Golf 7' ye Golf 7.5 Teyp Aldım Çin'den :)

@seferhasdemir sizinde dil ingilizce sanırım, arkadaşlar yok mu hala ekranlarımıza türkçe yapabilecek bir arkadaş

Siz denedinizmi daha önce bu reset olayını?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orijinal cihazlarda da 10-15 saniye açma kapama tuşuna basılı tutarsanız cihaz resetlenir.

Orijinal cihazlarda da 10-15 saniye açma kapama tuşuna basılı tutarsanız cihaz resetlenir.

Kontak açıkken mi bu işlemi yapacağım?

@gingerbits26 ben denedim daha önce, benim ki bazen kamerayı araç durumunu felan göstermiyor bazen böyle değişik şeyler oluyor, resetliyorum düzeliyor. 20 saniye kadar basılı tut kapanıp açılıyor, kontak açıkken ekran açıkken yapıyorum. Sende dene her türlü.

[mention=8947]gingerbits26[/mention] ben denedim daha önce, benim ki bazen kamerayı araç durumunu felan göstermiyor bazen böyle değişik şeyler oluyor, resetliyorum düzeliyor. 20 saniye kadar basılı tut kapanıp açılıyor, kontak açıkken ekran açıkken yapıyorum. Sende dene her türlü.
Dostum çok teşekkür ederim.Denedim ve düzeldi

6.5” mib radyoya(appconnectsiz) basili tutunca video oynatmak icin yardimci olacak olan varsa sevinirim, yanliz cihazi kargolayamam su an cok yogun iş durumu.Ustunde halletmeyi kabul eden varsa sevinirim 

Diger turku 3 haftaya Ankarada olacagim, orada direkt arabada yaptirabilecegim birisi varsa sevinirim bildiginiz

Easy connect ile ekran yansıtmayı yapabilen oldumu?

@mehmetmert aynen bende uzun zamandır araştırıyorum. yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Grupta biri biliyordu bu işi ama kim konuları geçerken okumuştum. formda paylaşacağını söylemişti. @Ender @yusuf @AhmetCakmak ustalarım belki siz bilirsiniz  :)  

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba arkadaşlar. Bahsi geçen cihaz geri görüş kamerasi destekliyor anladigim kadarıyla. Ek olarak ön kamera da bağlanmak istense problem çıkarır mı acaba ? 

arkadaşlar bu cihazda yüklü yazılımı bana atabilecek varsa ya da indirebileceğim yer vs kendim türkçeleştirebilirim sadece yazılım lazım bedava buraya da yüklerim.

Geri
Üst Alt