6,5" Ekranlı Composition Media

@mcanerol

vw nin sitesinde teknolojiler kısmında composition mediaya girince 6.5' için mirrorlink turuncu renkte bir yuvarlak var ve Açıklamasında opsiyon diyor. Valla st direk böyle dedi, kendisi su ana kadar gayet bilgili davrandı ve serviste yükleriz dedi. Ama ücretsiz mi bilemem tabi.
Hocam merhaba, daha öncede bu konu hakkında araştırmalar yapmışsınız suan yeni sipariş geçiceğim 6.5 inç de mirrorlink opsiyon mu standart mı yoksa sonradan bir yazılım ile çözülebiliyor mu tecrübelerinizi paylaşırmısınız ?

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VAG07 dedi:
@mcanerol

vw nin sitesinde teknolojiler kısmında composition mediaya girince 6.5' için mirrorlink turuncu renkte bir yuvarlak var ve Açıklamasında opsiyon diyor. Valla st direk böyle dedi, kendisi su ana kadar gayet bilgili davrandı ve serviste yükleriz dedi. Ama ücretsiz mi bilemem tabi.
Hocam merhaba, daha öncede bu konu hakkında araştırmalar yapmışsınız suan yeni sipariş geçiceğim 6.5 inç de mirrorlink opsiyon mu standart mı yoksa sonradan bir yazılım ile çözülebiliyor mu tecrübelerinizi paylaşırmısınız ?

Lisans alir gibi aliyorsunuz. Sonradan aciliyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ansolak dedi:
@mcanerol

Lisans alir gibi aliyorsunuz. Sonradan aciliyor.

Peki ücreti nedir bilginiz var mı ?

800 euro dediler serviste ama 800 tl olmasi gerekir. Yurt disinda 200 euro civarinda diye biliyorum. Dogus oto farki olabilir aradaki 600 euro

ya arkadaş 800€ ne demek yuh yani. bana hiç ama hiç mantıklı gelmiyor. hani para içinde yüzuyor da olsam telefon ekranımı oraya yansıtıp navigasyon hizmeti alacam diye (ki yine telefonunuzda bir lisanslı navigasyon ya da en kötü ihtimalle yandex, google maps vs olması lazım) 2500₺ para vermek...

Bilemiyorum..

@maniax hocam zaten artık herkeste akıllı telefon var google maps ve yandex gibi uygulamalar varken bence gereksiz bi masraf navigasyon arabada.. Hele turkcell ise hattınız hic gerek yok..

6.5 inç kullananlar peki app-connect den thinkblue gibi programları kullanabiliyor mu ? Mirrorlink aktif olmadan ?

VAG07 dedi:
6.5 inç kullananlar peki app-connect den thinkblue gibi programları kullanabiliyor mu ? Mirrorlink aktif olmadan ?

Kullanamıyoruz.Mirrorlink i açtıktan sonra bu uygulamar ekstra olarak farklı seçenekler ve bilgiler sunuyor.Öncelikle mirrorlink açılması gerekiyor.2-3 gün önce denedim hiç bir uygulama bağlanmadı.Bende bir ihtimal bari bunlar çalışsın demiştim ama olmadı  :)

SAYGILARLA

VAG07 dedi:

Yeni nesil 6.5 lerde thinkblue icinde geliyor zaten. Mirrorlink e ihtiyac olmadan. Benimkinde var

Benim araç temmuz çıkışlı, yeni nesil 6,5. Ancak pasifte olsa mirrorlink yok menüde. Thinkblue var sadece.

Serviste mirrorlink'i yükletip açtırabiliyormuyuz kesin olarak ? En son konuştuğumda st pek bir şey bilmiyordu, bende üzerine gitmemiştim fazla.

Sithnecro dedi:
Benim araç temmuz çıkışlı, yeni nesil 6,5. Ancak pasifte olsa mirrorlink yok menüde. Thinkblue var sadece.

Serviste mirrorlink'i yükletip açtırabiliyormuyuz kesin olarak ? En son konuştuğumda st pek bir şey bilmiyordu, bende üzerine gitmemiştim fazla.
Hocam farkliliklar var son gelen araclarda. Bende app-connect menusu var. Menu acilinca sirasiyla

1.android auto 2. Apple car play 3. Mirrorlink seklinde secenekler geliyor.

Apple cihazlar baglaninca kendi menulerini

Androidler ayri bir arayuz veriyor.

Mirrorlink pek bir ise yaramıyor.  Arac hareket haline gecince uygulamaları guvenlik bahanesi ile kapatiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
@ansolak Bende app-connect menüsü yok. Yeni bir yazılımla yüklenecek heralde. 600-700 TL civarı gözden çıkartılabilir. Ancak konu hakkında net bir bilgi yok daha sanırım.

nasıl bi aracta var dıger aracta yok anlamadım ? think blue olayı ne i,şe yarıyor?

@muslumbingollu

hocam think blue trainer bende açık. hiç bi numarası yok aslında. öyle ekonomik sürüş yaptıkça puan veriyo falan :)

ne mirrorlink ne appconnect var bende. bakıma gittiğimde bi yoklarım şunları yükleseniz diye. yerse :D

@ansolak hocam peki siz şu anda apple telefonu bağlayıp ekran görüntüsünü alıp aktif olarak kullanabiliyor musunuz?

Geri
Üst Alt