En büyük mutluluk kaynağıdır manevi haz.Umut dedi:Şaka bir yana,yaptığınız katkılardan aldırdığınız golflerden dolayı size(sizlere) bir golf hediye etse doğuş eksilmez valla,reklamını yapıyorsunuz...Bir çok insan önce bir internetten araştırıyor,sorularına cevaplar buluyor ve hımmm! tamam ben golf almalıyım diyor :'(Beni bir gün keşfedeceklerine eminim.. s=us@silvershadow hocam VW almanya ile görüşüp seni doğuşa Ceo olarak önermek lazım. Satışları ve memnuniyeti % 1500 e çıkaracağından eminim. :'(
Mirrorlink konusunda şüpheniz olmasın elbet bir şekilde açılır o özellik ender elektronik tarafından yada vw servisleri tarafından. Açıkcası benim merakla beklediğim CarPlay özelliği. Bir iPhone kullanıcısı olarak bu özelliği dort gözle bekliyorum. Eylül ayinda gelicek olan kronik arızaları düzeltmek icin gelecek olan güncellemeden ümitliyim. Bu güncelleme ile mirrorlink belki aktif hale getirilebilir.ozgur734 dedi:Merhaba ben sitedeki bilgileri su sekilde yorumlamistim araç medyasını telefonla bağlantısı 3 uygulama üzerinden gerceklesmekte mirrorlink,apple car play ve android auto. 3 değişik firmanın 3 değişik uygulaması. Mirror link hangi medialarda kullanilabilir diye baktığımda composition media listede görünüyor. Mirrorlink hangi ülkelerde kullanılıyor diye baktığımda türkiye de bu ülkeler arasında görünüyor. Bildiğiniz üzere bazı passat kullanıcıları da bu 6.5 inclik ekranda mirrorlink uygulamasını aktif hale getirmişler. Yalnız bizim golflerde boyle bir menünün dahi olmaması karamsarlığa itiyor insanı
Değerli Hocamaydancan dedi:Silvershadow Hocam,şimdi denedim fakat o tuşlarla Gösterge bilgi ekranı Değişiyor.
Püf Noktası mı var,mümkünse detayı nedir.
Hocam yol bilgisayarı ekranında sol altta yazması lazımÖzkan dedi:Değerli arkadaşlar medya cihazında bluetooth yüzünden fabrika ayarlarına dönmüştüm. İlk günden itibaren yaptığım km bilgisi gitmiş. Şimdi ben toplam kaç km gitmişim bilmiyorum, bir türlü bulamadım şimdi ben aracın kaç kmde olduğunu bilemeyecek miyim.