Hiç sorma Emrah Hocam, vurdukça vuruyor Doğuş. Sanırım 2 yıl önce anlamsız ve nedensiz zamlardan dolayı aldığı cezayı tekrar almak istiyorlar.@HaK hocam yıne uçmuşlar su hale bakın ya :000059-medium:
Can Hocam, aracı banka araç kredisi ile alacaksanız dediğiniz gibi sıkıntı. Beklediğiniz sürece elinizdeki kısıtlı nakitin getirisi fazla olmayabiliyor. Ama tamamını nakit alacaksanız birşey farketmiyor, hatta kar bile edebiliyorsunuz.Siparişini bekleyen arkadaşlara Allah ödeme gücü versin gerçekten sinir bozucu bir durum sırf yaşamamak için bu durumu st arkadaşla görüşüp (tanıdıktı kendisi)başka bir bayiden hazır araç bulduk başbakanın istifa ettiği gecenin sabahında o da tam da isteyeceğim türden denk geldi çok şükür.
Emre Hocam, az önce de yazdım, yazdığımı bu analizinize uyarlarsak; 02.03 tarihinde 88.700₺ 'yi 91 günlüğüne (3ay sonra araç teslim edilecek diyelim) bankaya yatırıyorum. 91 gün sonra 90.956₺ oluyor para. 90.200'e aracı alıyorum, elimde de 750₺ kalıyor, yani Geri görüş kamerası bedavaya geliyor.Hasan hocamın tablosundan çıkardığım bir özet var aşağıda,
son 2 yılda sırasıyla yıllık bazda %11,3 ve %11,9 zam görmüş, 2016'nın toplam zam miktarı ise şu anda %2,3'e ulaştı,
sipariş verildiğindeki mevcut indirimsiz fiyat, aracınız geldiğindeki zamlı fiyatdan indirim yapıldığındaki oluşacak fiyata denk oluyor yaklaşık olarak, beklentiyi buna göre belirleyin, aracınızı aldığınızda da yıllık yaklaşık %10 zam gelmeye devam edeceğini de unutmayın...
Ekli dosyayı görüntüle 4399