Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

Arkadaşlar bugün 1.0 Golf Comfortline Manuel ek paketsiz araç için tanıdık vasıtasıyla iyi bir rakam aldım.

Benim 1.2 2014 27 Aralık çıkışlı Comfortline  aracımı satıp üzerine 10-12 bin TL eklersem alabiliyorum. 

Sizce değer mi ? Hem model sıfırlamış olacağım ama alacağım araçta yağmur far sensörü bulunmayacak.Tavsiyeleriniz benim için çok önemli.
10-12 makul aslında ama aracınızın km durumu nedir hocam? 45-50 civarındaysa tam yavaş yavaş değer kaybetme zamanı 3 yaş ve 50.000 civarından sonra düşüş hissedilir olur. Şimdiyse 10.000 koyup yeni modele geçmek makul görünüyor.

10-12 makul aslında ama aracınızın km durumu nedir hocam? 45-50 civarındaysa tam yavaş yavaş değer kaybetme zamanı 3 yaş ve 50.000 civarından sonra düşüş hissedilir olur. Şimdiyse 10.000 koyup yeni modele geçmek makul görünüyor.
Hocam aracım 27 aralık 2014 çıkışlı hatasız boyasız 18 bin km'de.

Ben olsam alir ender elektronikte opsiyonlarini eklerim mis gibi binerim

Hocam aracım 27 aralık 2014 çıkışlı hatasız boyasız 18 bin km'de.
Hocam 18 epey düşük bir km ama şu da var cidden iyi fiyata satabilirsiniz. Burada iş biraz sizin sıkıntıya girip girmem isteğinize kalıyor, zamanla fiyat belirgin oynar yaş dolayısıyla, km avantajınız var ama yeni araç da alırsanız değerini daha fazla koruyacağı gerçek. 10.000'in size sorun olup olmaması önemli, sensör konusuna gelince forumda bile konusu var, zamanla eliniz bollaştıkça takılabilir aslında. 

Sizin bakış açınız önemli, derseniz ki bu bir yatırımdır değerini korusun istiyorum 10.000'e de katlanırım bence değiştirmeniz makul. Ancak otomobilimi seviyorum derseniz o zaman da o meblağa discover pro ve led stop takabilirsiniz keyifli bir hale getirebilirsiniz. Kendi adıma 2015 model aracımı 72.000'de 1.5 hafta bekleyerek satmış biri olarak söyleyeyim bir araca uzun süre ve yüksek km'ye kadar artık binmem. O km'ye rağmen aldığımın 10.000 fazlasına satım ama km 40-50.000'de olsa çok rahat 15.000 fazlasına da satabilirdim bunu biliyorum, o yüzden ben olsam yeni modele geçerdim.

Arkadaşlar bugün 1.0 Golf Comfortline Manuel ek paketsiz araç için tanıdık vasıtasıyla iyi bir rakam aldım.

Benim 1.2 2014 27 Aralık çıkışlı Comfortline  aracımı satıp üzerine 10-12 bin TL eklersem alabiliyorum. 

Sizce değer mi ? Hem model sıfırlamış olacağım ama alacağım araçta yağmur far sensörü bulunmayacak.Tavsiyeleriniz benim için çok önemli.

Ben her anlamda mantıksız buluyorum.Aynı araba nihayetinde.Vereceğiniz 10-12 bin liraya birikim yapılarak Golf8i beklemek çok daha mantıklı olur.bahsettiğiniz değişikliği yapınca bence cebinizden eksilen 12 bin lira dışında bir şey olmayacak.Hele arabanız daha 18bin kmde iken.. İkinci bir seçenek ise 12binlirayı güncel arabanıza harcayıp daha keyifli hale getirmek.Ama diğer türlü müsriflik olacağını düşünüyorum.

Audi ve opel'in fiyat listesi hiçbir zaman gerçeği yansıtmaz, 350.000 liralık a6'yı 280'e vermiş gibi görünen markadan bahsediyoruz. Gerçek fiyatları çok çok aşağıda oluyor aslında. Opel'de de kapıdan girdin 3.000, otur bir soluklan 2.000, bir konuşalım 3.000... fiyat meselesi bazı markalar için reklam, bak şöyle pahalıyız, ama tüketici dostuyuz zararına satıyoruz demiş oluyorlar. 
Benim gözümde fiyatlarda tutarlı, en fazla %3/5 civarı indirim yapan ve bu konuda sürekliliği olan markanın imajı daha yükseğe konumlanır. Haliyle tüketici için ikinci elde oturmuş fiyat avantajı da sunmuş oluyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu anda liste fiyatından yüzde kaç indirim yapılıyor acaba? 

Mesela : Yeni Golf 1.6 TDI 115 PS DSGHighline137.200,00 TL
Hocam en büyük sorun araç yok..

Bu nedenle karaborsa riski yüksek 

Yani resmen ilân edilen %3 kampanya indirimi bu araçta uygulanmayabilir.

Dahası 2 ay sonra piysaya ciddi arac gitebilir fakat o xmaan da fiyatlar gereksiz şişirilecektir.

Indirim sadece burada sunulan  cam tavanlı 1.6 TDIDSG Highline araç 124 bin e kadar bulunabilir.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz gibi önümde iki seçenek var. Ya elimdeki araca kafama göre donanım ekletip bineceğim ya da satıp üzerine 12 bine yakın para verip, 3 yıl daha model yükseltip 1.0 motora geçeceğim.

01 Ağustos 2017 / 2017 Model Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Euro 6 Fiyat Listesi 

Zam demedim, fiyat güncellemesi dedim.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz gibi önümde iki seçenek var. Ya elimdeki araca kafama göre donanım ekletip bineceğim ya da satıp üzerine 12 bine yakın para verip, 3 yıl daha model yükseltip 1.0 motora geçeceğim.
Hocam her ne yapacaksanız hizli karar alarak hayata geçirmenizi şiddetle öneririm.

Malumunuz kontrolsüzlük keyfî zamları tetikledi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Değerli Hocam ne fiyat aldınız "tanıdık" vasıtasıyla merak ettim :000051-medium:

Değerli Hocam ne fiyat aldınız "tanıdık" vasıtasıyla merak ettim :000051-medium:
80.100 tl fiyat aldım manuel 1.0 comfortline için. Zubizu indirimi uygulandı üzerine biraz daha indiler.

111 bin tl de Passat comfortline 1.4 manuel beyaz renk opsiyonsuz araç için fiyat aldım.

Passat için ne diyorsunuz? Forumda golften passata geçen arkadaşlar var diye hatırlıyorum sanki.

80.100 tl fiyat aldım manuel 1.0 comfortline için. Zubizu indirimi uygulandı üzerine biraz daha indiler.
111 bin tl de Passat comfortline 1.4 manuel beyaz renk opsiyonsuz araç için fiyat aldım.
Passat için ne diyorsunuz? Forumda golften passata geçen arkadaşlar var diye hatırlıyorum sanki.
Bagaj ihtiyacınız varsa passat güzel bir tercih. Ama ihtiyaç yoksa kesinlikle gereksiz verilen fazladan para olur.

92 binden 80 bine guzel inmisler. %14 civari bir indirim var. Aracta bir sey mi var acaba ilk defa duydum boyle bir olayi.

Geri
Üst Alt