Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

Bundan yani anlamamız gereken %0 faiz de olsa üzerine bir kar payı koymaları mıdır? Çünkü marka açıklamaları hiç de bu şekilde görünmüyor. Ama bayiye gidipte yararlanmak istediğimizde bize kar payı ile satacaklarsa bu şekilde hiçbir anlamı kalmıyor.

ST bana dost drive devam edecek dedi fakat nasıl edecek yarın göreceğiz. 

Bundan yani anlamamız gereken %0 faiz de olsa üzerine bir kar payı koymaları mıdır? Çünkü marka açıklamaları hiç de bu şekilde görünmüyor. Ama bayiye gidipte yararlanmak istediğimizde bize kar payı ile satacaklarsa bu şekilde hiçbir anlamı kalmıyor.
Aynen öyle hocam. Sıfır faiz diyen bayide peşin alacağınız fiyat daha düşük olacaktır. Fiat bayisinde deneyebilirsiniz. ;)

@yusuf O Zaman herşey tamamen yanıltmak amaçlı. Her işletmede olduğu gibi müşteriyi bayiye getirelim. Gerisini hallederiz mantığı işliyor öyleyse.

6 Ay önce baldıza 50000 liralık aracı 47.500 e aldık ve 12 ay 12000 TL hakikaten sıfır faizdi , arada böyle de çıkıyor dikkatli olmak lazım .. Araç nissan Micra yenibosnadaki bayiden alındı .  

Ama vw nin böyle bir şeyi yapacağını sanmıyorum çünkü adamlar satıyor yaw

6 Ay önce baldıza 50000 liralık aracı 47.500 e aldık ve 12 ay 12000 TL hakikaten sıfır faizdi , arada böyle de çıkıyor dikkatli olmak lazım .. Araç nissan Micra yenibosnadaki bayiden alındı .  

50 bin TL'lik aracı %5'lik indirimle 47.500'e indirmişler, sonra 35.500 peşin verilmiş, kalan 12 bin TL'de 12 ay ayda 1000 TL ödenmiş,

@yusuf kardeşimin söylediği şu: 12 bin TL'nin kredi maliyeti düz hesap 1200 TL civarındadır (kampanya vs), eğer kardeşiniz hepsini peşin vereceğiz dese 47.500'den bu 1200 TL'yi rahat rahat düşerlerdi, bu 1200 TL firmanın zaten vazgeçtiği bir rakam, hepsini indirim olarak yapmayıp bir kısmını %0 faiz diye lanse edince, peşin parası olmayan müşteriyi de çekmiş oluyorlar...

diğer ürünlerde de ben hep şunu yaparım, taksitli fiyatını söyler, peki peşin ne olur derim, indirim yapar, sonra hadi bunu da 4'e böleyim falan der, en son nakit çıkarır hadi biraz daha in derim, o 4 aylık vade farkını da iner, yani zaten kafasında bir dip fiyat var, oraya kadar kelime oyunu... :)

Değerli Hocam 

benden önce kıymetli Emre üstadım 
@magic davrandı...

Olayı bir başka türlü anlatmam icap ederse:

Siz sıfır faizli ifadesine dayanarak girdiğiniz bayide size liste fiyatından araçsatarlar. Ne zaman ki param peşin dersiniz o zaman size o 4 bin lirayı düşerler. Siz de bayiden mutlu mesut "0 faizli araç aldım" diye sevinerek çıkarsınız. Ama Vw de buna rastlamazsınız çünkü krediyi de kendi kredi kuruluşundan verdiği için paranızın peşin olması avantaj değil bilakis handikaptır. Çünkü peşin almazsanız size satacağı krediden de kazanacaktır.

Bahsettiğimiz durumu size kanıtlamak veya siz bize tersini kanıtlamanız için aynı kampanyayla tamamını peşin alan birinin ne kadar aldığını bilmemiz gerekirdi.

Ama bir dahaki sefere önce kampanyadan faydalanacak gibi sorup sonra param peşin deyince verilen rakamı duymanızı öneririm. 

Son bir şey daha... 12 bin lira için geri ödemesi  aylık bin lira ödemek kaydıyla oluşan faiz farkını kim niye ödüyor? Bana fikrinizi söyler misiniz?

Hayır dostlarım , biz zaten peşin alacaktık kredi kullanma niyetimiz yoktu  ..  "12000 sıfır faiz deyince tamam ,  madem ısrar ediyorsunuz niçin peşin para verelim "  diyerek aldık 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayır dostlarım , biz zaten peşin alacaktık kredi kullanma niyetimiz yoktu zaten ..  "12000 sıfır faiz deyince tamam ,  madem ısrar ediyorsunuz niçin peşin para verelim "  diyerek aldık 
Değerli Hocam 

12 bin lira için siz fark etmeden vade farkı Ödemiş olacağınız için ısrar etmiş olmasınlar?

@silvershadow

Hahahha hocam mümkündür tabi , alttan girip üstten çıkmış olabilirler bir şekilde , zaten yaşım 40 şu ana kadar bir kulak arkası kaldı dicem ama ayıp olmazsa .  s=s20

09.09.2013 yılında 61.700 lira faturası olan(siğariş verdiğimde 59.500 liste fiyatı) TDI Comfortline Manuel şu anda 87.700 lira...

Aldığım yılda dolar 2.02tl,Euro ise 2,67 tl imiş.Yani 61.700 liraya aldığım araba 30.500$  &  23.003Euro imiş.

Şu anda ise dolar 2,98tl,Euro ise 3,30 tl .Yani 87.700 lira olan golf şu anda 29.429$  &  26.575 euro olmuş.

Aslında arabaya zam gelmemiş,Paramızın değeri çok düşmüş :(

Dost Drive a Passat dahil olmus, oranlar degismemis. Golf e de bayagi zam yapmislar.

hemen bakiyorum. benim duldul 96.200 du en son.

evet baktim 96.900 olmus.

mobil cihazdan tapatalk ile gonderildi..yazim yanlisi icin kusura bakmayin. One Life Thug Life ;)

yV8k0a.jpg

Geri
Üst Alt