Hocam nereye yazmaya çalışıyorsunuz security access i ,? Misal merkezi elektrik unitesi isterken diğer modül istemiyorKablom ve CD'im ( VAG 17.1.3.) Geldiği gün, gece bir bakayım çalışıyormu dedim girdim çalıştı security access code bilgi baloncuğunda yazdı girdim, sabah tekrar programa girdiğimde security access code gireyim dedim yazmadı bende hatırlamıyorum nasıl bulabiliriz bu kodu tekrardan ? Long Code' dan işlem yapabiliyorum ama security access ile girince daha fazla erişim mi sağlıyoruz ?
Alarm kodu derkenŞu aralar baya popüler olan alarm kodlamasının kodunu bilen var mı?
Bildiğin alarm, kodlama ile arabanın kornasını kullanarak çalışıyor.Çok garibime gitti.Alarm kodu derken
Aşağı inip denerim şimdi zor değil yaparım atarım kodudaBildiğin alarm, kodlama ile arabanın kornasını kullanarak çalışıyor.Çok garibime gitti.
https://www.instagram.com/p/BYT1DruDO1Y/
Bro yaptım , benim youtube kanalının instagramınada attım ilginç olan birşey yok Kaçtır aklımdada üşeniyordum.Bildiğin alarm, kodlama ile arabanın kornasını kullanarak çalışıyor.Çok garibime gitti.
https://www.instagram.com/p/BYT1DruDO1Y/
Senden hic bisey kacmiyo dostum ya eyvallah tesekkurler. İnstadanda attim takibi bu kodlamaya kurnazlar ekstradan 50 lira falan istiyorlarmisBro yaptım , benim youtube kanalının instagramınada attım ilginç olan birşey yok Kaçtır aklımdada üşeniyordum.
Videosu şu :
Kodlamasıda
-09 central eletric , 31347 security accesi giriyoruz
1-Long Coding , byte 12 bit 0 aktif ediyoruz
-Sonra Adaptation kısmına giriyoruz.Sonra arama kısmına Anti Theft Yazın işiniz dahada kolaylaşır
2-DWA Alarmverzoegerung kısmını door contact thatcham driver yapın
3-DWA Camper Modus (Enabled ) yapın
4-Ueberwachung Innenentriegelungshelbel (Aktif yapın )
5-Akustischer Alarm Signalhorn (Enabled )
Sonra arama kısmına "Acknowledgement" yazarsanız işiniz dahada kolaylaşır
6- Akustische Rueckmeldung global (Aktif Yapın)
7-Akustische Rueckmeldung Signalhorn (Aktif yapın )
Kodlamalar bu kadar, kitleyince korna çalıp çalmamasını yaptıysanız son 2si zaten aktiftir.
Edit1: düzgün kodlama yapan ekran resimlerini açar , kitledikten hemen sonra açarsanız alarm gibi çalışmaz
Edit2: Yukarıdaki leonu yapan instagram benim kişisel kanalımı engellemiş aspdıofjaıdfja niye acaba ya tanıyan varmı
Ne yalan söyleyim nerden baksan 6-7 ay önce bir yerde görmüştüm bu kodlamayı , hatta içten güvenli kitleme (içerdende açılmıyor ) kodlamasını yapmıştı adam.İçeriden kapı açılmamasınada yarın bakarım bugun pek vakit bulamadım.Senden hic bisey kacmiyo dostum ya eyvallah tesekkurler. İnstadanda attim takibi bu kodlamaya kurnazlar ekstradan 50 lira falan istiyorlarmis
Geçen hafta passat cc kodlamak icin gittim ondada şifreyi kabul etmedi, mqb platformu olmadığı içinde golf ile kodlamaları çok farklı misal golfte adaptasyonda bir dünya şeyler varken CC de central elektrikte 10 tane ozellik var , 2009 model polo 9n3 service insp sifirlamsk icin bağlandım onun beyniyle CC çok benzer hatta aynı diyebilirim @saint341@forjust1day 09Centr.Elc bölümüne ve buradan aldığım kodlar benim araçta 2012Scirocco SportlinePlus farklı şekilde işlendi Misal Sislerin Uzun Çakarla yanmasını kodlamaya çalıştığımda ameikan parklar söndü bi daha da yakamadım . Onu yapayım derken arka silecek ve keyless girişte kapı otomatik açılmasını kapatmışım iyice çorba oldu düzelteyim derken arka sileceği de kapatmışım ) Bunlardan önce AutoScandan save de almamışım sonra öğrendim .Nerden bulabirim daha doğrusu bulabilirmiym ilk orjinal kodlarımı ? Bu arada kablo Vag 17.1.3 yazılımda 17.1.3 yardımcı olabilecek var mı ? Anadolu Yakasından