Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

ay sonuna kadar bi zam daha yer bu gidişle...

:000296-medium:

Haberiniz yok galiba

%1

Moderatör tarafında düzenlendi:
16 sında zubizu nun % 3 indirimide bitiyormuş %1 e düşecekmiş en iy ihtimalle %2 bugün öğrendim st. den bakalım nekadar indirim verecekler 17 sinde gelecek zamdan sonra en az % 4 indirim almazsam siparişi iptal etmeyi düşünüyorum.

Aracım değer kazanıyor diye avunuyoruz fakat bu araçları yenilemek istediğimizde acı gerçek tokadı atıyor

Para olacak 100 tane Golf alıp seneye satacaksın :)  Çeyrek altın gibi oldu mübarek.

Para olacak 100 tane Golf alıp seneye satacaksın :)  Çeyrek altın gibi oldu mübarek.
Zamdan hemen önce alınan 1.6 TDI DSG Highline Golf 2 zam sonucu artık bir üst vergi dilimine girdiği için  8 ila 10 bin farkla satılabilir.

Yani öyle uzun süreler beklemeye de gerek yok Nadir Hocam 2 hafta sonra işlem tamam

Zamdan hemen önce alınan 1.6 TDI DSG Highline Golf 2 zam sonucu artık bir üst vergi dilimine girdiği için  8 ila 10 bin farkla satılabilir.

Yani öyle uzun süreler beklemeye de gerek yok Nadir Hocam 2 hafta sonra işlem tamam
Beraber bu işe girelim mi Üstadım  :)

Yine zam mı geldi bana mı öyle geliyor? 

1.6 tdi dsg highline 138.200 olmuş 137.200 idi diye hatırlıyorum. 

Kendi aracım 1.4 tsi dsg 125 hp 117.400 iken sanırım şimdi 118.300 olmuş. 

Ve sürpriz sonda 150'lik tsi dsg vergi dilimine girerek 133.700 olmuş.

İyi haber 7 Eylül e kadar zam yok ve kampanyalar devam ediyor.

Ola ki araçlarının teslimi yetişmeyenlere iyi haber .

Eylül 'ün ikinci haftası teslim alacakları sanırım kötü haber bekliyor.

Değerli Tuna Hocam

%3 'lük zubizu indirimini sona erdirme veya minimum  % 1 ila 1.5 zam yapma olasılıkları var. Henüz kesinleşmedi. 
iyide hocam euro yükseldiği zaman euroya bağlı zam yapıldı deniliyor, euro şu anda 4.062 civarında ve düşüşte. Neden hala zam söz konusu ki?

Geri
Üst Alt