Golf 7' ye Golf 7.5 Teyp Aldım Çin'den :)

tekrar selam

dun @zulalyol hocamla gorustuk sagolsun cok yardımcı oldu. bende android oldugu icin ben normal mirrorlink li olan modeli alacagım. kamerayı kendisinden alıp kendim takıp kodlayacagım insallah. bitince bilgi veririm. su an normal carplay siz 6.5 luk arayısım var. 2 tane buldum sahibinden dende , bakmaya devam ediyorum.

Ben de carplay teybi ve kamerayı taktırdım carplay özelliği çok güzel geri görüş desteği olması da.
Ancak ürünün ses kalitesi eski teybime göre düşük.

Carplay ve kamera için katlanacağız artık.

@rokhdall Bu konuda Bursa’da çok çekmiş biri olarak, eğer halledemezseniz gidebileceğiniz tek yer Tuning 16’dır. İşinin ehli çok tatlı ve çözüm üreten 2 kardeş. İsimleri Erhan ve Bertan, Gökdere’deler

Servise kalan süre gibi özellikleri yine gösteriyormu? 

@Cucu13 Arkadaş Bursada geri görüş kamerası montajıyla ilgili her türlü yardım alabileceği yer sormuştu, ona cevap verdim, sizi anlayamadım ne gibi sorununuz var?

@murat28 telefon kodlamasını nasıl yaptınız bende telefon tuşuna bastığımda hizmet dışı diyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba bende 6 5 mqb aldım ancak geri görüşü kodlayamadılar 2 kişiye götürdüm Van'da maalesef hiç görünmediğini söyledi iki arkadaş bunun çözümünü yada yardımcı olabilecek kişi var mı acaba

Merhaba bende 6 5 mqb aldım ancak geri görüşü kodlayamadılar 2 kişiye götürdüm Van'da maalesef hiç görünmediğini söyledi iki arkadaş bunun çözümünü yada yardımcı olabilecek kişi var mı acaba
hocam bağlantı da sıkıntı yoksa yolun Muşa düşerse yapmaya çalışırım.

Golf 7.5 var üzerindeki teyp de app tuşu yok orada sound var teyibime geri görüş kamerası felan takılıyor mu golf 7.5 ile üzerinde gelen ile rcd330 arasındaki farklar nelerdir

IMG_20200118_163223.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Golf 7.5 var üzerindeki teyp de app tuşu yok orada sound var teyibime geri görüş kamerası felan takılıyor mu golf 7.5 ile üzerinde gelen ile rcd330 arasındaki farklar nelerdir

Ekli dosyayı görüntüle 27094
maalesef geri görüş desteklemiyor bende de aynısı vardı çinli yeni tip carplayli cihazla değiştirdim kamera destekliyor. aliexpressten 400+220 vergi ile 620 lira aldım maalesef +200 de vererek tr dil yüklettim yani 800 lira civarına geldi. tr de aynısını 1800-2000 lira bandına satıyorlar. gerek yok aliexpresten yarıdan ucuza mal edebilirsiniz. takması da basit çerçeve değişikliğine de gerek yok.

maalesef geri görüş desteklemiyor bende de aynısı vardı çinli yeni tip carplayli cihazla değiştirdim kamera destekliyor. aliexpressten 400+220 vergi ile 620 lira aldım maalesef +200 de vererek tr dil yüklettim yani 800 lira civarına geldi. tr de aynısını 1800-2000 lira bandına satıyorlar. gerek yok aliexpresten yarıdan ucuza mal edebilirsiniz. takması da basit çerçeve değişikliğine de gerek yok.
hocam dili nerde nasıl yüklettiniz. cihazı söküp mü sökmeden mi yüklediler

Geri
Üst Alt