silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
3-4 gün öncesine kadar ankara doğuş oto da vardı bu araç 103800 e bırakıyorlardıben 1.4 TSI Manuel'i takip ediyorum birkaç aydır.
110.400 TL idi Kasım başında, daha ayın yarısına gelmeden 111.500 TL olmuş. Bu fiyat artışları sinir harbi gerçekten.
doğrudur hocam, fiyat 100.000'i geçtiğinde Golf'ten sonraki seçeneklere yöneliyorum ben.3-4 gün öncesine kadar ankara doğuş oto da vardı bu araç 103800 e bırakıyorlardı
Aradiğiniz donanim seviyesi ve ekstra donanım nedir Değerli HocamGolf almayı planlıyorduk. Ama zamlar sagolsun imkansıza doğru koşuyor fiyatlar..
Degerli Hocamdoğrudur hocam, fiyat 100.000'i geçtiğinde Golf'ten sonraki seçeneklere yöneliyorum ben.
1.6 Tdi Highline Manuel arıyoruz Murat hocam. Donanım olarak cam tavan + tungsten gri olabilir.Aradiğiniz donanim seviyesi ve ekstra donanım nedir Değerli Hocam
Tarihini bilmiyorum, sadece güncel fiyat bilgisi paylaşmıştım ki Murat Bey daha önce paylaşmış@iamalegend Son zamlı fiyatlar 14 Kasım tarihli
hocam şu göçük davasından sonra hondaya bakış açım çok değişti. Kullanıcılar madur resmen. Sırf onlar mağdur oldu diye 20 30 ucuz verseler dahi bu markaya tepki gösteririm.Golfun satış rakamını suan etkileyebilecek tek olay hondanin HB zf sanzimanli civic dizeli golf fiyatına vermesi olur. Valla ben bile bir yıllık arabamı satıp geçebilirim. Böyle bir durum olursa golfun fiyatı normale döner yoksa dogusun fahis kar politikası devam
Hocam sadece Golf mü? Şuan çoğu rakibi de %60 lık ötv dilimine girmeye başladı. Liste fiyatlarına bir bakın. Astra, 308 gibi araçlarda artık fulleri 130 binin üzerine çıktı. Golf sadece 1 ay önden gidiyor.Golfun satış rakamını suan etkileyebilecek tek olay hondanin HB zf sanzimanli civic dizeli golf fiyatına vermesi olur. Valla ben bile bir yıllık arabamı satıp geçebilirim. Böyle bir durum olursa golfun fiyatı normale döner yoksa dogusun fahis kar politikası devam