Golf 7' ye Golf 7.5 Teyp Aldım Çin'den :)

@yhz hocam senin sayende sesi bariz duzelttim ayarlar -ses menusunde bluetooth yuksekteymis oyuzden seste kirilmalar oluyormus suan alcak ve ortada kullaniyorum arada abarti fark yok eski ekranla ama ses kirilmalarim buyuk olcude azaldi

@Cucu13 hocam satıcıya türkçe gönder dedim. Öyle geldi. Kendim söktüm taktım. Herşey çalıştı. Ops hariç. Benimki 7 kasaya uygun olan rcd330

@Cucu13 hocam satıcıya türkçe gönder dedim. Öyle geldi. Kendim söktüm taktım. Herşey çalıştı. Ops hariç. Benimki 7 kasaya uygun olan rcd330
Merhaba, bu ekranları aracının paketine göre kodlatman gerek. 

Ben şuanlık bip bip sesleri ile memnunum ve alıştım

@yusufasinmaz orjinal park sensçrü olan araçlar ops için.

geri kamerayı de aktive edin 5f den byte 19 dan 14 ü 04 yapın  Sonra 5f adaptasyondan park yazıp çıkan ilk yeri aktive yapın cihaza reset atın park pilot gelir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
[mention=4688]bunyamin81[/mention] birde kontağı kapattığımızda saat ve tarih çıkıyordu gösterge orta ekranda. Tarih çıkmıyor artık sadece saat görünüyor bu cihazı taktıktan sonra. Sizde durum nasıl? Ürün çinli desay 6.5 carplaylı golf 7.5 cihazı. 
Ekteki ekran görüntüsünü diyorsanız çalışıyor hocam bende. Bu sabah çektim hatta. Ekran dili hala türkçe.
73975d74fd703c233a50a1cff76fc84d.jpg

@bunyamin81 saolun hocam cvp için. Evet bnde de eski 5’ ekran varken vardı. 6.5 çinli carplayli cihaz takınca tarih görünmemeye başladı. Kodlama ile alakalı sanırım. 
birde multimedyayı kapatınca saat kadranı altında tarih yazardı bunda yazmıyor. 

Arkadaşlar direksiyondaki telefon tuşlarının kodlamasını yaptıktan sonra, mfa ekranına son aramalar vs. geliyor mu? yoksa sadece telefon cevaplama ve sonlandırma mı oluyor ?

Arkadaşlar direksiyondaki telefon tuşlarının kodlamasını yaptıktan sonra, mfa ekranına son aramalar vs. geliyor mu? yoksa sadece telefon cevaplama ve sonlandırma mı oluyor ?
Son aramalar gelmiyor. Sadece telefonun bağlı olup olmadığını görürsünüz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son aramalar gelmiyor. Sadece telefonun bağlı olup olmadığını görürsünüz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bende de öyle oluyorda acaba kodlamada eksiklik mi var diye düşünmüştüm. sağolasın hocam 

Arkadaşlar Merhaba,

Buralarda ( ve bu işlerde) yeniyim. Aliexpress den bir ürün almak istiyorum ancak mesajları okuduğumda ocak ayı civarı mesajlarda gümrük vs konuları ve vergilerdeki dğeişimlerden bahsedilmiş. Son dönemlerde bu değişimler ne durumda acaba ?  Son 1 ayda vs alım yapan oldu mu ? ne kadar vergi ödediniz ?

Geri
Üst Alt