AhmetGulesin
Yeni Üye
Kıymetli üstadlar Güngören de kodlama yapan bir abimiz vardı. Yardımcı olursa müteşekkir olurum. Telefonum 5337358847
Linki açamadım Hocam.Arkadaşlar merhaba.
Bu sinyal adaptasyonunun kodlamasını bilen var mı ?
https://www.instagram.com/p/BUKbmKQl7Sl6gn8NgMCb2eW6N1Q3Hdd75fMK3c0/
"vuralelektronik" sayfasından da bakılabilir. İlginç beden görünmedi acaba [emoji848]Linki açamadım Hocam.
Sayfayı takip etmiyorum. Kayar sinyal mi var ?"vuralelektronik" sayfasından da bakılabilir. İlginç beden görünmedi acaba
Sayfayı takip etmiyorum. Kayar sinyal mi var ?
Ortada sorun yok hocam. Donanım eksik aracınızda. Yazılım ile çözülemez bu.
Bu sorunu çözecek kimse yok mu ?
Hayaller park sensör göstergesi olanlar bib bib sesi [emoji23] aynı yıl aynı model var ama bunda yokOrtada sorun yok hocam. Donanım eksik aracınızda. Yazılım ile çözülemez bu.
Aracınızda fabrikasyon park sensörü yoksa park sensörü beyni olmadığı icin giremiyorsunuzHayaller park sensör göstergesi olanlar bib bib sesiaynı yıl aynı model var ama bunda yok
Hocam sadece adaptasyon yaparken gerekli oluyor security access. Hatayı anlamadım.Arkadaşlar size 2 sorum var.
1- Kodlama yaparken her kodlama öncesi security access e kodu girmek zorunda mıyım?
2- ekte gönderdiğim fotodaki hata ne anlama geliyor. Hata kodunun başlığı 18-CAN gateway.
Adaptasyona girmeden önce şifreyi girdim diyelim. Sonra adaptasyona girdim kodlama yaptım. Sonra tekrar çıkıp central electric e girip şifreyi tekrar mi girmem gerekiyor. Yoksa bir kere şifre girip adaptasyondan cikmadan diledigim kadar kodlama yapabilir miyim?Hocam sadece adaptasyon yaparken gerekli oluyor security access. Hatayı anlamadım.