Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

bir faydası olabilecekse yukarda bayii ismini alenen kadraja aldım.pztesi bi arayın. burası direk doğuş bayisi.

bence anadoludaki istanbuldaki sekonder bayilerden  listeden 42-43 bin iskonto rahat alabilirsiniz!

Moderatör tarafında düzenlendi:

1.4 TSİ Higline Manuel için 40.000 TL indirim yapacak bir bayii varsa bende almak isterim.
Değerli Hocam 

Bu kampanya indirimi1.0 TSI DSG Comfortline için geçerli

%8 Kampanya indirimine %2 bayi indirimiyle %60 lık dilimin altına düşüyor ve bu rakamlar ortaya çıkıyor.

1.4 TSI motorlar için ağustos ayında bir kampanya bekliyorum.

Malumunuz 1.5 TSI Motor gelmeden ellerindeki stokları mumkun olduğunca eritmek gerekli.

Golf almak isteyenlerin bu ara elini çabuk tutması gerektiğini söylersek yanlış birşey söylemiş olmayız sanirim.

Değerli Hocam 

Bu kampanya indirimi1.0 TSI DSG Comfortline için geçerli

%8 Kampanya indirimine %2 bayi indirimiyle %60 lık dilimin altına düşüyor ve bu rakamlar ortaya çıkıyor.

1.4 TSI motorlar için ağustos ayında bir kampanya bekliyorum.

Malumunuz 1.5 TSI Motor gelmeden ellerindeki stokları mumkun olduğunca eritmek gerekli.
Selamlar

Golf 7’ye 1.5 TSI Motor gelecek mi?

Gelecek ise ne zaman?

İyi akşamlar.

Bu hurda indirimi kadar saçma bir uygulama olamaz.Piyasada 10binlik arabamı kaldı olsada 124 131 reno ts ler falandır.Bunlar zaten bu arabaları zor alıp idare eden kişilerdir.Buna bir kriter gelmeli örneğin 20 yaşına kadar 25bin tl,25 yaş üstü 15 tl gibi olmalı.Bu yaş sınırı 15 yaş galiba.Bizim babamın paliosu var 2000 model 75 binde ederi piyasası 15 16 18 böyle gidiyor şimdi biz bunu 10binemi saydıralım bayiye.diyorlar git dışarda sat öyle gel al burdan.Ne anlamı kaldı hurda indirimi.sanki 150binlik golf alacak adam araba alamiyor 10bini çıkmamış ah bi hurda indirimi olsada alsak diyecek.Getirsene malül ötv indirimi gibi birşey piyasada eski araba kalmasın.

Bu leonlarda yazıldığı kadar kötü olduğunu sanmıyorum tabiki golften sonra adamı sarmaz ama parasına görede o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar

Yaklaşık 15 ay önce 110.000'e aldığım Std. Highline 1.4 TSI DSG'nin şu anki fiyatını görerek çıldırıyorum. O zaman bile bu fiyatın çok yüksek olduğu, nasıl bu duruma geldiğimizi konuşuyorduk. Bundan sonra herhalde yeni bir araba almak, özellikle de sıfır almak imkansız olacak galiba... 

2 sene önce 66.000 e 2015 1.2 tsi dsg 30.000 km ye aldığım araç 3 sene binip borcunu ödedikten sonra satıp sunrooflu 1.4 alırım diyordum şuan aman Allahım diyorum

ne ara böyle olduk bilmiyorum fiyatlar felaket golf 7.5 - 8 filan hayal olcak galiba

Golf 8 icin en baz paket, 2020'de cikacagini dusunursek, 150 binden asagi olmaz. Nereye gidiyoruz boyle.

Geri
Üst Alt