Sigorta ve Kaskonuzu Nerede, Ne Kadara Yaptırdınız?

Trafik sigorta icin hangi fiyatlar var ? Bu aralar

son 1-2 ayda Yaptıranlar yazabilir mi ?
Ankara için hiç kazasız sürücülere 5 bin civarı sanırım.

Bu sefer erkenden yaptırın hocam, geçen sene sigortacınız artmaz demişti, biraz oynamıştı fiyat.

Son düzenleme:
Ankara için hiç kazasız sürücülere 5 bin civarı sanırım.

Bu sefer erkenden yaptırın hocam, geçen sene sigortacınız artmaz demişti, biraz oynamıştı fiyat.

24 yıldır kaza yapmayan bana devlet bu sene bizdensin trafik sigortan beleş demeleri lazım aslında .

Ben hic ödemek istemedigim icin hep son güne bırakıyorum.(Bu sene de son güne bırakırım kesin)

@GolfTutkulu

Ya da sinırsız imm li bi kaskoyla birgün dellenip , istanbulda bagdat caddesinde
Ondan ona seke seke
1-2 ferrari , 1 lamborghini, 2 maserati 1 bugattiye ye bilerek ve isteyerek dalacaksın

Bugüne kadar ödedigim trafik sigorta + kaskoları deliklanlı muhterem sigorta sirketleri ödesin bakalım mağdurlara Misli misli

Trafik cekme belgemi alıp trafikten cekilirim tabi bu filmin sonunda ....ehliyetide denize atarım. Tracking / bisiklet / sccoter hayata devam

24 yıldır kaza yapmayan bana devlet bu sene bizdensin trafik sigortan beleş demeleri lazım aslında .

Ben hic ödemek istemedigim icin hep son güne bırakıyorum.(Bu sene de son güne bırakırım kesin)
5 Yıl kazasız 7. Basamakta takılanlara 8. Basamak hakkı veriliyormuş. Oradan hesaplattım fiyatı. Ama bu fiyat Aralık 2024.
Ocak 2025 te 750 civarı zamlanır.
Rakamı nerden biliyorum?
Tamamen salladım 😀

Maşallah nazar değmesin üstat. Bende senin yolunda ilerliyorum 11 yıldır kazasız belasız devam, yaşım gereği daha üstü olmuyor zaten şuan :)

Maşallah nazar değmesin üstat. Bende senin yolunda ilerliyorum 11 yıldır kazasız belasız devam, yaşım gereği daha üstü olmuyor zaten şuan :)
360 derece kamera park sistemi diye bi donanım var bazı araclarda . Bedava verirlerse güzel özellik (,+ para verip almam)

Bu ayrı dursun,,,

Yolda giderken yolu stereo 2 gözle + triple 3 aynayla tarama modunda 360 derece tarayarak giden kendini sağlama almış olur.

çocukken yürürken Önüne bak derler ya !

Araba kullanırken önüne+ arkana +sağına +soluna bakacaksın.

Bağzı klozlar çıkararak kasko fiyatını düşürebilirsiniz .. z
İkama araç
Çekici
Orji cam. Vs.

Geri
Üst Alt