Zaman zaman değişiyor.@Terms hocam şalgamda ali göde mi, doktorum mu?)
2 hafta önce Ali Göde online siparişte kampanya yapmış, 6x2lt sipariş verdim. Bizim sıpa 3.5 yaşında sanırsın şalgamla doğdu, her yemeğin yanında istiyor.Zaten kefiri sevmesinden şüphe etmeliydim...Zaman zaman değişiyor.
Eskiden göde idi şimdi doktorum ancak bazen göde hala daha iyi olabiliyor.
Ben kış aylarında Hacı dan alıyorum
Aslanı besleyen yemini dusunmez hocam1.6 puretech 180bg
35km/h ort. hız 7.8lt/100km tüketim.
vaay kimler gelmiş. hoş geldin hocam.@Terms has orjinal şalgam memlekti adana tabi ama .
Made in adana Ali göde luqui moly ise
Diğer iller icin marketten surdan burdan alınacak halihazırda en iyi tat kalite su an Kilikyadır (bunada motul diyebiliriz.
Doğanay falan artık geri planda kaldı.ankarada
Ekli dosyayı görüntüle 47443
Hocam salgam hesabini yapamam ama kebap hesabi yapabilirim sadece[mention=11839]HONEY[/mention] Bülent Hocam, konunun insan yakıtı ile devam etmesi keyifli oldu[emoji4]
Ancak şimdi , Adana-Nazilli Nazilli-Adana arası tam olarak kaç litre şalgam yakmış olunur , onu hesaplayamıyorum:lol:
Hocam geçmiş olsun, konunuzu okudum :/Aslanı besleyen yemini dusunmez hocam
180 hp si yeter maşallah
Ayrıca o araçla yokuş yukarı klima açık 120 ile sabıt hizla gidilebilir sanirim....
hararet yapmaz yapsa bile servis gerekeni yapar doğuş gibi gayet normal deyip yollamazlar herhalde
aracınizin kıymetini bilin derim ))
ağız tadıyla güzel günlerde kullanmaniz dileği ile...
Tdi mi? tsi mi? hocam bu araçTekirdağ-Sultangazi arası (Tekirdağdan silivriye kadar dur kalk trafikli ondan sonra 140-160 arası) kuzey marmara üzerinden geldim.
Ekli dosyayı görüntüle 47451