6,5" Ekranlı Composition Media

2 kez arac ici bluetooth bağlantısıyla gorusmeye yapmaya çalıştım. İlkinde karşı tarafın sesi yer yer kesik kesik geliyordu. 2. Denememi bugün yaptım , seyir halindeydim, bu sefer de benim sesim karşı tarafa kesik kesik gidiyordu. Mecbur telefonu kulağa dayadik.

Bluetooth ile araç içinde problemsiz bir sekilde telefonda gorusmeye yapabilmek ne yapabiliriz ? Var mi sorun yasayan/yaşamayan ?

major24 dedi:
2 kez arac ici bluetooth bağlantısıyla gorusmeye yapmaya çalıştım. İlkinde karşı tarafın sesi yer yer kesik kesik geliyordu. 2. Denememi bugün yaptım , seyir halindeydim, bu sefer de benim sesim karşı tarafa kesik kesik gidiyordu. Mecbur telefonu kulağa dayadik.

Bluetooth ile araç içinde problemsiz bir sekilde telefonda gorusmeye yapabilmek ne yapabiliriz ? Var mi sorun yasayan/yaşamayan ?
Hocam ben kullanıyorum herhangi bir sıktı olmadı hic. Ne ben konuşurken nede karsi taraf konuşurken.

mcanerol dedi:

Hocam ben kullanıyorum herhangi bir sıktı olmadı hic. Ne ben konuşurken nede karsi taraf konuşurken.
Farklı bir telefon ile deneyeyim o zaman. Belki benim android one ile alakalı olabilir.

major24 dedi:

Farklı bir telefon ile deneyeyim o zaman. Belki benim android one ile alakalı olabilir.
Olabilir hocam. Ben iPhone 6 kullanıyorum bir sıkıntı yok bilginize. Telefonun ayarlarınada bir bakın belki ondan olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
major24 dedi:

Hocam bende iPhone 4s/5/5s ile sorunsuz iletişim kurdum kuruyorum hatta 4s/5 birlikte bağlı sisteme

Telefonun eşlesen cihazlardan silip yeniden bağlamayı denediniz mi ? Belki yardımcı olur

VW Golf 7 - 2015 -1.4 TSI Highline - Tungsten gri - Manuel - Bi-Xenon LED Gündüz Sürüş Farları - Panoramik Cam Tavan

major24 dedi:

Değerli Ömer Hocam;

İlk olarak Bluettoth tanımlanan cihazı silip tekrar tanıtın.

Problem sürerse....

Problem genellikle ios cihazlarda olabiliyor.

Androide geçmek veya versiyonu eskiyse (ihtimal vermiyorum ama...)yeni bir cihaz almanız gerekebilir.

@silvershadow , GM 4G (Android One) kullanıyorum. Bugün silip tekrar tanıttım fakat denemeye fırsatım olmadı (hava acayip yağıyordu). İlk fırsatta başka telefonlarla da deneyeceğim. Umarım telefon kaynaklı değildir zira 3500TL ye iphone almak istemiyorum.

Bu arada telefonu tanıttıktan sonra, aracın bluetooth unu "Görünür" yapmaya gerek var mı ? Zaten ilişkilendirme yaptığımız için gerek olmadığını düşündüğümden "görünür" yapmadım.

Merhaba arkadaşlar. 6.5 inch CM ekletmiştim opsiyon olarak. Gerçekten aracın konsolunu çok değiştiriyor. İyi ki ekletmişim diyorum.

Peki bu alete ilerde başka şeyler yükletme şansım var mı? Uygulama vs gibi?

@dtkorkmaz

Hocam uygulama yükleme yok ama telefonu bağlayarak birçok uygulamayı o ekrandan kontrol mümkün mirrorlink sayesinde.

merhaba arkadaşlar,

benim 2015 model higline golfüm mart teslim olduğu için aracımda mevcut değil. şayet passat b8 de olan bir arkadaşım kendisi discovery pro alacağından dolayı satmak istiyor ve bende dalmayı. kafama takılan olay ise Single din yani tek yuvalı olmasının artısı ve eksisi hakkında bilgi verebilecek olan varmı? bu ürünü aldığımıza değecekmi? teşekkürler iyi forumlar.

Not: sırf Mirrolink için almış olacağım çünkü çok işime yarayacak.

Ender dedi:
merhaba arkadaşlar,

benim 2015 model higline golfüm mart teslim olduğu için aracımda mevcut değil. şayet passat b8 de olan bir arkadaşım kendisi discovery pro alacağından dolayı satmak istiyor ve bende dalmayı. kafama takılan olay ise Single din yani tek yuvalı olmasının artısı ve eksisi hakkında bilgi verebilecek olan varmı? bu ürünü aldığımıza değecekmi? teşekkürler iyi forumlar.

Not: sırf Mirrolink için almış olacağım çünkü çok işime yarayacak.
Hocam bence kaçırmayın bu fırsatı. 6,5" görsel olarak verdiği haz bile yeterli konsolda. Mirrorlink cabası :D

Teşekkürler  düşünceleriniz için ama ben görsellik  düşünseydim  Pro alırdım.  Amacım mirrolink ve elbette biraz daha kalite olması.  Teknik bilgi sahibi arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt