VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Kıymetli üstadlar Güngören de kodlama yapan bir abimiz vardı. Yardımcı olursa müteşekkir olurum. Telefonum 5337358847

"vuralelektronik" sayfasından da bakılabilir. İlginç beden görünmedi acaba
emoji848.png
Sayfayı takip etmiyorum. Kayar sinyal mi var ?

Arkadaşlar size 2 sorum var.

1- Kodlama yaparken her kodlama öncesi security access e kodu girmek zorunda mıyım?

2- ekte gönderdiğim fotodaki hata ne anlama geliyor. Hata kodunun başlığı 18-CAN gateway.
f998608c235517a7f4b4ca31903be38c.jpg

Arkadaşlar size 2 sorum var.

1- Kodlama yaparken her kodlama öncesi security access e kodu girmek zorunda mıyım?

2- ekte gönderdiğim fotodaki hata ne anlama geliyor. Hata kodunun başlığı 18-CAN gateway.
f998608c235517a7f4b4ca31903be38c.jpg
Hocam sadece adaptasyon yaparken gerekli oluyor security access. Hatayı anlamadım.

Hocam sadece adaptasyon yaparken gerekli oluyor security access. Hatayı anlamadım.
Adaptasyona girmeden önce şifreyi girdim diyelim. Sonra adaptasyona girdim kodlama yaptım. Sonra tekrar çıkıp central electric e girip şifreyi tekrar mi girmem gerekiyor. Yoksa bir kere şifre girip adaptasyondan cikmadan diledigim kadar kodlama yapabilir miyim?
Hata ise media ekranı ile can gateway arasında bir bağlantı kopuklugu olmuş anladığım kadarıyla. Onu hata olarak kaydetmis.

Geri
Üst Alt