@serhat_VwGolf Benim araba fazla yakıyor o zaman. Peki garanti kapsamına giren bir konu mu ? Ne yapıyorlar bu durumda ? Hocam senin araba 100 km de kaç yakıyor ? Gösterge ne gösteriyor ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben 4 e 5 e de razıyım, 6,9 minimum 8 ortalama çıkıyor süreklikm/lt hesabı yapınca 5.0 altına inmez. Servisle konuştum. Serviste bu şekilde diyor. Gösterge üçkağıt yaparak benzin sonrası ortalamada 4.0 gösteriyor. Ama km/lt de 5.0 yakıyor.[mention=4473]Byazici[/mention]
Hocam 34-35 hızdan dolayı genleşince daha da artıyor ve lastiklerden ses gelmesine neden oluyor. O yüzden standart ağırlıkta hep bu şekilde kullanıyorum[mention=4355]unalkarakus[/mention]
Hocam 17 jant için özellikle şehirler arası için biraz düşük. 34-35ps daha uygun bir değer
her zaman aracın etiket değerlerine göre basınçlarını ayarlayın., etiket değerleri yanılmaz., 120km üstü ve otoban sürüşleri ve 17" jant için 32psi çok az., ve yüksek hızlar için riskli bir değer., nokian line kaç km dir kullanıyorsunuz? bu lastikten memnunuyet ve tecrübeleriniz nelerdir?Hocam 34-35 hızdan dolayı genleşince daha da artıyor ve lastiklerden ses gelmesine neden oluyor. O yüzden standart ağırlıkta hep bu şekilde kullanıyorum
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk