VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

selamlar,

golf dışı soru olacak ama .. Skoda fabia 2016 model style paket sürücü camı konforlu açma kodlamasıyla uğraşıyorum 2 gündür.. Adaptasyondan gerekli tüm kodlamaları yaptım ancak central elc. long coding'te comfort open şeklinde bir bit yok tüm byteları gezdim sonuca ulaşamadım. daha önce açabilen varsa yardımlarınızı bekliyorum

kodlama şu şekilde

9- Central electronics

10- Adaptations

2-Access control 2- comfort opening > active

3- access control 3- comfort closing > active

7- access control 2- funk komfort oeffnen > active

6- access control 2- funk komfort schilessen > active

27 access control 2- Menuesteuerung komfortbedienung einstellbar >adjustable

Kessy

20- access control 2-Kessy komfort schilessen > active

selamlar,

golf dışı soru olacak ama .. Skoda fabia 2016 model style paket sürücü camı konforlu açma kodlamasıyla uğraşıyorum 2 gündür.. Adaptasyondan gerekli tüm kodlamaları yaptım ancak central elc. long coding'te comfort open şeklinde bir bit yok tüm byteları gezdim sonuca ulaşamadım. daha önce açabilen varsa yardımlarınızı bekliyorum

kodlama şu şekilde

9- Central electronics

10- Adaptations

2-Access control 2- comfort opening > active

3- access control 3- comfort closing > active

7- access control 2- funk komfort oeffnen > active

6- access control 2- funk komfort schilessen > active

27 access control 2- Menuesteuerung komfortbedienung einstellbar >adjustable

Kessy

20- access control 2-Kessy komfort schilessen > active
Hocam long codingte bir kod yok bunun için benim bildiğim. Cam düğmesini basılı tutmayı denediniz değil mi?

Evet denedim .. arac ayarlari açma kapatmaya cam menüsü eklenmesi gerekli ancak gelmedi @fcsrn

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam araçta tek tuşla cam kapatma var zaten ben kumandadan uzaktan cam açıp kapama kodlamasını soruyorum yanlış anlaşılma olmasın :)  @fcsrn

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle sadece yardım amacı güderek bu kadar emek verdiğiniz bu süper site için hepinize teker teker teşekkür ederim. Aşağı yukarı 3 haftalık Golf kullanıcısı olarak sipariş verdiğim VCDS (v17.1.3) kablom an itibari ile elime geçti. Sitede paylaştığınız bilgiler ışığında kodlamaları yapacağım inş. :)  17.1.3 versiyonlu kabloya ihtiyacı olan ve İstanbul'da ikamet eden her Golfdaşımın emrine amadedir kablom :)  

Hepinize her ne işle meşgul oluyorsanız kolaylıklar dilerim.

Golf 2017 1.4TSI DSG 125PS Highline için bende yaptırmayı düşünüyorum bu işlemi ama sanırım henüz benim araç için uygun versiyon çıkmadı. Amerika'yı yeniden keşfetmektense işi ustasına bırakmam daha iyi olacak. 

Media ekranı arka planı karbon yapmaya çalışırken rastgele denediğim bir kod ile arayüzü değiştirdim bence hoş oldu. Radyo koda göre 5'li ya da 6'lı olabiliyor, telefondaki hızlı aramalar da aynı şekilde. 

Stg 5f long coding bölümünde sonlara doğru F01 diye kod var onu 02 yapınca karbon oluyor 03 yapınca menü tuşuna basınca gelen ekran değişiyor 04 yapınca da radyo ve telefon ekranı 6'lı oluyor. 

IMG_1242.JPG

IMG_1243.JPG

IMG_1244.JPG

IMG_1248.JPG

IMG_1260.JPG

Uzaktan kumanda ile cam açma kapama şuanda calisiyor cok ilginç kafasina göre takılıyor @fcsrn @MSE

Geri
Üst Alt