hocam 1 ay önce ana sigorta yaptırdım 10 bin yaşım 31 daha önce üstüme araç yoktu. kasko da 13 civarı çıktıTrafik sigorta icin hangi fiyatlar var ? Bu aralar
son 1-2 ayda Yaptıranlar yazabilir mi ?
hocam 1 ay önce ana sigorta yaptırdım 10 bin yaşım 31 daha önce üstüme araç yoktu. kasko da 13 civarı çıktıTrafik sigorta icin hangi fiyatlar var ? Bu aralar
Ankara için hiç kazasız sürücülere 5 bin civarı sanırım.Trafik sigorta icin hangi fiyatlar var ? Bu aralar
24 yıldır kaza yapmayan bana devlet bu sene bizdensin trafik sigortan beleş demeleri lazım aslında .Ankara için hiç kazasız sürücülere 5 bin civarı sanırım.
Bu sefer erkenden yaptırın hocam, geçen sene sigortacınız artmaz demişti, biraz oynamıştı fiyat.
Sigorta ve Kaskonuzu Nerede, Ne Kadara Yaptırdınız?
Trafik sig. 9 ocakta Sistem 15 gün önceden açıldığı için Bugün itibariyle trafik sig teklifi alabildim internetten En düşük 2.988 sompo. Kasko da sistem 30 gün kala Trafikte 15 gün kala açılıyor (bilgilendirme olsun) Gece yarısından önce -teklif balkabağına dönüşmeden- yaptırmak makbul...www.golftutkusu.com
5 Yıl kazasız 7. Basamakta takılanlara 8. Basamak hakkı veriliyormuş. Oradan hesaplattım fiyatı. Ama bu fiyat Aralık 2024.24 yıldır kaza yapmayan bana devlet bu sene bizdensin trafik sigortan beleş demeleri lazım aslında .
Ben hic ödemek istemedigim icin hep son güne bırakıyorum.(Bu sene de son güne bırakırım kesin)
Ben ilk sigortamı yaptırdım, yaş 29 ikametgah ankara 12500 ödedim.Trafik sigorta icin hangi fiyatlar var ? Bu aralar
Maşallah nazar değmesin üstat. Bende senin yolunda ilerliyorum 11 yıldır kazasız belasız devam, yaşım gereği daha üstü olmuyor zaten şuan24 yıldır kaza yapmayan bana devlet bu sene bizdensin trafik sigortan beleş demeleri lazım aslında .
Ben hic ödemek istemedigim icin hep son güne bırakıyorum.(Bu sene de son güne bırakırım kesin)
360 derece kamera park sistemi diye bi donanım var bazı araclarda . Bedava verirlerse güzel özellik (,+ para verip almam)Maşallah nazar değmesin üstat. Bende senin yolunda ilerliyorum 11 yıldır kazasız belasız devam, yaşım gereği daha üstü olmuyor zaten şuan