Hangi ilçedesiniz hocam.Herkese merhaba, forumun yeni bir üyesiyim. VAG.COM kablosu vasıtasıyla birkaç özellik açtırmak istiyorum. İstanbul'da ikamet etmekteyim. Önerebileceğiniz neresi var acaba bu konuda hakim olan?
Teşekkürler.
Hangi ilçedesiniz hocam.Herkese merhaba, forumun yeni bir üyesiyim. VAG.COM kablosu vasıtasıyla birkaç özellik açtırmak istiyorum. İstanbul'da ikamet etmekteyim. Önerebileceğiniz neresi var acaba bu konuda hakim olan?
Teşekkürler.
Hocam biz aramızda ücretsiz yapıyoruz bu işleri. Bizden iyi bilen de yok denilebilir. Güngörene gelebilirseniz müsait zamanda yardımcı olurum.Merhaba tekrar. Ben Şişli'deyim, ama yarın Bostancı taraflarına da geçeceğim. Yani Bostancı'da mesela nereye gidilebilir? VAG-İstanbul diye bir site buldum Bostancı'daymış yerleri. Oraya gidebilirim veya önerilen başka yerler de olabilir.
Teşekkürler.
Yok hocam çok sürmez. Numaramı yazıyorum özelden haberleşiriz@yusuf Merhabalar, ilginiz için teşekkürler. Ben yarın gitmeyi düşünüyordum. Siz ne zaman müsait olursunuz? Fazla uzun sürmez işlemler herhalde.
Tabi hocam numaranızı yollayın yardımcı olurum.Hocam merhaba.Benim 2016 tiguanım var.Bu vag kodlamaları ile ilgileniyorum bende güngörende çalışıyorum yardımcı olabilirmisiniz.
Güle güle kullanın hocam özelliklerinizi.Bu gün yusuf hocamla tanıştık sağolsun benim tiguane uyumlu programlamaları yaptı hatta multi medya menüsüne olmayan app-connet'ide ekledi soğolsun İNŞAALLAH Bir sonraki seferede app-connect aktifleştiririz.Ayrıca far ve yağmur sensörü ve ambians aydınlatma içinde yapabileceğim fikirler verdi en kısa zamanda bunlarıda yapmaya çalışacağım.Tekrardan yusuf hocama teşekkür ederim.ALLAH RAZI OLSUN.
Sağalasın yusuf hocamGüle güle kullanın hocam özelliklerinizi.
Güle güle kullanın hocam özelliklerinizi.
Bu gün yusuf hocamla tanıştık sağolsun benim tiguane uyumlu programlamaları yaptı hatta multi medya menüsüne olmayan app-connet'ide ekledi soğolsun İNŞAALLAH Bir sonraki seferede app-connect aktifleştiririz.Ayrıca far ve yağmur sensörü ve ambians aydınlatma içinde yapabileceğim fikirler verdi en kısa zamanda bunlarıda yapmaya çalışacağım.Tekrardan yusuf hocama teşekkür ederim.ALLAH RAZI OLSUN.
Hocam aliexpresste ayak aydınlatma ve kapı trimi için ürünler var.@yusuf hocam bana da çok güzel yardımcı oldu sağolsun. App-Connect ile ilgili gelişmeleri ben de takip edeceğim. Bu arada ambiyans aydınlatma ile ben de ilgileniyorum aslında. Bu konuda neler yapılabiliniyor?
Teşekkürler.
Müsait zamanda alınabilecek ürünler bölümüne ekleyeceğim hocam.@yusuf hocam bir ara bu ambians aydınlatma ve araca auto far takmak için sensör ve açma anahtarı için link verebilirsen seviniriz