@Ümit Akkaya Hayırlı olsun hocam. 2015 model 12.ay çıkışlı. %15 indirimi var. Fiyat aldım servisten 1550 tl indirimsiz çıkıyordu. Yağı bende kendim alıp götürmek istedim, bir türlü kabul ettiremedik, hal böyle olunca da sinirlenip sanayiye gittik.
Hocam tekrardan dikkatlice bakar mısınız..!! Yazması lazım., buyrun nerede yazdığıyla ilgili aynı yağ örnek resim;@forzaGilles hocam bidonda 502 yazmıyor.
Çok enteresan bir durum yağın temmuz 2019 üretimi olduğunu söylemiştiniz., bu durumda galiba yeni üretimlerde artık 502.00 onayını kaldırmışlar.. ve o şekilde üretim yapıyorlar aklıma gelen tek mantıklı şey bu.. 505.00 ve 505.01 vw'nin bazı V8 dizel araçlar için gerekli spefikasyon..
Hocam kullanılabilinir mi diye soruyorsanız..? evet kullanılır.., motora zararı var mı veya uzun dönemde bir sorun çıkartır mı diye soruyorsanız., bunu benimde bilmem zor., siz olsanız ne yapardınız diyee soruyorsanız., ben hiç düşünmeden gider yeni motor yağı ve yağ filtresi alıp değişim yapardım.. talihsiz bir durum olmuş ama dünyanın sonu değil..@forzaGilles şimdi ne yapmam gerekir hocam sizce
Benzinli için 502 veya 504@forzaGilles en kısa zamanda 4200 ile değiştireyim o halde. Hocam bu arada genel bi bilgi olarak;
Benzinli 502/504
Dizel 505/507 onaylarına sahip olmalı.
Doğrumudur?
Gerekli malzemeleri alırsanız evde kendinizde yapabilirsiniz .arkadaşlar merhaba aracımın 3. yıl bakımı için zubizu indirimli 1000 tl. ücret cıkardı servis ama bana sunroof bakımı içinde ayrıca bir ücret cıkacağını söyledi sizce sunroof bakımı yaptırmalı mıyım yoksa kendimde halledebilir miyim.
Özel servisin triger değişimi için 470tl. istemesi., o fiyata işçilik dahil mi bilmiyorum ama Allah bilir kaçıncı kalite malzeme kullanacaklardı..1.6 TDI 120.000 Triger bakımı 2.000 tl(Doğuş Oto, Esenyurt) Motor yağını kendim götürdüm, serviste 470 küsürlerde fiyat veriyolardı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi