Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

Golfun satış rakamını suan etkileyebilecek tek olay hondanin HB zf sanzimanli civic dizeli golf fiyatına vermesi olur. Valla ben bile bir yıllık arabamı satıp geçebilirim. Böyle bir durum olursa golfun fiyatı normale döner yoksa dogusun fahis kar politikası devam
Honda Terakki de bir tanıdığım var, onunla görüşmem de Şubat 18 gibi ilk satışlar olur ve 1.6 dizel HB 120 hp 300 nm zf 9 ileri executive cam tavan 140 bandında bekliyoruz demişti.

Göçük sorunu tr de üretilen sedanda varmış, sonuçta HB modeli golfun altında konumlandirirsa fiyat olarak(en donanimlisini 135000 gibi) valla golf yerine alınabilir tek model olur. Sonuçta zf sanzimanli dizel Honda olacak

listede indirimli fiyatlar ile yayınlanmış olarak güncelleme yapılmış

Yarın sabahtan geçerli % 2.5

Artık %1 - %1 gelmiyor..

Şu Euro kurunu görünce zammın az bile olduğunu düşünüyorum neredeyse.

zubizu indirimleri devam edecek mi ayni orandan acaba?

Fikir vermesi açısından yazıyorum, 18 Agustos tarihinde 1.0 comfort dsg icin o günkü kurla 22330€ ödemişiz, Türkiye’de bulduğum en dip fiyattı belirteyim. 1500km yol gitmiştim :)

Bu gece kur artışı gerekçesiyle yeni zamlı liste geliyor.

paramız son birkaç senede o kadar değersizleşti ki... her geçen gün fakirleşiyoruz, her şeye zam geliyor. insanların alım gücü aydan aya değil günden güne azalıyor.

2016 Agustos ayinda 99bin TL ye aldigim aracim opsiyonlari ile birlikte suan 173.500TL korkunc rakamlar. sadece kur artisi degil vergi ile de birlikte inanilmaz bir hal almaya basladi bu 0 arac fiyatlari. Allah yardimcimiz olsun gercekten.

Geri
Üst Alt