Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

Beklenilen ve geciken zam geldi aralik ayina kadar tahminleri alalim bnce hgline dsg dizel 190 ini bulur aralikta

kantarın topuzunu kaçırdılar iyice  >:

19 Mayıs 2018.jpg

zam yiğidin kamçısıdır. 200 bin + ya kadar yolu var.......

+200 bin den sonra lise biyoloji derslerindeki kamçılı hayvan (paramecium) gibi hissiyat kaybolur zaten.    600 binde olsa bi noktadan sonra koymaz. 

Ben doğuş markalarının hergün yaptığı zamların kur artışından dolayı olduğuna kesinlikle inanmıyorum.Kendi firma borçlarını sponsorluk anlaşmalarını milletin üzerine yıkmaktan başka birşey değil.Ama bu böyle gitmez illa bunlarından işleri azalacak.Seneye yağ filtre bakımıda 1000 tl olur artık[emoji34]

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elinizdekine sahip çıkın bu fiyatlar nedir böyle :O 51 bindeki 1.6 tdi dsg comfortline aracımız daha da satılmaz ömür boyu bizde durur
163800 nedir öyle aman aman pu pu

172.300 tl 1.6 dİZEL dsg hİGHLİNE....

Yorum Yok benden. s=bigstar

An itibariyle yüzde 5 civarı zam gelmiş. 1.0 dsg comfortline 139.5

Geçen yıl tam bu tarihte 107.000 liraya aldığımız 1.4 tsi dsg 125 hp tungsten grisi araç şu anda renk opsiyonuyla 168.000 liranın üzerinde bir liste fiyatına sahip.

Eldekine iyi sahip çıkmak lazım, değişiklik planı  varsa da beklemeden hızlı davranmak lazım, kurdaki durum belli, şu anda bu fiyat çekilen araçlarda stokta olduğu için indirim olacak ama 1-2 aya bu fiyatlar önünüze gelen fiyat listesinde olacak.

acaba fiyatları şişirip de alınamaz seviyeye yükseltip, iktidarı br ÖTV indirimi için zorlamaya mı çalışıyorlar diye aklımdan geçmiyor da değil. Ya da artık işi deliliğe vurdum  &:

Az önce Opel’in fiyat listesine baktım. Orada da durum aynı. Aslında markete gittiğinizde de durum aynı. Geçen sene 100 TL’ye aldığım market alışverişi bu sene 170 TL oldu. Acı ama içinde bulunduğumuz durum bu maalesef. Eldeki arabaların kıymetini bilmek gerekiyor.

Buyurun Opel fiyatları. Biraz da ekleme yapayım arabaya derseniz fiyat hepten uçuyor.

C0F2D3D5-6B46-4DE0-90FD-D724F2EFF776.png

Geri
Üst Alt