- İsim
- Ahmet
- Araç
- 2013 1.2 TSI Midline Plus Manuel
Ortalama çok güzel ama size yeni bir media ekranı lazım Oğuz hocam, uğraşmak istemiyorsanız birşey diyemem de, hiç olmazsa 6.5" çin versiyonu mediadan takın, gerçekten çok ayrı bir keyif veriyor büyük ekran.Az bi az gazlayalım dedik..Ekli dosyayı görüntüle 47858
(Tdi|Dsg)
bu tarz bir sürüşle uzun dönemi 4.5 civarına indirmem mümkün olabilir..
Ya da Terms Ahmet hocamın media ekranı çerçeve ve üniteyle birlikte satılık sizin araca da olur diye tahmin ediyorum.
Yine siz yine yollar hocam. Aracın da bisikletin de Gezmenin de hakkını veriyorsunuz. Tebrik ederim !Fırından tazecik çıkan verileri paylaşayım
Ekli dosyayı görüntüle 48049
24 Mayıs - 9 Haziran arasında 17 günde 4998.8 KM'de düz vites 1.6 dizel motorla, bagaj, arka koltuklar ve tavan dolu aldığım verilerdir. Sürücü yanında bir de yolcu bulunmakta olup 16" jant, 34 PSI hava, Shell yakıt. 8 derece de 38 derece de görülmüş olup 2700 metrelere kadar çıkılmıştır. Tavandaki canavarlardan dolayı şehirlerarası yolların çoğunluğunda CC yardımıyla hız 100 km/h'ye sabitlenerek kat edilmiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 48053
Toplam tüketilen yakıt 260 litre olup güncel ederi 1950 TL'ye tekabul etmektedir.
Kullanılan süre, ortalama hız ve ortalama tüketimi aşağıda görebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 48050
Ekli dosyayı görüntüle 48051
Ekli dosyayı görüntüle 48052
Daha fazla fotoğraf ve öykü bekleriz aslında. Var mıydı sizin sürekli paylaştığınız bir konu forumda. En son bir dağa bisikletle tırmanışınızı izlemiştik
100 bin km psikolojik sınırı sanırım çok km yapmayan uzun yol gezmeyen bizlerde var hocam.@SCC
TDİ ??
Aaa hocam km 154.000 olmuş ?
54.000 km önce araba çöp olmuş???
(Dizel aracı 100 binde saat 20 de çöp posetine koyup ağacın kenarına bırakmanız gerekirdi. Belediye Gece 01 den sonra gelip alıyor)
Hatırlatayım dedim.
Benim araç 2013 88 binde, büyük ihtimalle 2 yıldan satarım diyorum. Abim 4 yıl, ben 6 yıl kullanmış olacağız.
Hatta satarken 100 bin kmden düşük olsun diye 99 bin km ye gelince eşimin aracını kullanırım
Satış İlanlarında baştan 1-0 gol yemeyelim
Başlığa uygun güncelleme:
Yakıt tüketimi konusunda eski mesajlarımda paylaşımlarım var 1.2 tsi manuel ile 4.9 lt - 4.6 lt civarı uzun dönem Kayseri şehir içi ortalamam.
Ekli dosyayı görüntüle 16045
Ekli dosyayı görüntüle 20698
Ancak bu rakamlar eskide kaldı...
Son dönemlerde 6 lt nin altına inemiyorum, hem trafik arttı hem güzergahımdaki ışık sayısı ve süresi arttı. Hem de benim araç kullanımım değişti. Sürekli trafiğin akışına ayak uydurmak için hızlı kalkışlar, yelken modundaki gibi süzülmeye fırsat bulamadan frene basmak zorunda kalmak, zayıflayan akü sebebiyle bizi terkeden start stop sistemi ve sanırım vakti gelen buji değişiminden dolayı uzun dönem verim son birkaç aydır 6.5 lt civarı.
Moderatör tarafında düzenlendi: