakım listesinden polen filtresi gibi elemanları çıkarınca servisten garanti ile ilgili tatava yapılıyor mu acaba
V kayış için de polen filtresi için de laf ettiler tabi bu parçalar kaynaklı sorun çıkarsa vs gibisinden ama zaten garantim bitti. Sırf 48V pil korkusuna devam yetkiliye.

Geri
Üst Alt