VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@yusuf malesef parasınıda verdim. Geri aramak istemiyorum yoksa çok fena tartışıcam arkadaşla o yüzden sizlere bir danışayım istedim.

Merhaba İst Avrupa yakasında olup da vag 15.7 kablosunu satmak isteyen varsa yardımcı olabilir mi? TR'de fiyatlar fahiş ve 1 ay beklemek de istemiyorum.

Merhaba arkadaşlar

2016 audi a3 8v aracımın aux çıkışını ami olarak upgrade yaptım. Ancak bir türlü bağlantı kuramıyorum. 5f modülünde Byte 8 bit 5 şi aktif ettikten sonra ami mmi menüye geldi ancak gerek usb gerekse iphone ile bağlantı yapmıyor.usb tarafı şarj yapıyor ama ami bağlı değil olarak görünüyor sürekli. Desteğinizi bekliyorum Tşkler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam merhaba,

5F Coding > LongCoding'te Byte 19 değerini paylaşabilir misiniz ? (04, 84 gibi 2 haneli sayı ya da harf sayı olacak)

orda yazan değere göre cevap vereyim.

Merhaba üstad ekte resimde paylaşıyorum

de83721ab599b28df842be61be045624.jpg

Normalde Byte 8 de bit 0 ve bit 5 işaretlemem söylendi.

de83721ab599b28df842be61be045624.jpg

Bit 6 yı iptal edip bit 7 yi aktif eder misiniz hocam. Birde öyle deneyin bakalım çalışacak mı. Ayrıca bit 7 yi işaretledikten sonra 44 yazan yer ne olacak onu da paylaşır mısınız.
En önemlisi de yazdıklarınızdan hemen haberdar olabilmem için etiket ya da alıntı yapabilir misiniz.

Bit 6 yı iptal edip bit 7 yi aktif eder misiniz hocam. Birde öyle deneyin bakalım çalışacak mı. Ayrıca bit 7 yi işaretledikten sonra 44 yazan yer ne olacak onu da paylaşır mısınız.
En önemlisi de yazdıklarınızdan hemen haberdar olabilmem için etiket ya da alıntı yapabilir misiniz.

Merhaba üstad bugün dışardayım akşama hemen bakıp yazacağım. Desteğiniz için teşekkür ederim

Merhaba üstad

Harikasın. Çalıştı :) )) çok teşekkürler. Şimdi drive select retrofit yapmak istiyorum belki bana siz yardımcı olabilirsiniz

Selamlar

Merhaba üstad

Harikasın. Çalıştı [emoji4])) çok teşekkürler. Şimdi drive select retrofit yapmak istiyorum belki bana siz yardımcı olabilirsiniz

Selamlar

Hayırlı olsun hocam :)
Drive select bizdeki sürüş profili seçme oluyor galiba. Ona forumumuzda heves edenler oldu ancak olumlu sonuç alamadılar diye hatırlıyorum. Ben hiç denemedim doğrusu. İlerleyen zamanda bu konuda bilgi edinirsem sizinle de paylaşırım inşallah.

Merhaba üstad

Harikasın. Çalıştı [emoji4])) çok teşekkürler. Şimdi drive select retrofit yapmak istiyorum belki bana siz yardımcı olabilirsiniz

Selamlar

Bit 7 yi işaretledikten sonra o sayı ne oldu hocam ? Taktığınız cihaz iPhone uyumlu muydu. Öyleyse şuan iPhone'u görüyor mu ?

Geri
Üst Alt