Golf 7' ye Golf 7.5 Teyp Aldım Çin'den :)

[mention=9672]Ayberk080808[/mention] rica ederim hocam. Güle güle kullanın cihazı ve kamerayı. Yardımlaşma böyle birşey [emoji106]
Yusuf hocam banada kamera lazım yardımcı olurmusunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam CAR sekmesindeki araba sekmesini Vag-Com ile istediğin araca çevirebilirsin. benimki de passat olarak geldi kodlama ile golf yaptık. park ekranı da kodlama ile olur. ekran parazit yapıyorsa kamera bağlantısına 'time relay box' ekletmelisinin. 
Nasıl yapılıyor hocam? Biz beceremedik
yardımcı olurmusun hangi kodları kullanacağız

@murat28 cihaz naısl kullanışlı mı ne kadar dur kullanıyorsunuz almaya değer mi 

Manisa da bir Arkadası var 2000 tl ye takıyor arka görüş kemeası dahil .bendeki teyip 2013 golf higline teyip.direk Bluetooth bağlanıyor ses cok net teyip takılmıyor vss

bana olumlu ve olumsuz yanlarını yazar mısınız 

Nasıl yapılıyor hocam? Biz beceremedik
yardımcı olurmusun hangi kodları kullanacağız

hocam kodlamayı bende arkadaşa yaptırdım, kodlama konusuna çok hakim değilim maalesef.

@murat28 cihaz naısl kullanışlı mı ne kadar dur kullanıyorsunuz almaya değer mi 

Manisa da bir Arkadası var 2000 tl ye takıyor arka görüş kemeası dahil .bendeki teyip 2013 golf higline teyip.direk Bluetooth bağlanıyor ses cok net teyip takılmıyor vss

bana olumlu ve olumsuz yanlarını yazar mısınız 
hocam ben cihazı 7-8 aydır kullanıyorum. benim aracım comfortline ve 5 inçlik bluetooth bağlantısı olmayan teyp vardı. benim için çok iyi oldu, daha büyük ekran, bluetooth, apple carplay gibi özellikler hem kullanışlı hemde araca ayrıcalık katıyor. ama bu ekran takıldığında araç menüsü ingilizce oluyor, mfa ekranına müzik ve radio bilgileri gelmiyor (tabi bunları para karşılığı yapan kişiler var, ben yaptırtmadım).  highline araç için sizi tatmin eder mi bilemedim. aracınız comfortline olsaydı düşünmeyin derdim. 

@Muratsonad ben olsam highline teybi kullanırdım. kesinlikle bu cihazlardan daha kaliteli. ki kendim de aliexpressten aldığım 6,5" cihazı kullanıyorum. 

@huseyinkaraduman 

MFA ekranı Türkçe'ye dönüyor 2 yöntem var bunun için ;

1- orjinal ekranı takıp dil seçeneklerinden önce ingilizce yapıyoruz MFA ekranına bakıyoruz İngilizce olmuş daha sonra Türkçe yapıyoruz MFA ekrana bakıyoruz Türkçe olmuş kontak kapatıp hiç bi ayar değiştirmeden orjinal ekranı söküp çinden aldığınızı takıyorsunuz MFA ekranı Türkçe kalmış oluyor.

2- 17 instrument - 10 adaptation - LANGUAGE '' ENGLISH'' olan yeri ''TURKISH'' yapmanız lazım.

Birde MFA ekran telefon menüsünü getirmek için;

17 instrument - 07 coding - long coding - byte10 da telephone menu aktif edilecek. 

Bunlar araca uyumlu VAG kablosu ile yapılır.

Bilgi için teşekkürler, 

park sensörü içinde yardımcı olabilir misiniz ? 

aracımda park pilot var ama ekrana nasıl yansıtacağım, kodlama yapmak gerekiyor ama bir kaynak bulamadım. Suan sadece sesli uyarı veriyor, görsel yok. 

Arkadaşlar bu teypte araç durumu kısmına araç ile alakalı sorunlar hatalar gelmiyor mesela yakıt ışığım yandı. Eski teybimde sol üst kısımda kaç yane uyarı varsa artık  2 3 mesaj gibi uyarı çıkıyordu ona tıklayınca uyarıları hataları görebiliyordum bunda gözükmüyor sizde de böyle mi

5C0323BA-812E-41FB-9042-7E8F30E42062.jpeg

Arkadaşlar bugün itibari ile teypte sorun yaşıyorum.Kontağı açtığımda teyp açılmıyor.Manıel olarak açma düğmesinden açıyorum.Kontağı kapattığımda ise teyp kapanmıyor.Yine manuel olarak açıyorum.Artı olarak araç değerlerini (yakıt tüketim vb.) değerleri teyp üzerinden göremiyorum.Bluetooth bağlanmıyor.Zannedersem cihaz bozuldu.Kontak açıldığı bilgisini cihaz algılamıyor

Arkadaşlar bu teypte araç durumu kısmına araç ile alakalı sorunlar hatalar gelmiyor mesela yakıt ışığım yandı. Eski teybimde sol üst kısımda kaç yane uyarı varsa artık  2 3 mesaj gibi uyarı çıkıyordu ona tıklayınca uyarıları hataları görebiliyordum bunda gözükmüyor sizde de böyle mi
Bu 6.5 inç Çinli teyplerde durum böyle. Hataların göründüğü menü çıkmıyor.

Geri
Üst Alt