VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

ben codelarla oynamadan önceki kodu '' Long Code Helper'daki kodu '' ulabilirmiyim sağı yapıyorum sol bozuluyo bagajı düzelttim şimdide araç 4 kapılı görünüyo MFA 'da arkada olmayan 2 kapı varmış ve açıkmış gibi görünüyo
)
Kodlama yaptığınız pc deki programı silmediyseniz yaptığınız işlemlerin öncesini ve sonrasını kaydetmiştir. Programın yüklü olduğu klasörde log dosyasını göreceksiniz. Oradan sorunu çözersiniz hocam.

@MSE çooooook teşekkürler .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Birde programı ilk kurulumda AutoScan yapmıştım ama Save yapmamıştım sanıyordum save almış kendiliğinden ... SORUM BU AUTOSCAN SAVE'LERINI DİREKT ARACA GERİ YÜKLEYEBİLİYORMUYUZ ?

@mehmetmert simdi kodladim alarmi, gayet guzel oldu. Nasi kodu tek attin kendin buldun valla helal olsun tekrardan :)

Merhabalar ben de kodlama işine yeni başlayacağım 17.8 bir cihaz aldım aiexpressten ilk olarak  polo 6c için gündüz farlarını statik dönüş farı olarak ayarlamak istiyorum nasıl yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı ? 

İyi forumlar herkese ! Ben 17.1.3 programı kurdum ve VagCom 17.8 kablom var Anadolu yakası isteyen olursa kabloyu ücretsiz kullanımına sunabilirlm . Birde programı ilk kurduğumda CEntral Electric kısmında Security Access şifresini gireceğim zaman sarı bilgi baloncuğunda şifreyi verdi ancak sonraki girişlerimde şifreyi vermiyor o şifreye nereden ulaşabilirim ..Programı Kaç kere kaldırıp yeniden kursamda başka ir bilgisayara ilk defa kursamda vermedi şifreyi :(

İyi forumlar herkese ! Ben 17.1.3 programı kurdum ve VagCom 17.8 kablom var Anadolu yakası isteyen olursa kabloyu ücretsiz kullanımına sunabilirlm . Birde programı ilk kurduğumda CEntral Electric kısmında Security Access şifresini gireceğim zaman sarı bilgi baloncuğunda şifreyi verdi ancak sonraki girişlerimde şifreyi vermiyor o şifreye nereden ulaşabilirim ..Programı Kaç kere kaldırıp yeniden kursamda başka ir bilgisayara ilk defa kursamda vermedi şifreyi :(
Şifre 31347

17.1.3 programla 17.8 i mi çalıştırıyorsunuz? 

Şifreyi bulamayınca programları silip tekrar yükledim 17.8 release programını kurdum yine şifre gelmeyince silip tekrar 17.1.3 release'yi kurdum ve bunu kullanıyorum sıkıntı çıkarırmı ? Doğrusu kabloyu da 17.8.0 diye almıştım kabloda sadece WAG 17 yazıyor 17.8 midir emin değilim Yanlışım Olabilir . Ben kodlama yapsın da gerisi teferruat kafasındaydım :=) Arabaya inince kablonun bi resmini atarım .

31347 yi denedim @fcsrn  20170929_205756.jpg

Birde bu20170929_214639.jpg long Coding'te Bit5 'teki (Parantez içindeki değerleri nasıl yapıyoruz nereye yazıyoruz )

@mehmetmert  Alarm kodlama videosunu izledim beğendim . Ama ben securtiy Access giremediim için (kodu bulamıyorum ) Long Coding Helper'dan yapabildiğim kadarıyla bişeyler yaptım şimdi sadece kapı zorlandığında dörtlüler yanıyo ve içeri anahtarsız girersem dörtlüyü kapatamıyorum da . Galiba aktif ettim ama korna vs çalmıyor .  Bu arada . Long Coding'ten aktif ettim ancak kapı kilitleme kornası da çalmıyor bi şeyi eksik yapıyorum ama neyi :)  ?

@tosbega Farların  şiddetini arttırabiliyoruz birde selektörde dönüş farlarını kapatabiliyoruz benm araç 2012 Scirocco (Byte 'lar değişebiliyor) 17 WagCom kablo ile Select / 9 Cenrtal Elc / Long Coding Helper / Byte 13 olması gerek orda bitlerde yazıyo zaten Headlight via vs . yarın tam ekran görüntüsü atarım .Farların şiddetini de BiXenon ise ben 13.0V u 13.06V yaparak ve ali expressten D2S 12,000 Lümen 6,000K güzel bi ampulle arttırabilirsin bence . Ben öyle yaptım . 

Şifre 31347 degilmiydi ? Siz hatali rakam yazmışsınız, araciniz mqb platformu olmadığı içinde sifreyi kabul etmez, passat CC de kabul etmedi ama siz 31347 deneyin @saint341

Geri
Üst Alt