Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

tdı dsg highline fiyatı audi a3 ile neredeyse aynı :)

tdı dsg comforta metalik boya sunroof ekletsen yüzde 50lik dilime hayatta girmez.Onada yeni ötv dilimi hayırlı olsun..

Değerli dostlarim

Her zaman söylediğim oldu.

Alan kârlı..

ÖTV indirimi beya kampanya bekleyen ise zararda.

Üç gün  önce eski kurlu araçlar bitmiş. Comfort manuel 81'e kadar bırakmışlar. Fırsat kaçtı.

%8 indirim yapiyorlar liste fiyatindan , bugün bende fiyat aldim . Kullandigim aracin aynısını isik görüş ve sürüş konfor paket , dijon jant ve tungsten gri 1.0 comfortline 101500 dedi indirimle 94-95 civarina gelir dedi baz comfortline a 89 fiyat verdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Murat hocam, bu fiyatlara bulursam alırım  ama eski kurdan gelenlerin hepsi bitmiş şu an 85500 diyorlar comforta

%8 indirim yapiyorlar liste fiyatindan , bugün bende fiyat aldim . Kullandigim aracin aynısını isik görüş ve sürüş konfor paket , dijon jant ve tungsten gri 1.0 comfortline 101500 dedi indirimle 94-95 civarina gelir dedi baz comfortline a 89 fiyat verdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam, bulunduğunuz yerden almak zorunda değilsiniz. Size verilen fiyat DOĞUŞ'un öngördüğü indirimden ibaret. İstanbul'daki bayilerden fiyat alırsanız aynı aracı en az 2-3 bin arası indirimle alabilirsiniz.

Hocam bende zaten golf var 2016 1.2 tsi , öylesine arayip fiyat aldım 

Murat hocam, bu fiyatlara bulursam alırım  ama eski kurdan gelenlerin hepsi bitmiş şu an 85500 diyorlar comforta
Değerli Hocam 

Size mesaj yazdiğimda hazır 81.850 'ye beyaz 1.0 TSI manuel Comfortline araç vardı.

Değerli Hocam 

Size mesaj yazdiğimda hazır 81.850 'ye beyaz 1.0 TSI manuel Comfortline araç vardı.
Nasip diyelim, bu fiyatlara bulursanız haber verin. Bir de telefon değiştirdim, kart kırıldığı için tüm numaralar gitti. WhatsApp'tan mesaj atarsanız kaydederim.

Artık araç fiyatlarında ipin ucu iyice kaçtı 2 sene önce bayiden 85 civarı alınan araba şimdi 143 olmuş şahsen golf aracım olmasına rağmen bu paralara 2. el düşük km de  14tsi comfortline u led farlı ekstra donanımlı passat alırım  böylelikle C değil D segmenti bi aracım olur

Araçlarımıza yine zam gelmiş. 14.tsi dsg iyice bir üst ötv bandına dayandı :(

Geri
Üst Alt