Astra 1.6 cdti 110 hp yani dizel hocam ben de okurken başta atmosferik sandım, fotoğraftaki devire bakarsan son 6 bin devirBu değerler iki araç arasındaki gerçek karşılaştırmanın çok ötesinde kalmış. Ben daha önce 1.4T Astra kullandım, Golf’e göre hele 1.2 TSI’a göre bariz oranda daha fazla yakıyordu. Kaldı ki bu sizin mesajınızdaki araç 1.6 atmosferik motorlu Astra ve kendi ailesi içinde en çok yakan model olarak bilinir.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[mention=7044]escala[/mention] Astra 1.6 CDTI 136 beygir değil mi? Orada bir bilgi eksikliği olması lazım. Bu arada performansı çok sağlam bir arabadır haliyle tüm Opel modelleri gibi yakıt konusunda cömerttir.
Cevabın için sağol ZITIPAŞA peki uzun yolda nasıl tüketimin? bir de senin aracında mı makyajlı kasa?@arcarc bence yakit fazla hocam bende ankarada kullaniyorum hergun istanbul yolu uzerinden sihhiyehe geliyor rotam bazen cok kalabalik olmasina ragme 7nin uzerine hic cikmadi ki 7 oldugunda ortalama hiz 30 kusurdu , genelde akici yolda 5 ile gidip geliyorum