Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

1.2 Comfortline'ın 70.000 sınırını geçmiş olması çok üzücü.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçen sene mayıs sonunda 60.000 Liraya almıştım şimdi 73 liraya geliyor metalik ve extra paketleriyle . Bence çok fazla artış gösterdi . 

ust paketlere zam daha mantikli geliyor sanki.. 1.2 konfort manuel ile 1.4 high manuel arasi 10bin lira.... liste tabi bu bayide ne olur belli olmaz

Arkadaşlar zam gelmiş.

Araclarini alacak arkadaşlara Allah ödeme kolaylığı versin

image.png

900 lira gelmiş benimkine. Şükür bundan kurtardık :) Ben o 900 lirayla şimdi 3000km giderim :)  

Yıl sonu kampanyası beklerken adamlar çaktı zammı. Şeytan diyo git başka araba al..

bugun pasıfık mavı golfumu aldım...tungsten grı bır ay sonra gelecektı...ıyıkı bugun almısım..900 tl zammı yıyorduk valla...

Yıl sonu kampanyası beklerken adamlar çaktı zammı. Şeytan diyo git başka araba al..
Değerli Hocam 

Her zaman söylerim:

Vw.'de umduğunu değil bulduğunuzu alıp geçin. 

Yıl sonu kampanyaları tamamen kandırmacadır. Kampanya indirimine varana kadar yapılan zamlar indirimleri ortadan kaldırması yani sıra zarara bile sokabilir. 

Şimdi kızıp gider Leon alırsınız gırtlağına kadar dolu fr olsun isterse... Bir seneye kalmaz içinizi kaplayan pişmanlıkla zararına bile olsa satıp  şimdi alacağınız 900 lira zamdan 5 katı fazlasına almak zorunda kalırsınız, içinizi kemiren o duyguyu sona erdirmek için...

Sakin olmak ve iyi araştırma yapıp aradığınıza yakın bulursanız affetmemek lazım. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu nasıl bir dünya anlamış değilim 1.2 tsi midline ile 1.6 tdi midline arasında 15 bin lira var yazık bu millete vallaha yazık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.5 sene once punto almistim 40.250TL'ye, 2 hafta sonra bir zam geldi ayni araba 56.000 TL oldu.

Bu yine az bir artiş bence. Kurlar çok oynak kendilerini saglama aliyorlardir forward islem yapip oradaki kura uydurmuslardir fiyatlarini. Bence normal.

Geri
Üst Alt