Golf 7' ye Golf 7.5 Teyp Aldım Çin'den :)

arkadaşlar bu cihazda cd changer ı nasıl koldlayabilirim kaynak kısmında görünmüyor

Merhaba beyler
bu platformda yeniyim yardiminiza ihtiyacim var.

araca bu ekrani taktim ama gosterge ekrani ne zaman kontagi kapatsam tekrardan turkce dil den ingilizceye donuyor buda cok sinir bozucu bir durum . 
ayni zamanda merak ettigim birsey eski orjinal comfort teypte sanki ses daha tok basslar daha canli geliyordu . Berrak ses alamadim gibi aslinda fiyat performans olarak gayet iyi ekran ve tuslar gayet kaliteli ama seste pek emin olamadim

kullanan benim gibi dusunen veya farkeden varmi yardimci olursaniz sevinirim 

34FCD07B-4726-4AC6-BFE6-EF70E2279448.jpeg

@Cucu13 merhaba, yol bilgi ekranı benimde teyp takıldıktan sonra ingilizce veya almanca oldu. vag com'dan türkçe yapsam bile kontağı kapatıp açtıktan sonra ingilizceye dönüyor... sinir bozucu fakat çok hayati bir durum değil.

sesdeki sorunlara gelirsek sana kesinlikle katılıyorum...  orjinal 5.5' ekran çok daha berrak ve güçlü ses veriyordu bunda ses var derinlik yok ama yine de bu hali iyi ekolayzır ayarlarını oynarsanız ve bluetooth ayarlarından ses çıkışını maksimuma getirseniz bariz ses farklı oluyor.

ayrıca bende park asistan ekranı kayboldu. onun çözümü ise ekranı aracın paket tipine göre kodlamak.

[mention=14904]Cucu13[/mention] merhaba, yol bilgi ekranı benimde teyp takıldıktan sonra ingilizce veya almanca oldu. vag com'dan türkçe yapsam bile kontağı kapatıp açtıktan sonra ingilizceye dönüyor... sinir bozucu fakat çok hayati bir durum değil.
sesdeki sorunlara gelirsek sana kesinlikle katılıyorum...  orjinal 5.5' ekran çok daha berrak ve güçlü ses veriyordu bunda ses var derinlik yok ama yine de bu hali iyi ekolayzır ayarlarını oynarsanız ve bluetooth ayarlarından ses çıkışını maksimuma getirseniz bariz ses farklı oluyor.
ayrıca bende park asistan ekranı kayboldu. onun çözümü ise ekranı aracın paket tipine göre kodlamak.
Kodlamada hata yapıyorsunuz bana bir arkadaşım yaptı kontak kapatıp açsamda Türkçe

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benimde ilk takıldığında kontak kapatıp açtıktan sonra ingilizce olmuştu dil. Vag kablo ile türkçe yaptım 1-2 haftadır bir değişiklik olmadı dilde türkçe olarak kullanıyorum.

Ses konusunda radyo kalitesi zayıf geldi bana ama media seslerinde bariz fark hissetmedim.

@bunyamin81 birde kontağı kapattığımızda saat ve tarih çıkıyordu gösterge orta ekranda. Tarih çıkmıyor artık sadece saat görünüyor bu cihazı taktıktan sonra. Sizde durum nasıl? Ürün çinli desay 6.5 carplaylı golf 7.5 cihazı. 

@yhz sonunda ses konusunda farkı hisseden biri daha👍🏻 Ekolayzir ile cok ugrastim amanet bir ses alamadim ses yuksekliginden sikayetim yok farkedilir sekilde fazla cikiyor ama netlik,berraklik,derinlik eski sisteme gore yanindan gecmez.belli bir ses araliginda dinlediginde yine eskisi gibi ama sesi biraz yukseltince direk farkediyorum.Diğer yasadigin sorunlari ben takma islemi yaparken yasadim tekrar gorup kodlama yapinca duzeldi suan sadece seste sikinti yasiyorum. Onun disinda geri gorus kamerasini zaten geri viteste yanan lambalara bagladigim icin kamerada sknti yasamiyorum bazen acilamadi gibi ibare aliyorum ondada okeylediginizde tekrar aciliyor.kisaci cozumlenmicek bir sorun degil

@yhz ayrica ingilizce almanca olayini cozumu nette var , eski ekrani takip oradan turkce yapip sistemi o sekilde kapamaniz gerekir bazi araclarda bunun gibi skntilar yasaniyor forum icerisinde bunla ilgili yazilar gormustum

Geri
Üst Alt