malesef söküp istanbulda ersin çakır adlı birine gönderdim o yapıp tekrar gönderdi.hocam dili nerde nasıl yüklettiniz. cihazı söküp mü sökmeden mi yüklediler
malesef söküp istanbulda ersin çakır adlı birine gönderdim o yapıp tekrar gönderdi.hocam dili nerde nasıl yüklettiniz. cihazı söküp mü sökmeden mi yüklediler
200 TL@kralmali bende de bu teypten var yaklaşık 1 yıldır ingilizce olarak kullanıyorum. ücret olarak ne kadar verdiniz türkçeleştirme için
vag com ile kadranın dil kısmını yeniden türkçe yapmak lazım. . teyipdeki tüskçe dil çince üzerine kurulduğundan siz türkçe seçtiğinizcde aslında çincenin tercümesini seçiyorsunuz. kadranda çince desteği olmadığından orjinal diline dönüyor. ingilizce ise ger iki parçada da mevcut olduğundan sorun oluşmuyor.Arkadaşlar merhaba, 6.5" çinden aldığım teybi kullanıyorum. Geçen gün kızım kurcalarken bir anda teyp Türkçe kaldı ancak orta bilgi ekranında (ibrelerin arası) dil Almanca oldu. Şu an teybin ayarlarından dili İngilizce yapınca herşey ingilizce, türkçe yapınca ibre ekranı Almanca , teyp ise Türkçe oluyor.
Nasıl bir çözüm bulabilirim.
ingilizce yarsa teybi ingilizce yapın hocam. almancadan daha kolay@seferhasdemir Anladım hocam teşekkürler. Vag-Com kablom yok uzun bir süre almanca devam edeceğiz o zaman
İstanbul avrupa yakasında iseniz yardımcı olurum hocamArkadaşlar merhaba, 6.5" çinden aldığım teybi kullanıyorum. Geçen gün kızım kurcalarken bir anda teyp Türkçe kaldı ancak orta bilgi ekranında (ibrelerin arası) dil Almanca oldu. Şu an teybin ayarlarından dili İngilizce yapınca herşey ingilizce, türkçe yapınca ibre ekranı Almanca , teyp ise Türkçe oluyor.
Nasıl bir çözüm bulabilirim.