Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

01.06.2016 tarihinden geçerli olacak +400 TL. lik zamlı liste sitede güncellenmiş :(  Daha 1 ay olmadan 3. zam.

Saygılar...

image.png

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum 4 mayıs sipariş verdiğimde 68300 idi 1.2 comfort şimdi 69800 1500 tl zam aracımında 28. Hafta yani temmuz ortası teslim olacağı söylendi  bu süratle 1500 daha  zam gelse 1,5 ayda bide dost drive kampanyası biterse külliyen zarar gerçekten ve üzücü bi durum olacak 

Hayır euro nispeten düştü piyasalarda sakinledi bu neyin zammı acaba 

Şu bir gerçek ki fiyat hiç düşmeyeceği için alan zarar etmiyor :) golf 7 çıktı çıkalı hep böyle oldu.

Bana ve sipariş bekliyen tüm golf tutkunlarına geçmiş olsun, iyi zam yedik 1 ayda  :)  Şaka bir yana ne kadar dikkate alınır bilmiyorum ama konuyla ilgili bir mail attım doğuş otomotive zamlardan duyduğumuz rahatsızlıktan ve tedirginlikten ötürü. Müşteri memnuniyeti açısından bir çalışmanın olmasının gerekliliğinden bahsettim. Bakalım cevap gelecek mi ? 

@HaK hocam yıne uçmuşlar su hale bakın ya  :000059-medium:
Hiç sorma Emrah Hocam, vurdukça vuruyor Doğuş. Sanırım 2 yıl önce anlamsız ve nedensiz zamlardan dolayı aldığı cezayı tekrar almak istiyorlar.

...Ve o cezadan sonra 6 ay zam yapamamışlardı. Özel sipariş için o döneme denk gelmek gerekiyor demek ki.

Saygılar...

Siparişini bekleyen arkadaşlara Allah ödeme gücü versin gerçekten sinir bozucu bir durum sırf yaşamamak için bu durumu st arkadaşla görüşüp (tanıdıktı kendisi)başka bir bayiden hazır araç bulduk başbakanın istifa ettiği gecenin sabahında o da tam da isteyeceğim türden denk geldi çok şükür.

1 ay önce aracım rehinli olduğu için ruh hastası birine satmamıştım rehini aç dediği ve 50 tl kapora önerdiği için. Şimdi iyi ki satmamışım diyorum. Sıfırı 92 bin oldu bile. 

@HaK hocam hatırlarsınız. 

Değerli Golf tutkunları; bu sipariş bekleme aşamasında zam yemeden alan çok azdır diye düşünüyorum, fazla takmamak lazım, kendimize zarar vermemek adına.

Kendi yaşadığımı anlatayım: 2013 Aralık başında Golf almayı kafama koyup bayiiye gittiğimde, zam gelir dedikleri için 3 ay beklemeye cesaret edemeyip 1,5 ay sonra gelecek hazır aracı beklemeye başlarken 2 kere 1000 liralık doğuş zammı ve o sene bana denk gelen :)  ötv artışıyla birlikte 4000 küsür lira zamlı almak zorunda kalmıştım GOLF'ümü.

Ama hiç pişman değilim, dün eşimin aracı ile ben arkadan, eşim önden Golf ile giderken onu izlemek, fanı olduğunuz bir filmi, bir tv programını izlemek gibi keyifliydi. :)

Hasan hocamın tablosundan çıkardığım bir özet var aşağıda,

son 2 yılda sırasıyla yıllık bazda %11,3 ve %11,9 zam görmüş, 2016'nın toplam zam miktarı ise şu anda %2,3'e ulaştı,

sipariş verildiğindeki mevcut indirimsiz fiyat, aracınız geldiğindeki zamlı fiyatdan indirim yapıldığındaki oluşacak fiyata denk oluyor yaklaşık olarak, beklentiyi buna göre belirleyin, aracınızı aldığınızda da yıllık yaklaşık %10 zam gelmeye devam edeceğini de unutmayın...

golffiyat.JPG

Siparişini bekleyen arkadaşlara Allah ödeme gücü versin gerçekten sinir bozucu bir durum sırf yaşamamak için bu durumu st arkadaşla görüşüp (tanıdıktı kendisi)başka bir bayiden hazır araç bulduk başbakanın istifa ettiği gecenin sabahında o da tam da isteyeceğim türden denk geldi çok şükür.
Can Hocam, aracı banka araç kredisi ile alacaksanız dediğiniz gibi sıkıntı. Beklediğiniz sürece elinizdeki kısıtlı nakitin getirisi fazla olmayabiliyor. Ama tamamını nakit alacaksanız birşey farketmiyor, hatta kar bile edebiliyorsunuz.

Bugünkü araç fiyatını nakit olarak bankaya yatırın, 3 ay sonra aracı alırken Geri Görüş Kamerası Size bedavaya gelsin, öyle bir şey yani. :)  

Saygılar...

Hasan hocamın tablosundan çıkardığım bir özet var aşağıda,

son 2 yılda sırasıyla yıllık bazda %11,3 ve %11,9 zam görmüş, 2016'nın toplam zam miktarı ise şu anda %2,3'e ulaştı,

sipariş verildiğindeki mevcut indirimsiz fiyat, aracınız geldiğindeki zamlı fiyatdan indirim yapıldığındaki oluşacak fiyata denk oluyor yaklaşık olarak, beklentiyi buna göre belirleyin, aracınızı aldığınızda da yıllık yaklaşık %10 zam gelmeye devam edeceğini de unutmayın...

Ekli dosyayı görüntüle 4399
Emre Hocam, az önce de yazdım, yazdığımı bu analizinize uyarlarsak; 02.03 tarihinde 88.700₺ 'yi 91 günlüğüne (3ay sonra araç teslim edilecek diyelim) bankaya yatırıyorum. 91 gün sonra 90.956₺ oluyor para. 90.200'e aracı alıyorum, elimde de 750₺ kalıyor, yani Geri görüş kamerası bedavaya geliyor.

Saygılar.

image.jpeg

Geri
Üst Alt