şimdiye kadar tiguanla uzun dönem tüketimim benzer ortalama ile hemen hemen birebir aynı olmuş. ki bence benzinli suvlar için gayet iyi değerler.1.6 puretech 180bg
35km/h ort. hız 7.8lt/100km tüketim.
Yakın değerler hocam lakin hız ortalaması çok da şehir içi gibi değil malum. Golf 1.5tsi ile bu hızlarda 6.5 civarı yakalıyorum diye hatırlıyorum, 1.0tsi da heralde 6 litre civarına gelir.şimdiye kadar tiguanla uzun dönem tüketimim benzer ortalama ile hemen hemen birebir aynı olmuş. ki bence benzinli suvlar için gayet iyi değerler.
yanlış hatırlamıyorsam bu ortalama ile golf 1.0tsi 6,5lt civarı tüketiyordu.
O kadar fark olusmaz hocam, araclarin wltp tuketim degerleri neredeyse ayni, islak kavrama dsg kuru kavrama kadar ekonomik degil.Yakın değerler hocam lakin hız ortalaması çok da şehir içi gibi değil malum. Golf 1.5tsi ile bu hızlarda 6.5 civarı yakalıyorum diye hatırlıyorum, 1.0tsi da heralde 6 litre civarına gelir.
Ben tüketim den memnunum ancak dur kalk trafiği yoğun olan, 25km/h altında ortalama hızlarda sanıyorum 10 litreleri görürüm. Bir de tiguan hem dsg, hem de 30bg güç farkı nedeniyle bence benim araca göre 0.5litre civarı daha az tüketim sergileyecektir.
Golf gezmeyi sever hocam@SCC Serhat Hocam maşallah, Golf'ü gezdirmeyi ihmal etmiyorsunuz
Veri böyle olur. Teşekkürler paylaşım için.
Golf gezmeyi sever hocam
Yatan golf ten korkun
Nerede çok yatan golf varsa bir yeri bozulur
hiç birşey yapamazsa devirdaim basinca dayanmaz akıtma yapar
Golf gezmeyi sever gezdikeçe açılır dıyorum son zamlarla 1.2 tsi golf gaza fazla yüklenerek yakıt tassarruf u gözetmeksizin performanslı kullanımımı paylaşmak istedim )))
Ekli dosyayı görüntüle 48054
Serhat Hocam, Adana da selam verseniz kebap yerdik.