Golf 7 - Gelen Zam Haberleri Birleşik Konusu

Hocam golfün fiyatında bir yanlışlık olmasın ?

midline olsa bile %9,7 yapar ki comfortline diyorsunuz

80.100 tl fiyat aldım manuel 1.0 comfortline için. Zubizu indirimi uygulandı üzerine biraz daha indiler.

111 bin tl de Passat comfortline 1.4 manuel beyaz renk opsiyonsuz araç için fiyat aldım.

Passat için ne diyorsunuz? Forumda golften passata geçen arkadaşlar var diye hatırlıyorum sanki.
Hocam Passat bir üst segment araç ve Golf ile mukayese etmek polo ile Golf mukayesesine benzer. En boşu bile keyiflidir. Ayrıca en boşunun donanım seviyesi olarak bizde Comfortline a yakın olduğununda bilmeli.

Siz öncelikle kendi aracınızı satıp malınızı elinize alın derim. 

Süreç sonrasında zihninizde şekillenir araç ve şanzıman seçeneklerine karar verip aracınızı buluruz.

her ay başı zam artık klasik oldu

fakat duyumlarıma göre 12 ağustos da %2-3 arası bir zam daha gelebilir

Hayırlısı...Bu zamlara ne zaman dur denebilecek acaba. Ciddi anlamda makyaj sonrası 1.2.3 derken 4 zamlar kapıda. Allah Sabır versin Yüce Türk Milletine.
Yakıt zammı ile birlikte haraket eder oldu VW Doğuş Oto.

Ocak 2015 de 56.000 liraya aldığım aracın şuan liste fiyatı 90.000 liranın üzerinde söylenecek çok söz yazılacak çok satır var ama gerçekten ekonomi çoh eyi gidiyor..

2016 Mart ayında iyi hatırlıyorum 1.4 TSI 125ps Highline Manuel 78.900 lira idi ., Şimdi ise 1.0 TSI Midline Plus Manuel 88.500 lira

Tutkumuzdan da oluyoruz artık.

İlk golf 7 tutkum Haziran 2013 tarihinde başlamıştı.

1.2 tsi comfortline manuel liste fiyatı 48.000 TL

2013 Haziran döviz kurları;

ABD DOLARI 1.8654

EURO 2.4880

Kudur MERKEL :)

Aracı siparş ettiğim gün 104.700 tl liste fiyatı vardı. Bugün 106.600 tl maşallah ülkeye girene kadar 108.000 olacak sanırım. Bunlar zubizu indirimini bitirirse pek bir indirimde alamayız sanırım. Sonumuz ne olacak bakalım bekliyoruz.

Geri
Üst Alt