Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

Değerli  @SavatageHocam

Ben inanmıyorum batığına veya batacağına.

Bir araç buradan sipariş geçildiğinde buradaki kur sabitlenerek üretime girmeden ödemesi yapılıyor.

Bunun anlamı kurun her hareketinden kâr ediyorlar. Kur ne kadar hareketliyse o kadar yüksek bir kârdan bahsediyorum.

Araç başına edilen kâr eklense bile Almanya daki fiyatlar yerinde sayarken bizimkiler uçtu gitti.

Buradan da küllen kâr.

Bayilere satarken fiyatları onlar belirliyor ve indirim oranları dahil onların kontrolünde. Yani elindeki malın değerini kazara düşürecek bir kendi iç savaşı da yok.

Bayiye satarken kur farkını yansıtır kendisine bedelsiz gelen araçları satar, kafasına göre de sağlam zamlar yapar.. 

3.100 lira olan cam tavan 8.650 lira oldu da kim ne diyebildi mesela?

Bunlar küçük meseleler...

N11 diye bir site kurdu. Uzunca bir sure en hesapli alışveriş sitesi oldugu icin ben dahil pek cok tanidığım biranın mudavimi oldu. İşlem hacmi milyon Euro ları buldu..

Turizm sektörunde de varlar yiyecek sektorunde de...

Mesela Otellerinden birinde gecesi 700 Euro.. 193 odasında sezon sonuna kadar boş yer var mı sorun..

Bu bahsettiklerimden farklı 4 sektörde daha varlar.

Büyük olasılıkla taktik olarak yapılmış bir hamledir. Ölü balık taklidiyle avlanan nice avcı var. Bu da geliştirip nakde çevirmek için hazırlık yaptıkları nice kuruluştan birini birilerine satmadan önceki ağız sulandıran aperatif haberlerdir beki de..

Truva atı hikayesini gerceklestirmis ve kimsenin aklına gelmeyecek bir şekilde surların arkasına adamlarını bir at heykelinin karnında sokmuş  Yunan tarihine atıfla bir Atasözü der ki; "Bir Yunanlı Hediye verdiğinde almadan önce iki kere düşün ".. bence bu da boyle bir durum. Her gordügunuze inanmayin Hocam. Sisman ve gözlüklü olanlar ilk ölürler.. siz siz olun Amerikan film.endüstrisinde daha uzun dakikalar sahnede kalmak için kilo alıyorsanız  gözlük takmayın.

Golf 1.4 TSI 125 PS Manuel Highline 129.700,00 TL

Golf 1.4 TSI 125 PS DSG Highline 153.300,00 TL

Aradaki fark DSG + vergi dilimi farkı mı oluyo ?

Yakında kimse dizel-otomatik almayacak.

Golf 7.5
Comf. Man.  1.0 Tsi  ile  Comf. DSG 1.6 TDI arasında 40000TL den fazla fark var :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Pazarlık + masa başı fiyatlarına bakmak lazım tabi

13 ocak da 121 e aldığım 

(Sunroof yok)Higline manuel tdi aracın listesi şu saatte 154.200

Ankara doğuştaki güzel sesli bayanın 2 saat önce telefonda verdiği fiyat:

Sunroof olmayan Beyaz highline manuel tdi  net 130 bin!

ötv dilimini aşağı doğru yarma taktikleriyle falan fiyatlar çok oynuyor

Hadi listeden yani 154200 den verseler? 33200 lira kar ettiğimi zannedecek kadar derinlik sarhoşu olabilseydik keşke

Moderatör tarafında düzenlendi:
2013'te aldığım ilk 7'de tek belirsizlik aracın ithal edildiği güne kadarki kur farkıydı. Opsiyonladığınız araç için fiyat teklifi verilirdi sonra araç yapılıp gelene kadar karın ağrısı çekerdiniz beklerdiniz.. Ama Marine Traffic ten gemiyi izlemek zevkli olurdu. Foruma girip yazardınız benim gemi şurda işte buraya doğru geliyo vay efendim bu niye döndü gitti Yunanistan'ın bilmem ne limanına falan diye :D  Neyse sonra ST arar araç TR ye geldi gemiden indi gümrükten geçti fiyatı sabitlendi derdi. Son fiyatı öğrenirdiniz alan alır, çok bulan vazgeçerdi vs.....

Şimdi 7 almaya gitseniz işin içinden çıkamazsınız :D :D

@Savatage o fiyatın da altına inerler bence. Dün başka bir sitede Highline dizel otomatik için 138 bin fiyat teklifi alan olduğunu okudum. 

Bu arada yeni fiyat listesini vw sitesinde göremiyorum, nereden bakabilirim arkadaşlar?

İşte bende onu diyorum (kıllanıyorum)

Usd ve avro da ki uçuk hareketler devam ederken

Bu derece astronomik indirimler bana sanki 

Patron Çıldırdı!

Tasfiye nedeniyle zararına !

Kapatıyoruz!

İş değişikliği nedeniyle etkiketin yarısı!

Sloganlarıyla depoyu boşaltıp gideceklermiş gibi bir hissiyat uyandırıyor  bende?

Fiyatı 3 katına çıkarıp sonra üzerine çarpı atılan ayakkabı etiketi olayı değil gibi geliyor bu seferki bana

Güncel zam var mı son fiyatlar ne alemde?

Hayatımda ilk ve son kez 0 arabaya biniyorum sanırsam :)

dün geceki motorin zammı sonrası OPET/ANKARA güncel fiyatlar; 

benzin : 5.97

motorin : 5.50 

bu gece  yarısı 13 kuruş daha zam gelecek motorine ve 5,63 olacak litresi 

Sonuç :  BENZİN/MOTORİN  LİTRE FİYAT ORANI : % 5 'e kadar düştü artık 

bayide tdi /tsi  hava parası farkında indirime gidilmeli ?  yada benzinle çalışan dizel motor icat edilmeli (bu gidişle benzinin litresi daha ucuz kalacak gibi)

dün geceki motorin zammı sonrası OPET/ANKARA güncel fiyatlar; 
benzin : 5.97
motorin : 5.50 
bu gece  yarısı 13 kuruş daha zam gelecek motorine ve 5,63 olacak litresi 
Sonuç :  BENZİN/MOTORİN  LİTRE FİYAT ORANI : % 5 'e kadar düştü artık 
bayide tdi /tsi  hava parası farkında indirime gidilmeli ?  yada benzinle çalışan dizel motor icat edilmeli (bu gidişle benzinin litresi daha ucuz kalacak gibi)
Benzine de 20 kuruş zam geldi durmadılar yerlerinde :) /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20">

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt