6,5" Ekranlı Composition Media

Geçenlerde ortaya çıkan Apple CarPlay uygulaması üzerine biraz araştırma yaptım. Sonuç en erken 2016 modellerinde bu sistemin olabileceği. Bu sistem büyük ihtimal mirrorlink gibi usb üzerinden cıhaza kodlanıyor ve çalışıyor diyim. Yada bir güncelleme vasıtası ile. Bakalım önümüzde ki günlerde umarım bu sistem gerçekten gelir. 2016 bir şey kalmadı mükemmel bir sistem olur şayet gelirse. Mirrorlink androidler için var ken apple kendi içide carplay sunuyor. Ki VW ortaklarından biri olduğu için her ikiside araçlarda olucak. Fakat apple için biraz daha zaman var gibi.

http://www.elmadergisi.com/volkswagen-carplay-icin-apple-ile-gorusuyor/

Umut dedi:
@silvershadow hocam VW almanya ile görüşüp seni doğuşa Ceo olarak önermek lazım. Satışları ve memnuniyeti % 1500 e çıkaracağından eminim. :'(
Beni bir gün keşfedeceklerine eminim.. s=us
Şaka bir yana,yaptığınız katkılardan aldırdığınız golflerden dolayı size(sizlere) bir golf hediye etse doğuş eksilmez valla,reklamını yapıyorsunuz...Bir çok insan önce bir internetten araştırıyor,sorularına cevaplar buluyor ve hımmm! tamam ben golf almalıyım diyor :'( 
En büyük mutluluk kaynağıdır manevi haz.

Maddi olan herşeyin buharlaştığı, değerli olanların değersizleştiği modern dünyada

kendini değerli hissettiren  nadide şeylerden biridir bir başkasına yardımcı olma ve iyilik yapmış olmak.

Hala hatırlanıyor olması da ayrı bir mutluluktur zaten...

Müteşekkirim Hocam :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yukarıdaki linki daha öncede incelemiştim fakat o zaman sadece mirrorlink ile ilgili bilgiler vardı sadece. Fakat şimdi çok değişmiş. Car-Net diye bahsettiği olay sadece discover media ve pro için geçerli. Car-net google earth ile 3d uydu görüntüsü alabilme, google haritasını kullanma, gerçek zamanlı trafik bilgisi gibi şeyleri kapsıyor. Ama maalesef ki bu özellikler bizim ülkemizde desteklenmiyor. Fakat dikkatimi asıl çeken şey apple carplay oldu bunun hakkında daha önce bilgi yoktu. Açıkçası bu bunu heycanlandırdı daha önce sadece mirrorlinkten bahsediyordu şimdi ise hem apple carplay hemde android auto. Ve bu uygulamaların hepsi Composition Media için geçerli. Fakat her güzel şeyin tabi ki sıkıntısı ülkemizde şu an için sadece mirrorlink desteği olması. Fakat oda halen ortalıkta yok. Ama eylülde gelecek olan güncelleme ile belki bu özelliklerin gelme ihtimali olabilir. Şahsen Apple CarPlay efsane olur gerçekten gelir ise.

http://volkswagen-carnet.com/int/en/start/car-models/golf_7_since_2015.html#tab/open/app-connect

Bu link üzerinden hangi ülkelerde hangi uygulamaların desteklendiğini görebilirsiniz.

http://volkswagen-carnet.com/int/en/start/availability.html

Merhaba ben sitedeki bilgileri su sekilde yorumlamistim araç medyasını telefonla bağlantısı 3 uygulama üzerinden gerceklesmekte mirrorlink,apple car play ve android auto. 3 değişik firmanın 3 değişik uygulaması. Mirror link hangi medialarda kullanilabilir diye baktığımda composition media listede görünüyor. Mirrorlink hangi ülkelerde kullanılıyor diye baktığımda türkiye de bu ülkeler arasında görünüyor. Bildiğiniz üzere bazı passat kullanıcıları da bu 6.5 inclik ekranda mirrorlink uygulamasını aktif hale getirmişler. Yalnız bizim golflerde boyle bir menünün dahi olmaması karamsarlığa itiyor insanı

ozgur734 dedi:
Merhaba ben sitedeki bilgileri su sekilde yorumlamistim araç medyasını telefonla bağlantısı 3 uygulama üzerinden gerceklesmekte mirrorlink,apple car play ve android auto. 3 değişik firmanın 3 değişik uygulaması. Mirror link hangi medialarda kullanilabilir diye baktığımda composition media listede görünüyor. Mirrorlink hangi ülkelerde kullanılıyor diye baktığımda türkiye de bu ülkeler arasında görünüyor. Bildiğiniz üzere bazı passat kullanıcıları da bu 6.5 inclik ekranda mirrorlink uygulamasını aktif hale getirmişler. Yalnız bizim golflerde boyle bir menünün dahi olmaması karamsarlığa itiyor insanı
Mirrorlink konusunda şüpheniz olmasın elbet bir şekilde açılır o özellik ender elektronik tarafından yada vw servisleri tarafından. Açıkcası benim merakla beklediğim CarPlay özelliği. Bir iPhone kullanıcısı olarak bu özelliği dort gözle bekliyorum. Eylül ayinda gelicek olan kronik arızaları düzeltmek icin gelecek olan güncellemeden ümitliyim. Bu güncelleme ile mirrorlink belki aktif hale getirilebilir.

Selamlar.

USB veye Hafıza Kartından (içinde albümlere göre farklı klasörler şeklinde düzenlenmiş) müzik dinlerken bir sonraki klasöre geçiş nasıl yapılıyor.

aydancan dedi:
Selamlar.

USB veye Hafıza Kartından (içinde albümlere göre farklı klasörler şeklinde düzenlenmiş) müzik dinlerken bir sonraki klasöre geçiş nasıl yapılıyor.
Direksiyonun solundaki  OK tuşunun iki yanındaki metalik çerçevelerden

Silvershadow Hocam,şimdi denedim fakat o tuşlarla Gösterge bilgi ekranı Değişiyor.

Püf Noktası mı var,mümkünse detayı nedir.

aydancan dedi:
Silvershadow Hocam,şimdi denedim fakat o tuşlarla Gösterge bilgi ekranı Değişiyor.

Püf Noktası mı var,mümkünse detayı nedir.
Değerli Hocam

Önce hafıza kartı imajına dokununca ortaya çıkan klasörler arasında ses tuşunun sağdaki benzeri ile klasörler arasında geçiş ve joystick gibi bu tuşa basarak klasör üzerine tıklamakla klasörün içeriğine girmek mümkün.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Değerli arkadaşlar medya cihazında bluetooth yüzünden fabrika ayarlarına dönmüştüm. İlk günden itibaren yaptığım km bilgisi gitmiş. Şimdi ben toplam kaç km gitmişim bilmiyorum,  bir türlü bulamadım şimdi ben aracın kaç kmde olduğunu bilemeyecek miyim.

Özkan dedi:
Değerli arkadaşlar medya cihazında bluetooth yüzünden fabrika ayarlarına dönmüştüm. İlk günden itibaren yaptığım km bilgisi gitmiş. Şimdi ben toplam kaç km gitmişim bilmiyorum,  bir türlü bulamadım şimdi ben aracın kaç kmde olduğunu bilemeyecek miyim.
Hocam yol bilgisayarı ekranında sol altta yazması lazım

@Özkan

Hocam siz sıfırlasamasaniz da 10.000km yada 100 saatte otomatik sıfırlanıyor o. Yol bilgisayarındaki veri sizin asıl km.

Geri
Üst Alt