unalkarakus
Üye
- İsim
- Ünal
Hocam yaklaşık 3-4 yıldır bu basınç değerlerinde kullanıyorum 17 Jant ve lastiklerimi. Birkaç lastikçide ve servis kontrolümde de daha fazla basan ya da uyarın olmadı açıkçası. Genel olarak yüksek hızlarda da (200 üstü) kullandığım zamanlar oluyor ve aracın güven hissiyatıyla ilgili bir problem görmedim.her zaman aracın etiket değerlerine göre basınçlarını ayarlayın., etiket değerleri yanılmaz., 120km üstü ve otoban sürüşleri ve 17" jant için 32psi çok az., ve yüksek hızlar için riskli bir değer., nokian line kaç km dir kullanıyorsunuz? bu lastikten memnunuyet ve tecrübeleriniz nelerdir?
Yüksek basınçlarda lastiklerin ses yaptığını ve sürüş konforunu kaybettiğini fark ettiğim için de bu basınç değerleriyle kullanmayı tercih ediyorum. Yük olunca birkaç psi daha artırıyorum.
Nokian Line 94W XL kullanıyorum. Uzun süre P7 Cinturato kullanmıştım; ortalama bir lastik kullandıysanız bilirsiniz. Sonra onları sattım ve araştırmalarım sonucu bunları almaya karar verdim. Hem sessiz, hem ıslak ve kuru zemin fren performansı iyi bir lastik. Kesinlikle tavsiye ederim.