Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

1.0 tsi comfortline DSG etiket fiyatı listede : 156.200 tl

birde üzerinde güncel etiket fiyatı 99.900 olan 1.2 tsi DSG seat leon diye bi araba var.

son 5 senedir listeleri arasında fix sabit hep 10.000/15000 TL  olan bu iki araç arasından

vw bayisine giripte ultra indirimle 156.200 ü TÜKENMEZ KALEMLE ÇİZDİRİP altına  xxxx TL fiyat yazdıran icin yeni golfü hayırlı olsun der geçilir.

99.900 den  yine  masa başı indirip alıpta leon sahibi olana ben 5 kere hayırlı olsun derim.

ben yine de kendi tercihimi söyleyim

leonun 99.900 olduğu yerde  vw farkının ve + birkaç donanım (alcantra koltuk kalitesi daha iyi  golf comfortline  bilgi ekranı , golfte fazladan ön park sensörü)

kriterleriyle benim leon yanında golfe vereceğim mantıklı fark en fazla +20 bin olurdu

bu durumda 1.0 tsi dsg comf. golf ün leon yanında ihaleyi kazanacağı fiyat 120 bin olmalı?????

***"1.2 motora burun kıvıran kadar 1.0 yanında 1.2  tercih edecek bi dolu insanda azımsanamayacak kadar var ***

Moderatör tarafında düzenlendi:
zamlara kızıp Golften vazgeçen Leon alan sonra zararına satıp tekrar ama o zamlıdan da pahalıya Golf alan kişiler tanıdım.

ÖTV indirimi olacak sakın satın almayın diyenleri.

İlk makyajlı kasa DSG Highline çıktığında fahiş fiyatı nedeniyle foruma yazmaktan çekinip özelden bana mesaj atarak soranları da gördüm.

Hadi satın almayalım bak nasıl yola gelecekler diyenleri de.

VV nasıl ki AUdi ile boy ölçüşemezse Seat "marka değeri bakımından" ve bunun insanda yarattığı imaj bakımından asla bir Vw olmayacaktır.

dahası aldığın fiyat kadar sattığın fiyat önemlidir. Satılmayan arabaya zam da yapmazlar ekonominin temel ilkesi olan arz-talep gereği demek ki talep yok.

Hadi aldınız diyelim satarken Golf ile arasındaki makas daha da açılacak ve mutsuzluğunuz derinleşecek. Daha ucuz diye kendini kandırmaya devam ederek şişen yüreği daha fazlasını kaldıramayıp isyan edecek..

Ben de pahalı aldım ama ucuza da satmayacağım.

Demek ki neymiş her seçiş bir vazgeçiştir ve her vazgeçiş değil de Vw den vazgeçişin pişmanlığı asla küllenmez..

Pire için değil yorgan, burada yazılanları okuyup etkilebilecek kişileri de yakmaya değmez... 

hocam çokkk kızmışşsınızzz sankiiii?

ben burada tevellüt olarak özellikle 20/30 arası yaş   bandı  insanların yapabileceği zorunlu tercihlerden,,  yani iş hayatına sıfırdan başlayan birikim olarak piramidin anca 1-2 basamağını tırmanabilen insanları hedefledim . ortada bi çuval ve içinde yeterince bol para varsa sorun zaten yok demektir . golf handikaplı kazanır.

efsane kasa golf 4 çıktı devlet üniversitesinde öğrenciydik baktık!! içimiz giderdi birilerinde görünce

golf 5 çıktı baktık

golf 6 çıktı baktık 

biz hiç binici olamadık (genelde bakıcı olduk)

yaş 43 bi halk arabası aldık anca..  bunada şükür ama 25 inde  35 inde  golfe binemiyoruz  diyene ben yettiğince çıkabilen paranızla leon da olur beee!! diyebilenlerdenim. banka kredi faizleri olmuş aylık %2 . çalışma hayatına başlarken verilen maaşlar çoğu zaman tatminkar olamıyor? fazladan +25 bin biraraya getiremeyene alternatiftir leon

vw üretimi motoru /şanzumanı  elektronik düzeneği golfün hala oğlu olan bir araç işte

bi yerden başlamak lazımsa leon dan da başlanır

civicle başlayan gençlik olmaktansa leon hiç yoktan iyidir.

geçen perşembe nin teklifi ! (halen geçerli 105+ trf.sigorta

leon 1.2 tsi dsg 

ön arka fullled

sunroof

8 inç büyük ekran

17 jant 

geri görüş

full link  navigasyon  (aktif)

ben yinede ısrarlıyım bu araç bu fiyatken listesi 170 olacak aynı opsiyonlarla süslenmiş golfün indirimli fiyatı xxxx olmadığı sürece leonun hep  müşteri kitlesi olur

IMG_20180728_222747.png

Leon kullanıyoruz bütün arkadaş kitlem ve sayısı 7 kişi hepimiz farklı aralıklarla sattık çoğu bmw mercedes araçlara geçti geçtiğimiz hafta ben sattım halen araç arıyorum bir arkadaşımında leon 1.2 dsg aracını sattı o kadar kötülediği leon aldı yine halende gülüyorum kendisine ikinci el golf alırım sıfır leon almam diyenlerdendi ama son dakika yine apaçiliği tutup üstteki proformadaki aracın aynı donanımında olan turuncu renk bir aracı aldı
kocaeli keleşlerden gidip beraber teslim aldık leon her zaman eksidir golf alamayanların arabasıdır kendim sadece dört leon bindim buna güvenerek söyleyebiliyorum rahatça. En basit şurdan anlayabilirsiniz leon alanların tümü der golfe o kadar vermeye ne gerek var yaaaa leonda aynı markaya o kadar para vermek anlamsız
ben şahsen hiç görmedim golf alıpta aklı leonda kalan veya keşke fazla para vermeseydim leon alsaydım diyen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@silvershadow Hocam Aralık ayında aracımı alırken ki mesajlaşmamız aklıma geldi şimdi :)   6-7 ayda araç fiyatının geldiği duruma gerçekten gözlerimle inanamıyorum.

Zaman zaman açıp fiyat listelerine bakıp yok artık bu fiyatada golf alan var mıdır diyip sayfayı kapattığım oluyor. Tespitlerden birine gerçekten inanıyorum. 

1. VW den zarar eden olmuyor.
2. 0 araç alırken beklemek malesef kar ettirmiyor :) 2 hafta beklediğim için yaklaşık 4.000TL civarında daha yüksek meblalara araç sahibi olmuş biri olarak söylüyorum.

Aracım 2017 1.4 DSG Comfortline opsiyonel Cam Tavanım bulunuyor.

Bu oranlarla bu fiyatlarla sonumuz hayırlı olsun diyorum
Sevgiler Saygılar

Zannımca tek bir dönemde keşke biraz daha bekleseydik diyenler olmuştur. Onlar da 2017 sonunda 70bin limitini aşarak yüzde 60 ötv ödeyenler. 2018 yılından itibaren bu sınır 80bine çıkınca araçlarının net fiyatı 80bin altında olanlar fazladan vergi vermiş oldular maalesef

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

:'(

zamlara kızıp Golften vazgeçen Leon alan sonra zararına satıp tekrar ama o zamlıdan da pahalıya Golf alan kişiler tanıdım.

ÖTV indirimi olacak sakın satın almayın diyenleri.

İlk makyajlı kasa DSG Highline çıktığında fahiş fiyatı nedeniyle foruma yazmaktan çekinip özelden bana mesaj atarak soranları da gördüm.

Hadi satın almayalım bak nasıl yola gelecekler diyenleri de.

VV nasıl ki AUdi ile boy ölçüşemezse Seat "marka değeri bakımından" ve bunun insanda yarattığı imaj bakımından asla bir Vw olmayacaktır.

dahası aldığın fiyat kadar sattığın fiyat önemlidir. Satılmayan arabaya zam da yapmazlar ekonominin temel ilkesi olan arz-talep gereği demek ki talep yok.

Hadi aldınız diyelim satarken Golf ile arasındaki makas daha da açılacak ve mutsuzluğunuz derinleşecek. Daha ucuz diye kendini kandırmaya devam ederek şişen yüreği daha fazlasını kaldıramayıp isyan edecek..

Ben de pahalı aldım ama ucuza da satmayacağım.

Demek ki neymiş her seçiş bir vazgeçiştir ve her vazgeçiş değil de Vw den vazgeçişin pişmanlığı asla küllenmez..

Pire için değil yorgan, burada yazılanları okuyup etkilebilecek kişileri de yakmaya değmez...

Selam arkadaslar.1.2 2017 jetta man.comf.sahibiydim jetta almadan once leonu cok ciddi olarak inceledim sonuçta jetta almaya karar vermiştim.Bazi sorunlar yüzünden jettayi sattim.1.0 comf.dsg golf aldim iki ay önce tabi en bastan beri golf almak hayallerdeydi...Sonunda kullanimlara tecrubelere bakilirsa jetta dahil golfle kiyaslama bile yapilamaz yalıtım konfor direksiyon tepkisi cook muazzam.leon iyi gozuksede yalitim neredeyse yok egeanin seat amblemlisi golfe para yetmezse Leon leona para yetmezse egea boyle gider ozman liste.ben sahsen buctem kisitli olsa direk egea hb alirdim çünkü leondan fiyat ve performans acisindan daha üst.Diyecegim bundan sonra ruhu olan bir araca sahip olmak amac.Golf te bunlardan biri.Jetta polonun sedani seat golfe benzemeye calisan bur arac egea lineanin hallicesi Audi a3 golften marka olarak ust bir arac boyle uzar gider...Saygilar

2017 Kasım ayında 2017 Model 1.4 TSİ Higline Manuel + Cam tavan + App Connect + Geri görüş Kameralı ola Golf için bayii 114.850 liste fiyat verip indirim sonrası 109 olur demişlerdi, şuan sanırım bu opsiyonlar ile araç 175 i buluyor, ben bu aracı almayıp ikinciel bir golf aldım lakin fiyat konusu konuşulunca birden aklıma geldi.

@Gökhan Bilgin seat leon kullanan arkadaşların hepsi mercedes bmw ye geçtiler dediniz!?

ben ucu ucuna denkleştirilen imkanlardan bahsediyorum ama,?

mesela +30 bin daha kredi çekince apt. aidatının 300 liralık bedelinin banka kredi geri  ödemesine ayrılmak zorunda kalınacağı durumlar gibi?

leon için apaçi yakıştırması yaptınız 

mercedes bmw ye geçebilecek imkanı olan için leon zaten baştan hata olmuş . değil apaçi ! geriye dönüp baktıklarında ZONTA /çakal / şehir magandası arabasına binbişler gibi geliyodur onlara

golf varken leon a binilmez?

audi a3 varken golfe binilmez sonucu doğurur sanki?

neyse kendimi golf forumuna gelen feyk bir civic satış temsilcisi gibi hissettim

olay vw üretimi bir alt kalite leondan ibaret.

olması gereken  makul mantıklı bir makas vardı 2013 den beri. (10/15 binlik)

ötv / kdv dilim  zorunluluklarıyla  liste farkı 15000 binden bi anda 57 bin e çıkınca afallama oluyor insanda

Hocam siz yanlış yorumlamışsınız kişinin bmw mercedes alacak durumu varken leon alma durumu yok ticaret yapıyorlar işleri yolunda gitti paralanınca açıkçası hemen bmw mercedes aldılar bir kişi dışında şuan leon kullanan kalmadı çevremde kimse kusura bakmasın bu kadar ele ayağa düşen başka araba görmedim leon için diyorum şahin doğan gibi oldu torbacı arabası diye lanse edilir durumda şuan. Sattım diye söylemiyorum kullanırkende rahatsızdım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

156200 lük zamlı tarifeden metalik farkı + cruise control + ışık görüş paketiyle 159 küsür fiyat oluşan 1.0 tsi comf. Dsg araç için 39 bin lira indirimli fiyat!

sonn 120 bin nett.. (hurda aracım yok ? kağıt üstünde birde hurda indirimi falan yaptı?)

sonuç: 99900 tl leon 1.2 tsi dsg yanında 120 bin golf 1.0 tsi dsg fiyatı kabul edilebilir bir fiyat! 

IMG_20180729_141415.jpg

IMG_20180729_141718.jpg

1.4 TSİ Higline Manuel için 40.000 TL indirim yapacak bir bayii varsa bende almak isterim.

Geri
Üst Alt