vahitcan
Üye
- İsim
- Vahitcan
Evet
Evet
Bende çinden golf 7,5 ekranı aldım carplay ama youtube açmıyor carplay, android açıyor sanırım!
Çok sağol hocam, maalesef bu satıcıda carplay'li cihaz yokmuş.@meumriante TRY 371.46 | BODENLA Ücretsiz Kargo 6.5 ''MQB MIB VW Golf 7 Için Araba Radyo MirrorLink MK7 Passat B8 Bluetooth OPS Ters kamera 5GG035280B
https://s.click.aliexpress.com/e/bWsZuBCy
Media kısmına basılı tutulduğunda video kısmına geçebilirsiniz
sorun yok hocam, isimler görünmüyor bende deArkadaşlar bu teypte kayıt ettiğim radyo kanallarının isimleri gözükmüyor. Eski teypte gözüküyordu. Bir sorun mu var? Sizinkide aynı mı?
Ekli dosyayı görüntüle 20533
hocam CAR sekmesindeki araba sekmesini Vag-Com ile istediğin araca çevirebilirsin. benimki de passat olarak geldi kodlama ile golf yaptık. park ekranı da kodlama ile olur. ekran parazit yapıyorsa kamera bağlantısına 'time relay box' ekletmelisinin.arkadaşlar merhaba ben de teybi aldım sorunlarımı detaylıca anlatacağım yardım edecek insan arıyorum..
1. teybin altındaki çizgi bende sizin gibi kırmızı değil, sarı renkte ve CAR sekmesine gelince teypte passat resmi çıkıyor.
2. arabamın park sensörü olmasına rağmen sonradan kamera taktırdığım ekranda park yardım ekranı gelmiyor sadece önden ve arkadan gelen ''bip bip'' sesleri ile idare ediyorum.
3. kamera motoru açtıktan sonra parazit yapıyor görüntü simsiyah oluyor.
4. bu yukarda saydıklarım dışında başka bir sorunum yok.
arkadaşlar bu sorunları yaşayan varsa veya yardım edebilecek varsa benimle iletişime geçebilir mi?
2 ay geçti sayılır ama şimdi yazma fırsatı oldu. Kodlamayla kamerayı deaktif yaptıktan sonra işe yaramadı sanmıştım. İlk denemelerimde düzelmedi, ekranı da resetledim ama olmadı. Sonrasında birkaç gün sonra düzeldiğini farkettim. Şimdi sorun kalmadı. Geri vitese alınca ilk seferde bile direkt park pilot ekranı geliyor.Ekranda tek bir sıkıntım kaldı. Araba geri vitese ilk taktığında ekranda "geri görüş kamerası" uyarısı çıkıyor, park pilot ekranı açılmıyor.
Ama tekrar 1.vitese takınca park pilot ekranı görünüyor. Yine sonraki geri vitese takışlarda da sorun yok, park pilot görünüyor. Sadece ilk geri vitese taktığımda dediğim gibi oluyor.
Var mıdır acaba bir çözümü?