Hocam bugün 5.8 Media için güncelleme var mı diye gezinirken şöyle bişeyle karşılaştım http://webspecial.volkswagen.de/infotainment/de/de/radionav-start/Composition-Media.html#tab1maniax dedi:@MSE
2.videodaki yorumları okudum da; bu olayın 2 şartı var. 2.nesil mib'ye sahip olmak, bir de carnet hizmetlerinin eklenmiş olması. opsiyon olarak ekleniyormuş yurtdışında. 2. şart bende yok sanırım.
1. videodaki cihaz discover pro gibi. siri vardır onda kesin
bunu gördüm hocam da kendime bi pay çıkaramamıştım gördüğümdeMSE dedi:Hocam bugün 5.8 Media için güncelleme var mı diye gezinirken şöyle bişeyle karşılaştım http://webspecial.volkswagen.de/infotainment/de/de/radionav-start/Composition-Media.html#tab1@MSE
2.videodaki yorumları okudum da; bu olayın 2 şartı var. 2.nesil mib'ye sahip olmak, bir de carnet hizmetlerinin eklenmiş olması. opsiyon olarak ekleniyormuş yurtdışında. 2. şart bende yok sanırım.
1. videodaki cihaz discover pro gibi. siri vardır onda kesin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Saattendir hocam 100 saat. Hep şehir içi gezmişsinizmandufla dedi:Meraklandim. Benim araç eylül üretim. Bende de bugüne kadar ne işe yaradığını bilmediğim think blue falan var ama ne mirrorlink ne app connect ne carplay ile ilgili bir ekran var.
Bir de 170 km önce yani 2490 km de uzun yol verilerim sıfırlanmış. Yeni farkettim. Saat doldu galiba ondan sifirladi diye tahmin ediyorum.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu 6.5" Media ve Siri çalışıyor değil mi Erkan hocam ?erkanz dedi:izledim hocam,üstüne arabada full ne diyelim kazasız belasız kullansınlar s=s15 @MSE
@MSE Aynen Muhammed Hocam Car-net /Apple Car Play vasıtasıyla siriyi doğrudan kullanabiliyorlar anladığım kadarıyla.MSE dedi:Bu 6.5" Media ve Siri çalışıyor değil mi Erkan hocam ?izledim hocam,üstüne arabada full ne diyelim kazasız belasız kullansınlar s=s15 @MSE
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynı zamanda Car Play'de çalışıyor olmalı hocam.erkanz dedi:
Satılık Pasifik mavi golf var hocam lazım mı [emoji16]erkanz dedi: