VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

16.8.4 sipariş verdim arkadaşlar bir kaç güne gelecek. acaba win10 ile uyumlu mu yoksa win8 de mi kullanmak gerek bilgisi olan var mı ?

@satli hocam siz kullandınız mı herhangi bir problem oluyor mu deneyimleyen arkadaş var mı 

Hocam @yusuf aliexpresten 16.8.4. Vagcom aldım pc ye yükledim ancak şöyle bir uyarı alıyorum "usb ınterface not found" ve vcds programına giremiyorum. Bir kaç kere girdim programa ama sonra donup kaldı. Sizce ne yapmam gerekir ? Hem win8 hem win10 da aynı şekilde

Hocam [mention=2]yusuf[/mention] aliexpresten 16.8.4. Vagcom aldım pc ye yükledim ancak şöyle bir uyarı alıyorum "usb ınterface not found" ve vcds programına giremiyorum. Bir kaç kere girdim programa ama sonra donup kaldı. Sizce ne yapmam gerekir ? Hem win8 hem win10 da aynı şekilde
Araca bağlı iken demedi iseniz kablo bozuk olabilir. Ayarlardan test save de yaptınız değil mi

@yusuf hocam araca bağlanmadan zaten hiç vcds açılmadı. Araca bağlandım bi kaç kez açıldı test save yaptım hatta şimdide yaptım tekrar deniyorum giremiyorum. Test kısmının görüntüsü var mı hocam 

[mention=2]yusuf[/mention] hocam araca bağlanmadan zaten hiç vcds açılmadı. Araca bağlandım bi kaç kez açıldı test save yaptım hatta şimdide yaptım tekrar deniyorum giremiyorum. Test kısmının görüntüsü var mı hocam 
Test yapamıyorsanız kablo bozuk olabilir hocam satıcı ile iletişime geçin

@yusuf hocam problemi hallettim usb3.0 takıyodum 2.0 a takınca problem kalmadı ve rahatladım 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar merhaba. Dün gece 2013 bir jettaya vag 15.7.1 ile kodlama yaptım. Herşey harika oldu açıldı, fakat işlem bittikten sonra aracın kumandası deaktif oldu. Kumandadan kapılar kilitlenmiyor, açılmıyor. Normal merkezi kilit çalışıyor, immo çalışıyor giderken problem yok ama kumandadan açılıp kapanmıyor kapılar. Neden olabilir? Merkez elektrik sekmesinden Konfor beyni ile uzaktan kumanda erişimini onaylayan bir byte-bit mevcut mudur?

İşleme başlamadan önce autoscan ile yazılımı tarattım. Bu yazılımı geri yükleyebilir miyim? Teşekkürler

allstar araçta ne gibi özellikler aktif olur acaba

bu özelliklerin bazılarını istememe gibi lüksümüz varmı

yeni çıkan bir özellik varmı

allstar araçta ne gibi özellikler aktif olur acaba

bu özelliklerin bazılarını istememe gibi lüksümüz varmı

yeni çıkan bir özellik varmı
Sadece istediklerinizi açmanız mümkün. Yeni özellik oldukça yazıyoruz hocam

Bugün ilk kodlamayı yaptım buradan @yusuf hocama teşekkür ederim. Kolay olsun diye kadran selamlamadan başladım, bunu forumu kuran ve bizlere yardımcı olan tüm üstatlar adına 'Üstat Selamlama' koydum kendimce :)  Auto-Scanda iki ayrı modülde toplam 3 yanlış kod çıktı bunu nasıl düzeltebilirim, oradaki Clear sekmesi bunu düzeltmek için mi var? Son olarak kodladım çalışmadı diyenler, abdest alıp vakit namazından sonra aracın başına gidin sorun çıkmıyor :)

Geri
Üst Alt