Golf 7' ye Golf 7.5 Teyp Aldım Çin'den :)

Arkadaşlar merhaba, golf 7,5 yeni CarPlay’li cihazlara Türkçe dil yaması yapan arkadaşlar yok mu? Adamlar basit bir işlem icin çok para istiyorlar.

Bu teypten alıp geri görüş kamerası kullanan arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. 

Bir türlü kamerayı çalıştıramıyorum, geri vitesten elektriği aldık, dönüştürücü kablo da tamam, time relay box da var ama teyp te hiç bir hareketlenme yok. kodlamayla geri görüş kamerasını da aktif ettik. 

Teyp bu ve burda bu işlerden anlayan gayet başarılı bi ustaya gittim ve cihazla baktığında bu teypte kamera desteği yok dedi. böyle birşey olabilir mi? 

IMG_20191121_194449.jpg

@murat28 teybi resetlemeyi dene, açma kapama tuşuna kapanıp açılana kadar basılı tut.

@Golftdi resetlemeyi de yaptım. birde kameranın kablosunu hangi tarafa takmamız gerekiyor ? 

IMG_20191122_095427.jpg

@Harun Gündüz bende de carplay li cihazdan var mirror link hiç denemedim androidlerde kablosuz yansıtabiliyomuyuz.? Video izleme vs açılabiliyor mu

evet nihayet görüntüyü aldım, 5F kanalından not active yaptıktan sonra; 

1. kamera bağlantısını yapan usta mavi soketi yanlış yere takmış onu düzelttim,

2. geri görüş kamerasından elektriği alırken genelde kırmızı kablo + olur ama usta onu da ters bağlamış, bağlantı kablolarını değiştirdim ve görüntüyü aldım.

Ama esas çözüm 5F kanalındaki kodlama ile oldu, onu yapmadan önce tüm oto elektrikçiler ekranda sorun var görüntüyü desteklemiyor demişlerdi, o yüzden forumda gördüğüm paylaşım üzerine bu kodlamayı yaptım ve iş çözüldü. bunun için @yusuf ve @Ayberk080808 hocalarıma teşekkür ederim.  (y)   :masallah:

Herkese merhaba,

2015 comfortline surus ve ısık paketli aracıma artık bu bluetooth ve geri gorus kameralı cin malı 6.5" li multimedia cihazını almak istiyorum.

guncel olarak aliexpress linkini verebilirmisiniz? geri gorus kamerasını ayrı alacaksak onunda linkini?

bursada yasıyorum aldıktan sonra genel olarak kurulum ve geri gorus kamera vb gibi islerin tamamında yardımcı  olabilecek veya yonlendireceginiz neresi var? 

@Golftdi cok tesekkur ederim hızlı yanılar icin. bir sorum olacak. cerceve piano black degil demisler yorumların birinde. dogrumu? cunku benim arac piano black ve sırıtmasın istiyorum.

@HONEY teskkur ederim. @zulalyol usta bursada isen goruselim almadan once.

@rokhdall İstanbuldayım.4 adet RCD 330 15 gün sonra elimde olacak diğer çerçevelere göre pahalı olmasına rağmen orjinal piano black çerçeve ile sipariş verdim .Gelince görüşebiliriz.Geri görüş kamerası amblem ve plaka kameraya ve  katlanır ayna şu an elimde mevcut 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt