Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

ben 1.4 TSI Manuel'i takip ediyorum birkaç aydır.

110.400 TL idi Kasım başında, daha ayın yarısına gelmeden 111.500 TL olmuş. Bu fiyat artışları sinir harbi gerçekten.
3-4 gün öncesine kadar ankara doğuş oto da vardı bu araç 103800 e bırakıyorlardı

3-4 gün öncesine kadar ankara doğuş oto da vardı bu araç 103800 e bırakıyorlardı
doğrudur hocam, fiyat 100.000'i geçtiğinde Golf'ten sonraki seçeneklere yöneliyorum ben.

Yeni Golf R 2.0 TSI 310 PS 4MOTION DSGR7    288.312,00 TL 

Golf almayı planlıyorduk. Ama zamlar sagolsun imkansıza doğru koşuyor fiyatlar..

doğrudur hocam, fiyat 100.000'i geçtiğinde Golf'ten sonraki seçeneklere yöneliyorum ben.
Degerli Hocam

Kızmakta haklıyiz.

Fakat Golf artarken diğer marka ve modellerin fiyatları yerinde saymıyor ki...

Megane bile olmuş 135 bin...

Golfun satış rakamını suan etkileyebilecek tek olay hondanin HB zf sanzimanli civic dizeli golf fiyatına vermesi olur. Valla ben bile bir yıllık arabamı satıp geçebilirim. Böyle bir durum olursa golfun fiyatı normale döner yoksa dogusun fahis kar politikası devam

Golfun satış rakamını suan etkileyebilecek tek olay hondanin HB zf sanzimanli civic dizeli golf fiyatına vermesi olur. Valla ben bile bir yıllık arabamı satıp geçebilirim. Böyle bir durum olursa golfun fiyatı normale döner yoksa dogusun fahis kar politikası devam
hocam şu göçük davasından sonra hondaya bakış açım çok değişti. Kullanıcılar madur resmen. Sırf onlar mağdur oldu diye 20 30 ucuz verseler dahi bu markaya tepki gösteririm.
Piyasada 25.000 araç göçüklu şu an.

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Hocam sadece Golf mü? Şuan çoğu rakibi de %60 lık ötv dilimine girmeye başladı. Liste fiyatlarına bir bakın. Astra, 308 gibi araçlarda artık fulleri 130 binin üzerine çıktı. Golf sadece 1 ay önden gidiyor.

hep mi zam arkadaş, bu sefer de indirim hadi bakalım :)  

işin aslı ise bence, zubizu vs alınabilecek indimleri, yıl sonu dolayısıyla fiyat listesinde indirim gibi gösteriyorlar. bu fiyatlardan da indirim yapmazlar yada küçük bir dokunuş anca.

golf.JPG

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt