Güncel Bakım Masrafları

Garanti dönemlerinde farklı yetkili servislerde bakım yapılıp garanti sonrası bir arıza da farklı bir yetkili servis iyi niyetten yararlandırabiliyor mu?
Önceki golf7 tdi aracımın bakımı için sürekli eski adıyla doğuşoto etimesgut, şimdiki adıyla arca ya gittim. Mekatronik arızalandı, iyiniyetten komple mekatronik değişti, sadece işçilik ücretinin belli bir kısmını ödedim. 3 ay sonrasında ise 1den 2ye geçerken titreme yaptığından iyiniyetten kavrama değişti, sadece işçilik ücretinin belli bir kısmını ödedim. Bence aynı servise ve aynı servis danışmanına gitmek önemli. Daha ilgili ve anlayışlı oluyorlar.

Iyiniyete girip girmeyecegi; servisin doguşa veya Vw Almanya merkeze yazdığı mesaj ve mesajdaki görüşleri etkili oluyor gibi.

Merhaba arkadaşlar
Bugün golf 7 2014 manuel aracıma
İna marka triger devirdaim ve V kayışı ön keçeli kapak V rulmanı takıldı
Liqi moly yağ mann filtreler mazot filtresi dahil
Işçilıkle beraber 23 bin tl ye İstanbul’da özel serviste yapıldı sizce fiyat nasıl?IMG_1001.jpeg

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Işçilıkle beraber 23 bin tl ye İstanbul’da özel serviste yapıldı sizce fiyat nasıl?

Bana birazcık yüksek geldi. Güncel fiyatlara çok hakim değilim ama 10bine yakın işçilik yazmış sanki.

Ek: v rulmanı dediğiniz şey kasnak bilyası ise ciddi yüksek gibi. Ben dinamo kasnağı mı acaba deyip ona göre kafadan hesaplamıştım.

Ek 2: detaylar geldi. Ön keçeli kapak nedir, kaç paradır bilmiyorum ama ama diğerleri ve işçilik bedeli normal geldi. Sıkıntı yok. Bir tek kartel :) tapasına düz 100 yazması komik geldi. Cam suyu ekleyip yazsa güzel espri olurdu. :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Işçilıkle beraber 23 bin tl ye İstanbul’da özel serviste yapıldı sizce fiyat nasıl?Ekli dosyayı görüntüle 78196
Parça ücretlerini biraz yukarıda yazmış, işçilik de yüksek.

Merhaba arkadaşlar
Işçilıkle beraber 23 bin tl ye İstanbul’da özel serviste yapıldı sizce fiyat nasıl?Ekli dosyayı görüntüle 78196
yetkiliden fiyat almışmıydınız hemen hemen aynı fiyata çıkardı %30 indirimle

Önceki golf7 tdi aracımın bakımı için sürekli eski adıyla doğuşoto etimesgut, şimdiki adıyla arca ya gittim. Mekatronik arızalandı, iyiniyetten komple mekatronik değişti, sadece işçilik ücretinin belli bir kısmını ödedim. 3 ay sonrasında ise 1den 2ye geçerken titreme yaptığından iyiniyetten kavrama değişti, sadece işçilik ücretinin belli bir kısmını ödedim. Bence aynı servise ve aynı servis danışmanına gitmek önemli. Daha ilgili ve anlayışlı oluyorlar.

Iyiniyete girip girmeyecegi; servisin doguşa veya Vw Almanya merkeze yazdığı mesaj ve mesajdaki görüşleri etkili oluyor gibi.
Tutumları çok iyi olmuş.

Bu gün Golf 1.5 ilk15 bin bakımı Ankara Eskihisar da 5100tl ye yaptırdım .Bir kampanyaları var Instagram dan bayii takip ve whatsup da durum güncellemenizde reklamınızı yapmanızı istiyorlar.

Bugün arkadaşın bmw 1,16 d (2023 model) ilk periyodik bakım icin aracın media info ekranında lüften servise başvurun yağ bakımı zamanı geldi uyarısı çıkmış

Araç tam 18 aylık / 13850 km de
3 mart 2023 trafige cıkış / bugün 2 eylül 2024

Bmw distrübütörü doğuş olsaydı kafasına göre pdf bülten yayınlayıp
Periyodik bakımı 12 aya çekerdi. Arac tesliminden önce de münichde ayarlanmış yüklenmis 18 ay bakım aralığını 12 aya çekmeyide unutmazdı (arabanın beyninin yalancısıyım)

Yağ kappppkaraaaaa olmuş yaaa

Korkularıyla bizim millet 3 ayda birde yağ değiştirir de bizim doguş merhametli be

yetkiliden fiyat almışmıydınız hemen hemen aynı fiyata çıkardı %30 indirimle
Hocam fiyat almadım servisten.Biraz pimpirikliyim aracın başında durdum işçilikleri hoşuma gitti parçaları kendim alsam daha ucuza gelebilirdi.Işçilık ise hiç pazarlık yapmadım

Otomol Ankara

Sol ön tampon braketi
Ön-arka tampon boyası
Ön-arka tampon ayarı
Egzoz düzeltilmesi
Kaçak Kontrolü

10.xxx

2021 Golf 8 1.0 Dsg
Servis: Lena, Aydın
Araç 37000km'de. 3.yıl bakımı yapıldı.
Hava ve polen filtrelerinin de değişimini yaptırdım. 10633TL Ödedim.

60.xxx bakımı, 2021 golf 1.0 life
Guncel servis fiyatlari

Ekli dosyalar

• IMG_9707.jpeg
    IMG_9707.jpeg
    182 KB · Görüntüleme: 79

60 binde aracın V kayışı hele gergisinin bir sorun olmadan değişmesi resmen israf... Kullanılan parçalar o kadar kalitesiz değil. 10 yaşındaki 115 binde aracın V kayışında dahi çatlak yoktu. Hadi diyoruz 10 yıl fiziksel sınır değişsin...

Geri
Üst Alt