murat28
Üye
- İsim
- murat durmuş
@forzaGilles haklısınız hocam o kadar teknik bilgiye sahip değilim, bahsettiğiniz konulara hakim olunca yapılabilir ancak, teşekkürler bilgiler için
Bakım liste fiyatı 1.113₺Mersin Opat serviste 1.6tdi dsg 2015 model golf için 880 TL ödedim 75bin bakım için. Yağı kendim getireyim dedim, olur dediler ama yağdan kaynaklı sıkıntı çıkarsa sorumluluk sizin dediler. Bi de yağı vereceğim içeri, koyup koymadıklarını bile anlama şansım olmayacak. O yüzden girmedim o işe.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normal şartlarda mazot filtresi 30bin km'de bir veya 2 yılda bir değişir., Aracınızın km'si düşük olduğundan gerek görmemişlerdir., bir sonraki bakıma kadar 30bin km'yi aşmayacağınızı düşünüyorsanız "idare" edebilirsiniz., tabii şuda bir gerçek; ülkemizdeki mazot kalitesi oldukça kötü., değişimde çıkan filtre zift gibi simsiyah çıkıyor., Şayet bütçem müsait diyorsanız değiştirede bilirsiniz.. Mazot filtresi pahalı bir kalem olduğundan sizi düşünmüşlerdir., 240 lira gibi bir fiyatı var bu biraz da bütçe ile alakalı bişey..Arkadaslar iyi aksamlar aracim 1.6 tdi 2. Yillik bakima sokacagim daha 17 binde serbisi aradim sizin aracta mazot filtresi dehisimine gerek yok daha 30.000 olmamis dedi sizce problem olur mu
90 bin bakıma kendi yağımı götüreyim o zaman. Teşekkürler [emoji4][mention=445]mandufla[/mention] hocam serviste sizin yaginizi koymama gibi bisey yapmazlar cunku baskasina satma sanslari yok. Ben cikan eski filtrelerimi istiyorum bagaja birakiyorlar sizde soyleyin bidonu biraksinlar. Ben avek e goturuyorum istanbulda bir dahakine soracağım yag kabul ederler mi diye castrol yerine liquimolly koymayi düşünüyorum. Daha once özon da koymamislardi.
yaptırdınız mı yaptıracak mısınız.?60.000 km.bakımı(buji değişim dahil) Zubizu indirimi ile 1143 TL.
İndirimsiz 1470 TL idi.
Buji piyasadan ucuza geliyor (255 TL) serviste,bilginize.