Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

Emre Hocam, az önce de yazdım, yazdığımı bu analizinize uyarlarsak; 02.03 tarihinde 88.700₺ 'yi 91 günlüğüne (3ay sonra araç teslim edilecek diyelim) bankaya yatırıyorum. 91 gün sonra 90.956₺ oluyor para. 90.200'e aracı alıyorum, elimde de 750₺ kalıyor, yani Geri görüş kamerası bedavaya geliyor.

Saygılar.

Ekli dosyayı görüntüle 4401
aynen öyle, :'(  hatta mart başındaki faizlere göre bakarsak 91.200 TL'niz oluyor...

Can Hocam, aracı banka araç kredisi ile alacaksanız dediğiniz gibi sıkıntı. Beklediğiniz sürece elinizdeki kısıtlı nakitin getirisi fazla olmayabiliyor. Ama tamamını nakit alacaksanız birşey farketmiyor, hatta kar bile edebiliyorsunuz.

Bugünkü araç fiyatını nakit olarak bankaya yatırın, 3 ay sonra aracı alırken Geri Görüş Kamerası Size bedavaya gelsin, öyle bir şey yani. :)  

Saygılar...
Aracımı nakit aldım vadeli değil ama döviz al sattan bi opsiyonunu bedavaya getirmişimdir zaten:)

03 Kasım 2012 Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS Tiptr. DSG Highline 59.900 
01 Şubat 2013 Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 63.000 TL 
11 Haziran 2013 Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 63.700 TL 
01 Temmuz 2013 Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 64.300 TL 
13 Temmuz 2013 Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 64.600 TL 
08 Ağustos 2013 Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 65.400 TL 
27 Ağustos 2013 Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 66.300 TL 
24 Eylül 2013 Yeni Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 67.000 TL 
23 Aralık 2013 Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 68.400 TL 
01 Ocak 2014 (2013 Model) Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 70.800 TL 
08 Ocak 2014 (2013 Model) Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 71.900 TL 
2014 model Golf 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 76.500 TL 

Değerli golf tutkunu dostlar 

Maalesef 1 Ağustosta %2 zam gelecek 

9 Agustos 2016 da Golf'e %0.75 zam geliyor arkadaslar bilginize.

@FurcHT Doğru olma olasılığı bence de çok yüksek 8 ağustosta dost drive kampanyası sona eriyor. Buna da çok üzülüyorum. Neden düşeceğine artıyor. Yıl sonuna yaklaşırken düşmesini ya da daha cazip kampanyalar çıkmasını beklerken fiyatlarda hep bir artış söz konusu. Diğer markalarda hiç olmazsa % 0 faizli kredi kampanyaları mevcut. Ancak vw'de bu şekilde bir kampanya olmaması üzücü bir durum.

Arkadalar sizce vw'de de %0 faizli araç kampanyası olabilir mi bu zamanlarda? Ya da yapıyor mu bu kampanyayı vw?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadalar sizce vw'de de %0 faizli araç kampanyası olabilir mi bu zamanlarda? Ya da yapıyor mu bu kampanyayı vw?
0 faiz diye kampanya yoktur. Bu tamamen insanları kandırmak için markaların uydurduğu birşey. Aracın indirimli fiyatı 70.000tl ise sıfır faiz ile 80 olur derler. Sıfır faiz olan markalara peşin alacağınızı söyleyin o sıfır faizli fiyatın çok daha altına düştüklerini göreceksiniz.

@yusuf 0 faiz kampanyası oluyor ama kısa vadeli tabi arkadaşım egea aldı 30 bin tl ye 15 ay sıfır faiz kalanını nakit ödedi liste fiyatından indirim de yapıldı öyle fark falan olmadı.

@yusuf 0 faiz kampanyası oluyor ama kısa vadeli tabi arkadaşım egea aldı 30 bin tl ye 15 ay sıfır faiz kalanını nakit ödedi liste fiyatından indirim de yapıldı öyle fark falan olmadı.
Hocam onu da nakit ödese daha da çok indirim yapacaklar. O 30 bin tl faizi onların kar payından düşüyor. İsteyen gidip egea için denesin bunu :)

Değerli Hocam 

Bugüne kadar sıfır faizli araç kampanyası görmedim.  Bana kalırsa iki nedeni var:

İlk nedeni basit, ihtiyacı olan mevcut satış rakamları düşük ve hedefleri de düşük BMW, Mercedes gibi firmalar satış hedeflerini tutturmak için kârlarından feragat etmek zorunda kalıyorlar.

Vw. Sınıfında tüm modelleri değilse bile pek çoğunun yüksek olması nedeniyle lider. Yani zaten çok satıyor ve bu tip kampanyalara ihtiyacı yok.

2. İyi ki yapmıyor. Çünkü geçen sene tam bu zamanlar Renault'un 0 faizli kampanyasıyla alan bir yakınım için hatırımda kalan en net hatıram; satış temsilcisinin 0 faizli mi olacaktı evet deyince fiyata 4 bin lira eklenmesiyle dumura uğramamızdı...

Hocam onu da nakit ödese daha da çok indirim yapacaklar. O 30 bin tl faizi onların kar payından düşüyor. İsteyen gidip egea için denesin bunu :)
Liste fiyatı 65.900 tl ÖTV indirimli 45.448 tl olan aracı 43.000 tl ye aldı 13 bin peşin kalan 30 bin kredi ile aynı imkanlar başka markada olsa başka marka düşünecekti hatta ben fazla km yapmayacağı için benzinli golf önerdim ama kampanya cazip geldiği ve dizel olduğu için egea aldı. Bencede gayet cazip bir fırsat. Çoğu marka yapmıyor bunu.

Liste fiyatı 65.900 tl ÖTV indirimli 45.448 tl olan aracı 43.000 tl ye aldı 13 bin peşin kalan 30 bin kredi ile aynı imkanlar başka markada olsa başka marka düşünecekti hatta ben fazla km yapmayacağı için benzinli golf önerdim ama kampanya cazip geldiği ve dizel olduğu için egea aldı. Bencede gayet cazip bir fırsat. Çoğu marka yapmıyor bunu.
Hocam benim demek istediğim farklı. Tamam fiyat uygun olabilir ama 0 faiz diye birşey yok. Eğer arkadaşınız peşin alacak olsaydı 2-3 bin daha az para vererek alabilirdi. Sıfır faiz markanın kâr payından düşüyor. Arkadasınız banka kredisi kullanmadı mı yine. İşte o kullandığı kredinin faizini bayi bankaya veriyor.

Arabanın bir fiyatı vardır gerisi yalan dolan.

Geri
Üst Alt