Decelerate yaptığımızı normal olarak deneyin bir de Hocam. Muhammed Abi bu şekilde iletti.Dwa onay sesini, anahtara ikinci basista otmesini saglayan kodu bilen var mi acaba?
Decelerate yaptığımızı normal olarak deneyin bir de Hocam. Muhammed Abi bu şekilde iletti.
Bu hata bende USB 2.0 portuna taktığımda oluyor. USB 3.0 portu ile tekrar dener misiniz ?SAYIN HOCAM HER ŞEYİ SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ YAPIYORUM AMA AŞAĞIDAKİ DURUM ÇIKIYOR.
VAGCOM 12.12.0 KABLOMUN YEŞİL IŞIĞI YANMAKTADIR. İNTERNET VE VİRÜS PROGRAMI KAPALI.
Ekli dosyayı görüntüle 12450
Hocam ross tech in kendi sitesinden indirdiğiniz arayüz kablonuz Çin ise kabloyu yakabilir[mention=2681]tolgaakkay[/mention] Sanırım burdan http://www.ross-tech.com/vcds/download/index.php istediğin programı bulabilirsin ?
VAG-COM VCDS ile sadece RCDxxx, Bolero, Columbus gibi VAG ın kendi donanımlarına bağlanılabiliyor diye biliyorum. Cihaz arızalı olabilir, belki bir şekilde resetlenebiliyordur. Belki daha önce bağlanan bir donanımı da arıyor olabilir. Aklıma gelenler bunlar. Belki bir tuningciden yardım alabilirsiniz.On 25.08.2017 at 01:18, saint341 yazdı:
HERKESE IYI AKSAMLAR HAYIRLI FORUMLAR !! Bende 2012 Scirocco 1.4TSI 160Hp DSG var bu kodlar uyarmı ? VCDS programım var ve kablo arıyorum . Bostancı / Kartal Anadolu Yakası yardımcı olabilecek biri var mı ? Veya 12.12,0 kablosunu satabilcek para (Aliexpress v.s) yabancılara gitmesin . Şimdiden teşekkürler iyi forumlar ..
Bir de videodaki durumu wag.com dan çözebilir miyim ? Herşey çalışıyor ama AYARLAR ' a bastığım an ekran donuyor .. ! Yazılımı da güncelleyemiyorum ayarlara girip yazılımı güncelle 'ye tıklamam gerek ama ayarlara dokunduğum anda ekran donuyor ne kadar beklersem bekliyim açılmıyor !!! Şimdiden Teşekkürler !
teşekkür ederim, internetten indirdiğim başka 15.7 versiyonları out of date veriyordu, hafta sonu cdyi buldum ama out of date sorunu devam ediyor ama kodlama yapabildim.@tolgaakkay ben de aynı şekilde kaybettim cdyi
Buradan indirdim 15.7.0 programı. başta çekindim ama sonra kurdum mecburen muayene için amerikanları kapatmam gerekiyordu. Not: Bi sıkıntı yaşamadım antivirüs leri kapatmak lazım indirebilmek için.
http://www.gocardiag.club/forum.php?mod=viewthread&tid=33
Hocam hiç riske atmayın derim kablonuza yazık olur zaten kablo ile cd gelir[mention=2365]TASKIN52[/mention] Teşekkürler ! Kabloyu aliexpressten aldım üzerinde 12.12.0 Rooss-Tech yazıyodu İlanın resminde o kablo linkteki yazlımla yanarmı ? Daha kablo gelmedi ama gelince resim atarım işlemler öncesi , kablo zaten maliyet birde 10 gün gelmesini bekle falan boşuna yakmayalım kabloyu .