Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

1.6 TDI DSG Highline 140.800 olmuş...

68.672,03 TL  TSI DSG Highline vergiler hariç fiyatı . Sadece cam tavan ve metalik renk farkıyla bile sınırı geçiyor..

Kasim ayı ile ilgili Öngörüm gerçekleşmiş oldu.

1.4 TSI Manuel Highline sınıra yaklaşıyor artık. Yeni yılda geçmiş olur o da..

%60 vergi kervanına TDI Highline Manuel katılmış., Şubat 2016 'da 1.6 TDI Highline Manuel 91.300 liste fiyatı vardı., şimdi o fiyata ancak Midline Plus 1.0 TSI

Değerli @Erman Hocam 1.6 TDI DSG Highline baz fiyatı 140.800 oldu.

Üst vergi diliminde artık tüm donanımlar ve metalik renk farkı dahil gizli zam gördü.

3.234 liralık cam tavan 3.600 e dayandı. 

Dolayısıyla değil uygun fiyatlı araç bulmak Almanya ile gerginlik nedeniyle araç bulmak bile zor..

Saygı duyarım fikrinize ..

Ancak biz bu fiyata alınmaz diyen ama sonra arayıp da bulamayan nice dostla tanışığız.  :000073-medium:

Sipariş verdiğim aracın net fiyatı 70000 ₺ altında kalabilmesi için doğuşun yaptığı %3 indirim üzerine, en az %2,6 indirim yapması gerekiyor bayinin. Umarım yapabilirler. Sipariş verdiğim günden bu yana 1800₺ zam geldi net fiyata.  :000049-medium:

Sipariş verdiğim aracın net fiyatı 70000 ₺ altında kalabilmesi için doğuşun yaptığı %3 indirim üzerine, en az %2,6 indirim yapması gerekiyor bayinin. Umarım yapabilirler. Sipariş verdiğim günden bu yana 1800₺ zam geldi net fiyata.  :000049-medium:
Sipariş verdiğiniz aracın tam donanımı ve opsiyonları nedir hocam ve sipariş vereli ne kadar oldu..?

Murat üstadım;

Dediklerinize tamamen katılıyorum fiyatlar ne kadar yukarı çıksada vw satışta yakın tanıdığım var bu fiyatlara rağmen satış sıkıntısı olmadığı gibi sıraya bile alıyorlarmış siparişleri. Türkiye de bir vw gerçeği var fiyat ne olursa olsun araçlar satılıyor ve alanda zarar etmez ama benim görüşüm araçların  satış fiyatları  eder değerinin çok üzerine çıktı.

geçenlerde 2012 C180 avantgarde1.6 benzinli mercedes kullandım ama yaştaki aracın sürüş keyfi son model bizim golflerden çok daha güzel.

şuanda vw kullananlarla konuşsak bir dünya arıza,şangırtı şungurtu ses gelmeleri,dsg acaba arıza yaparmı paranoyaları herkesin derdi.Verdiğimiz paranın karşılığı bu olmamalı.Sadete geliyorum bunca şikayetine rağmen aracın ne  kardeşim dersen golf  diyorum. :000043-medium: Ben 2015 ekimde mk7 almadan 50bine mk6 aracımı  satıp 24bin ekleyerek sıfır mk7 aracımı aldım.Şimdi mk6 ikinci el aracım aynı fiyat bantlarında olmasına rağmen sıfır fiyatları 2 katını geçti.

Çok değil bence araç piyasası da aynı şuanda emlak piyasası gibi böyle giderse durağanlığa geçecek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sipariş verdiğiniz aracın tam donanımı ve opsiyonları nedir hocam ve sipariş vereli ne kadar oldu..?
1.4 tsi 125 hp highline dsg + panoramik cam tavan, dinamik viraj farı, geri görüş kamerası,app connect,acc,metalik renk. 12 Eylül’de verdim hocam sipariş 72.270₺ idi bugün 74.082₺ net fiyatı. Daha bugün de gemi adı belli oldu 4 kasımda Türkiye’de olacakmış araç. Belki kasım zammından etkilenmeyiz dedik ama 1 kasım olmadan 1 kasım zammı geldi:)

