VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

2013 tdi highline dsg.

ben 2013 yılında aracımı yeni aldıktan hemen sonra kodlamalar yapmıştım.

şimdi birkaç yeni kodlama yapmak istedim. bu durumla karşılaştım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dwa onay sesini, anahtara ikinci basista otmesini saglayan kodu bilen var mi acaba?

Arkadaşlar mrb şöyle bir sorum var kodlamayla ön farların şiddetini arttırabilir miyiz ? Bixzenon gece çok iyi değil. Birde sellektör yapınca ne yaptıysam dönüş farlarını kapatamadım onun kodlamasını kapatmada yardımcı olabilecek olab varsa çok memnun olurum.

Merhaba,

Aracı geçen sene aldığımda 15.7 kablo almıştım, car play destekli teyp alınca mfa dili değiştirmek için kodlama yapmak istiyorum, elimde kablo mevcut, ama cd bulamıyorum, internetten bulduğum yazılımlar vcds 15.7 outdate hatası alıyorum, kodlama yaparkende aynı hata veriyor, yazılımı paylaşabilecek var mı.? teşekkürler,

HERKESE IYI AKSAMLAR HAYIRLI FORUMLAR !!  Bende 2012 Scirocco 1.4TSI 160Hp DSG var bu kodlar uyarmı ? VCDS programım var ve kablo arıyorum . Bostancı / Kartal Anadolu Yakası yardımcı olabilecek biri var mı ? Veya 12.12,0 kablosunu satabilcek para (Aliexpress v.s) yabancılara gitmesin :) . Şimdiden teşekkürler iyi forumlar .. 

Bir de videodaki durumu wag.com dan çözebilir miyim ? Herşey çalışıyor ama AYARLAR ' a bastığım an ekran donuyor .. ! Yazılımı da güncelleyemiyorum ayarlara girip yazılımı güncelle 'ye tıklamam gerek ama ayarlara dokunduğum anda ekran donuyor ne kadar beklersem bekliyim açılmıyor !!! Şimdiden Teşekkürler !

Kazasız belasız sürüşler !!!!

Ekli dosyayı görüntüle IMG_3215.MOV

Moderatör tarafında düzenlendi:
On 25.08.2017 at 01:18, saint341 yazdı:

HERKESE IYI AKSAMLAR HAYIRLI FORUMLAR !!  Bende 2012 Scirocco 1.4TSI 160Hp DSG var bu kodlar uyarmı ? VCDS programım var ve kablo arıyorum . Bostancı / Kartal Anadolu Yakası yardımcı olabilecek biri var mı ? Veya 12.12,0 kablosunu satabilcek para (Aliexpress v.s) yabancılara gitmesin :) . Şimdiden teşekkürler iyi forumlar .. 

Bir de videodaki durumu wag.com dan çözebilir miyim ? Herşey çalışıyor ama AYARLAR ' a bastığım an ekran donuyor .. ! Yazılımı da güncelleyemiyorum ayarlara girip yazılımı güncelle 'ye tıklamam gerek ama ayarlara dokunduğum anda ekran donuyor ne kadar beklersem bekliyim açılmıyor !!! Şimdiden Teşekkürler !

VAG-COM VCDS ile sadece RCDxxx, Bolero, Columbus gibi VAG ın kendi donanımlarına bağlanılabiliyor diye biliyorum. Cihaz arızalı olabilir, belki bir şekilde resetlenebiliyordur. Belki daha önce bağlanan bir donanımı da arıyor olabilir. Aklıma gelenler bunlar. Belki bir tuningciden yardım alabilirsiniz.

@tolgaakkay ben de aynı şekilde kaybettim cdyi 

Buradan indirdim 15.7.0 programı. başta çekindim ama sonra kurdum mecburen muayene için amerikanları kapatmam gerekiyordu. Not: Bi sıkıntı yaşamadım antivirüs leri kapatmak lazım indirebilmek için.

http://www.gocardiag.club/forum.php?mod=viewthread&tid=33
teşekkür ederim, internetten indirdiğim başka 15.7 versiyonları out of date veriyordu, hafta sonu cdyi buldum ama out of date sorunu devam ediyor ama kodlama yapabildim.

@TASKIN52 Teşekkürler ! Kabloyu aliexpressten aldım üzerinde 12.12.0 Rooss-Tech yazıyodu İlanın resminde o kablo linkteki yazlımla yanarmı ? Daha kablo gelmedi ama gelince resim atarım işlemler öncesi , kablo zaten maliyet birde 10 gün gelmesini bekle falan boşuna yakmayalım kabloyu .

@rsimsek İlgin için teşekkürler kardeşim . Ama aracın camı kırılmıştı bir elektronikçide camını değiştirdiğimden beri başladı bu sorun elektronikçiye gittim ben sadece dokunmatiği yaptım ama dokunmatikte çalışıyor bilmiyorum nedendir dedi bir iki kere akü söküp taktık cihazın reset tuşundan rahat 10 kere falan reset attım yine aynı ??? 

Birde ZENEC zaten fabrikasyon bir cihaz tamam Wolksvagen üretmiyor ama sadece Yetkili serviste satışı var diye biliyorum ? Yani fabrikasyon bir cihaza wag.com dan erişebililmek mümkündür diye düşündüm .. !

@Feyzal59 Kardeşim bende indiridim linkten kablom gelsin ikisinide deniyecem programların .. Teşekkkürler .

[mention=2365]TASKIN52[/mention] Teşekkürler ! Kabloyu aliexpressten aldım üzerinde 12.12.0 Rooss-Tech yazıyodu İlanın resminde o kablo linkteki yazlımla yanarmı ? Daha kablo gelmedi ama gelince resim atarım işlemler öncesi , kablo zaten maliyet birde 10 gün gelmesini bekle falan boşuna yakmayalım kabloyu .
Hocam hiç riske atmayın derim kablonuza yazık olur zaten kablo ile cd gelir

Geri
Üst Alt