Muratsonad
Yeni Üye
- İsim
- Muratsonad
Slm Kardeşim cihaz hakkında soru sormak istiyorumürün 12 günde elime ulaştı. gümrüğe de takılmadı. şimdilik güzel gözüküyor
Ekli dosyayı görüntüle 17729
Slm Kardeşim cihaz hakkında soru sormak istiyorumürün 12 günde elime ulaştı. gümrüğe de takılmadı. şimdilik güzel gözüküyor
Ekli dosyayı görüntüle 17729
Yusuf hocam banada kamera lazım yardımcı olurmusunuz[mention=9672]Ayberk080808[/mention] rica ederim hocam. Güle güle kullanın cihazı ve kamerayı. Yardımlaşma böyle birşey [emoji106]
Nasıl yapılıyor hocam? Biz beceremedikhocam CAR sekmesindeki araba sekmesini Vag-Com ile istediğin araca çevirebilirsin. benimki de passat olarak geldi kodlama ile golf yaptık. park ekranı da kodlama ile olur. ekran parazit yapıyorsa kamera bağlantısına 'time relay box' ekletmelisinin.
Hocam Apo usta orjinali montaj dahil 1500 e takıyor logo kameraYusuf hocam banada kamera lazım yardımcı olurmusunuz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İletişim bilgisini verebilirmisin.Ben istanbul dışındayımHocam Apo usta orjinali montaj dahil 1500 e takıyor logo kamera
hocam kodlamayı bende arkadaşa yaptırdım, kodlama konusuna çok hakim değilim maalesef.Nasıl yapılıyor hocam? Biz beceremedikyardımcı olurmusun hangi kodları kullanacağız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam ben cihazı 7-8 aydır kullanıyorum. benim aracım comfortline ve 5 inçlik bluetooth bağlantısı olmayan teyp vardı. benim için çok iyi oldu, daha büyük ekran, bluetooth, apple carplay gibi özellikler hem kullanışlı hemde araca ayrıcalık katıyor. ama bu ekran takıldığında araç menüsü ingilizce oluyor, mfa ekranına müzik ve radio bilgileri gelmiyor (tabi bunları para karşılığı yapan kişiler var, ben yaptırtmadım). highline araç için sizi tatmin eder mi bilemedim. aracınız comfortline olsaydı düşünmeyin derdim.@murat28 cihaz naısl kullanışlı mı ne kadar dur kullanıyorsunuz almaya değer mi
Manisa da bir Arkadası var 2000 tl ye takıyor arka görüş kemeası dahil .bendeki teyip 2013 golf higline teyip.direk Bluetooth bağlanıyor ses cok net teyip takılmıyor vss
bana olumlu ve olumsuz yanlarını yazar mısınız
MFA ekranı Türkçe'ye dönüyor 2 yöntem var bunun için ;
1- orjinal ekranı takıp dil seçeneklerinden önce ingilizce yapıyoruz MFA ekranına bakıyoruz İngilizce olmuş daha sonra Türkçe yapıyoruz MFA ekrana bakıyoruz Türkçe olmuş kontak kapatıp hiç bi ayar değiştirmeden orjinal ekranı söküp çinden aldığınızı takıyorsunuz MFA ekranı Türkçe kalmış oluyor.
2- 17 instrument - 10 adaptation - LANGUAGE '' ENGLISH'' olan yeri ''TURKISH'' yapmanız lazım.
Birde MFA ekran telefon menüsünü getirmek için;
17 instrument - 07 coding - long coding - byte10 da telephone menu aktif edilecek.
Bunlar araca uyumlu VAG kablosu ile yapılır.
Bu 6.5 inç Çinli teyplerde durum böyle. Hataların göründüğü menü çıkmıyor.Arkadaşlar bu teypte araç durumu kısmına araç ile alakalı sorunlar hatalar gelmiyor mesela yakıt ışığım yandı. Eski teybimde sol üst kısımda kaç yane uyarı varsa artık 2 3 mesaj gibi uyarı çıkıyordu ona tıklayınca uyarıları hataları görebiliyordum bunda gözükmüyor sizde de böyle mi