1.4 tsi 125 hp highline dsg + panoramik cam tavan, dinamik viraj farı, geri görüş kamerası,app connect,acc,metalik renk. 12 Eylül’de verdim hocam sipariş 72.270₺ idi bugün 74.082₺ net fiyatı. Daha bugün de gemi adı belli oldu 4 kasımda Türkiye’de olacakmış araç. Belki kasım zammından etkilenmeyiz dedik ama 1 kasım olmadan 1 kasım zammı geldi:)
Sayın hocam siz aracı alana kadar bi daha zam gelmez ama son zam çok talihsizlik olmuş., şuan ki yaptıkları %3 indirime ek olarak +%2-2.5 mutlaka yapacaklarını düşünüyorum., yani 300-500 lira fark için o araç zaten %60 vergi dilimine sokmaya cesaretleri yetmez., Tabi aracı nereden sipariş geçtiğiniz de önemli., İzmir Vosmer şehirdeki tek bayi olduğundan burunlarından kıl aldırmayan bir yapıda olabilir mi., Ben o aracı size satamazlar ise ve siz almaktan vazgeçerseniz bayide beklemesi, yıl sonu olması gibi sebeblerden alt vergi dilimine sokacaklarını düşünüyorum.., şimdiden hayırlı olsun

Sayın hocam siz aracı alana kadar bi daha zam gelmez ama son zam çok talihsizlik olmuş., şuan ki yaptıkları %3 indirime ek olarak +%2-2.5 mutlaka yapacaklarını düşünüyorum., yani 300-500 lira fark için o araç zaten %60 vergi dilimine sokmaya cesaretleri yetmez., Tabi aracı nereden sipariş geçtiğiniz de önemli., İzmir Vosmer şehirdeki tek bayi olduğundan burunlarından kıl aldırmayan bir yapıda olabilir mi., Ben o aracı size satamazlar ise ve siz almaktan vazgeçerseniz bayide beklemesi, yıl sonu olması gibi sebeblerden alt vergi dilimine sokacaklarını düşünüyorum.., şimdiden hayırlı olsun
Sağolun hocam teşekkürler. Fiyat konusunda benim de düşüncem ve tabiki umutlarım o yönde. Bekleyip göreceğiz artık

Vosmer ....

Indirim...

Hem de % 2.6

Hocam Kutuplarda güneşlenmeye gidebileceğimizi veya dünyanın barış içerisinde yaşanan bir gezegen olduğunu söyleyen birisine vereceğim yanıtla karşılık vermek zorundayım ne yazık ki..

"Gerçek dünyaya sizi davet ediyorum.."

Resmî ilan edilen indirimleri bile yapmaya nazlanırlar.. 

Bayi indirimi ise hayal...

Nefasetli bir araca bile %0.5 indirim yaparlar.

Vosmer ....

Indirim...

Hem de % 2.6

Hocam Kutuplarda güneşlenmeye gidebileceğimizi veya dünyanın barış içerisinde yaşanan bir gezegen olduğunu söyleyen birisine vereceğim yanıtla karşılık vermek zorundayım ne yazık ki..

"Gerçek dünyaya sizi davet ediyorum.."

Resmî ilan edilen indirimleri bile yapmaya nazlanırlar.. 

Bayi indirimi ise hayal...

Nefasetli bir araca bile %0.5 indirim yaparlar.
Hocam bir yanlış anlaşılma oldu galiba siparişi vosmere vermedim ben ancak dediklerinizde çok haklısınız vosmer hakkında. Araç almaya ilk niyetlendiğimde birkaç defa gidip görüşmüşlüğüm oldu. Dediğiniz gibi indirim kelimesine o kadar uzaklar ki. Resmen hissediyorsunuz ‘almazsan alma’ duygusunu. Müşteri gelsin indirimin i sini anmadan liste fiyatını versin aracı alsın istiyorlar. İndirim yaparken (ya da yapıyormuş gibi yaparlarken demek daha doğru olur sanırım burada) şekilden şekle soktukları yüz ifadesinin ardından ‘daha da bundan aşağı olmaz’ bakışı, diğer bayilerin yaptığı indirimlerin yanında aslında devede kulak denilebilecek bir indirimle hiç mi hiç bağdaşmıyor. Ben de işte bu sebeplerden ötürü evime 100 metre mesafede olan vosmer yerine başka bir şehirdeki vw bayisinden verdim siparişimi. Gerçi başka bir şehir dediysem o kadar da uzak değil,Aydın’dan ama bi 100 metre değil nihayetinde:)

yine geldi sanırım .....

1.6 tdi dsg highline 143.900,00 TL

ben 1.4 TSI Manuel'i takip ediyorum birkaç aydır.

110.400 TL idi Kasım başında, daha ayın yarısına gelmeden 111.500 TL olmuş. Bu fiyat artışları sinir harbi gerçekten.

Geri
Üst Alt