Anadolu Sancaktepe
EvtServise kalan süre gibi özellikleri yine gösteriyormu?
hocam bağlantı da sıkıntı yoksa yolun Muşa düşerse yapmaya çalışırım.Merhaba bende 6 5 mqb aldım ancak geri görüşü kodlayamadılar 2 kişiye götürdüm Van'da maalesef hiç görünmediğini söyledi iki arkadaş bunun çözümünü yada yardımcı olabilecek kişi var mı acaba
maalesef geri görüş desteklemiyor bende de aynısı vardı çinli yeni tip carplayli cihazla değiştirdim kamera destekliyor. aliexpressten 400+220 vergi ile 620 lira aldım maalesef +200 de vererek tr dil yüklettim yani 800 lira civarına geldi. tr de aynısını 1800-2000 lira bandına satıyorlar. gerek yok aliexpresten yarıdan ucuza mal edebilirsiniz. takması da basit çerçeve değişikliğine de gerek yok.Golf 7.5 var üzerindeki teyp de app tuşu yok orada sound var teyibime geri görüş kamerası felan takılıyor mu golf 7.5 ile üzerinde gelen ile rcd330 arasındaki farklar nelerdir
Ekli dosyayı görüntüle 27094
hocam dili nerde nasıl yüklettiniz. cihazı söküp mü sökmeden mi yükledilermaalesef geri görüş desteklemiyor bende de aynısı vardı çinli yeni tip carplayli cihazla değiştirdim kamera destekliyor. aliexpressten 400+220 vergi ile 620 lira aldım maalesef +200 de vererek tr dil yüklettim yani 800 lira civarına geldi. tr de aynısını 1800-2000 lira bandına satıyorlar. gerek yok aliexpresten yarıdan ucuza mal edebilirsiniz. takması da basit çerçeve değişikliğine de gerek yok.